Merhaba arkadaşlar ben aile zoruyla evlendim 1 bebeğim var malesef gebeyken boşandım şu an ailemin yanındayım fakat bana 1 2 hafta içinde ev alacaklar annem kalsa burda dur kiranı al diyor haliyle çocuğa vs de bakıyorlar ama şöyle bir durum var ben ailemle çok zıttım ailem muhafazakar fazlasıyla ben değilim kapalıyım ama açılmak isityorm ailemde açılırsan burda yaşayamazsın diyor ne yapacağım şaşırdım ama kapalı kalır orda kalırsam ben ben olmayacağım evet maddi manevi olarak rahat olacağım gelirim olacak ama ben istemedim şekilde olacağım Ama gidersem İstanbul'da 1 çocuk 2 yaşında onla tek başıma bit hayat süreceğiz kendi evim olacak ama iş bulmam lazım çocuğuma kreş ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
önce iş bulman gerek sonra kendi ayaklarının üstünde durursun
Ev almadan nası iş bulayım Mecbur eve yakın olacak çocuğun kreş vs
o zmn biraz ailen ile kal birazda para briktir öyle çık
ne mezunusun
Liss
iş bulman kolay ama biraz birikim yapman gerek
Yani ev alacağım birikim ne işimi görecek ki? Önemli olan çalışmam bebeğm var tek başına değilim
geleceği bilemezsin tutki çalışamıyacak bir durumdasın 3 ay boyunca onun için yatırım yapmalısın
Haklısınız
bunun iin önce ailenle kal sonra biraz birikim sonra taşınma
Evet ama inan çok zor çünkü kiracı alırsam 1 sene önce çıkmaz evden
bir seneye toplarsın birikim yaparsın belki bir eş bile bulursun
Eş düşünmüyorum çok zor yani
eş düşünme o zmn tek yaşaman için biraz zorluklarla mücadele etmen gerekcek onları atlatırsan rahat olabilirsin
Evet bakalım artık 🙂çok teşekkür ederim bana zamN ayırıp dinlediğin için
rica ederim kendine iyi bak
Sende kardeşim
teşekkir ederim
evinde kal rahatlığın için çocuğunu zora sokma
Peki ya hayallerim ne olacak hayat akıp gidiyor..
Hayellerin vardı neden çocuk yaptın kanka? yani saçma değil mi şimdi? bu dediklerin
Açık olup ne yapacaksın ki ha kafan da türban var ha yok
Çocuk 1 gece de kaldım merak ediyosan isteyerek olan bi durum olmadı zaten zorla evlendim. Mesele açık kapalı mı sence artık olmak istemediğin durumda olman.
Ya Şöyle düşün 1 gece de kaldın ama hamile kaldıktan sonra ayrıldım diyorsun çocuğu aldıra bilirdin tıp ta çare mi tükenti? ilaç var korunma var vs vs
şu an yaptığın şeyin karşılığı çocuk olmuş Ya çocuğunu düşüneceksin ya da Hayallerini ama bir yanda çocuk var bir yanda yapmak için çaba sarf edip zamanı geldiğin de kaybedeceğin şeyler.
Aldırmak öyle kolay olmadı hele ki anne isen iyi ki aldırmadım anne olduktan sonra birkez daha şükür ettim aldırmadığıma o benim bu hayatta ki tek sebebim.
Bunu diyorsun ama hala hayalerrim var diyorsun? kanka anlamadım ya sorumluluğunu bilmiyorsun ya da istemiyorsun ya da ailen ölene kadar ayıya dayı de?
Kaç yaşındasın?
23 yaşındayım diyeceğim ama yaşımla ilgili sorun çıkartmayacaksın umarım?
Yo hayır olaylara çok dümdüz bakıyosun da merak ettim açıkçası ondan sordum
Olaylara düz bakmıyorum ki Hayallerinin peşine gidersen perişan olma ihtimalin de var senin durumunda bir arkadaşım vardı ve şu an sefalet içinde çocuğu ile. her gece birinin evinde kalıyor
Ama benim evim olacak kendi şahsıma ait
Bak sana mantıklı bir şey söyleyeyim? kaç yıl evli kaldın bilmiyorum hadi 1 de ailenle bu zamana kadar yaşa bilmişsin ben yerinde olsam 2 yıl sabrederim. sabrın sonunda yaptığım birikmi alır kendi evime geçerim ve biriktirdiğim parayı hem tüketir hem iş bulurum hem de çocuğuma bakıcı vs bula bilirim. böyle düşün ama Çocuk anne sevgisinde de fazlasıyla uzak kalacak ya da baba. Çünkü bende bakıcı elinde büyüdüm.
