Güncellemeler
+1 yıl
Derecesi yuksek mi Şu an , normalde pc kullanirken organik cam gozluk kullanirdim Simdi bunu kesin almalimiyim yani gozluk sart mi almalimiyim ek olarak goz damlasi da Verdi doktor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
3. kattaki pencede duran bir ilanı okuyabiliyorsan almana gerek yok.
0,50 yüksek bi değer değil, ama başı diyebiliriz. ben 0,75 iken taktığımda full hd tvnin o zaman full hd olduğunu anlamıştım :D ajsdghasldjad
Simdi kullaniyormusun Peki ya da sence kullanmali miyim 0,50 den dusermi Benim ki alternatif baska yollar denesem gozluk kullanmadan
şimdi biraz daha yüksek 1,25 oldu benim, düzenli olarak kullanıyorum evet. alternatif başka yolları doktoruna önerebilirsin, en fazla lens olabilir gözlük kullanmak istemiyorsan. ama 0,50 seni günlük hayatında rahatsız etmiyorsa çok da gerek yok.
Duzenli kullanimla Artmis senin ki keske direk kullanmasaydin belki duzelebilirdi, rahatsiz etmiyor Benim ki de bazen bas agrisi yapinca gozlerimi acamiyorum travma tipi bas agrisi var bende
yok ben düzenli kullanmayı 1,25 olunca yaptım :D
Yaa 🤣🤣 neyse gecmis olsun, Tesekkurler
Daha önce kullanmadiysan sakin kullanma gözlerini daha da bozar
Onceden organik cam gozluk kullandim yani hala var universitede gozlerim akilli ekranlardan ve pc den kaynakli doktora gittigimde vermisti
Kullanma kanka kullanma kardesimde kullaniuo e eferinde numara yukseltiuo yani gözlerini bozuyu
Ciddi misin zaten doktor sacma bi uslupla konustu benimle, anlatiyorum pek dinlemedi beni, harflerin bazilarini okuyamadim falan kizdi gormuyorum dedim, buna da kizdi… sonra organik cam gozlugum var dedim bilmiyorum dedi
Kanka zaten doktorlar gözlük satmak için cirpiniyolar satış yapabilsinler diye uğraşma böyle kal ondan iyidit
Sana bisi diyim mi bunu e devletten e nabizdan receteme baktim