Babası yok kızımın 1 ker3 bile olmadı yanımızda ben bu ruhu taşıyamıyorum haklısın yoksa inan kimseye güvenemem aileme bile güvenmem küçükken baba istismarına uğrayan biriyim ben.
Bak yavru kızın var erkek olsaydı neyse ama baba yokluğu çeken bir kız yetiştireceksin eğer yanında olmazsan erkek ilgisini ya da sevgisini merak eden kız tiplerinden ola bilir düz bakıyorsun dedin ya sadece çevrem de gördüğüm ve mantığımı kullanarak cevap vermeye çalışıyorum
Babası yerşne dayısı veya dedesini koydu zaten babasj onun için hiçbir şey ifade etmeyecektir psikolojik olarak danıştım psikiyatriye kendi babası he benim erkek arkadaşım he dayısının erkek arkadaşı givi olacak çünkü o babasu yerine koydu
Çünkü babası gebeyken bile yokru yanımızda bırak doğunca bilsin.
bilmiyorum ben sadece söyledim gerisi sana kalır
Hayallerinin peşinden git sadece
Evet çok geç kaldım 24 yaşındayım daha yeni mezun oldum liseden hep tırnaklarımla kazıyarak yaptım ama şimdi bi bebeğim var o olmazsa inan ev almalarını bile beklemezdim defolur giderdim.
Bir bebeğin var ama ailenin hayalleriyle yasamissin ve bu işten zarar görmüşsün baskıyla insana sadece zarar verirsin üzülen hep sen olursun bir ev almak seni hayallerinden alikoyuyorsa o ev sana üzüntü olur tırnaklarıyla kazıyan insan napmasi gerektigini bilen biridir iki kelimeyle neler yaşadığını az çok cozebildim
Ev almak aksine hayallerim tek başıma kendi dünyam olacak ama çalışmam gerek ve bebeğim var çalışmak muhim değil her işi yaparım yaptımda tuvalet bile yıkarım muhim olan evladım
Güçlü birisin eminim ki evladına sonun akadar sahip çıkabilirsin hayallerinin peşinden giden insalar her daim kazanandir
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ gerçekten bana ilaç gibi geldi konusuyorsun
Hayat benzerliği ve tercubeler diyebilirim insanı hep korelten etrafındakilerdir aslında herkes yaşıyor bir şeyler ama anlatmak karşındakinin seni dinlemesi sana yön vermesi gerçekten çok farklı bir olay konuşmak için değil birilerine yararı olacaksa konuşmalı yoksa söz israfidir
Kesinlikle katılıyorum.
Umarım gönlünce olur herşey korkma ve inan
Sözlerinizi dinleyeceğim sonuna kadar savaşcam
İnşallah senin için doğru olan bu olur umarım benim ki naçizane tavsiye belki sende bir kaç tavsiye verebilirsin bana
İşin yoksa ailene katlanacaksın net
O kadar zor ki zorla evlendrien baba hiç anlaşamıyoruz zorla yani.
Anladım ama yoklukta çok zor olacak biliyorsun hazıra dağ dayanmaz
Öyle oda var öyle araftayım ki bide bebek var.
İstanbul'da yaşamak çok zor ortam bir kere düzgün değil
Bebek olmasa burda doğdum büyüdüm bebekle zor inan yoksa İstanbul çok severim
Şu an İstanbul'da mısın ailenle
Evet
Mesleğin ne senin
Tiyatro eğitimi aldım oyunculuk geçmişim var tiyatro ama çok az bi dönem
Yaa baya iyimiş ama sektör zor durumda zaten
Öyle bide kapalı olunca ekstra sıkıntı tipler. Çıkıyor zorlamalar vs
Hmm bana göre daha hoş kapalılar
Konu kapalı açık değil.
Pardon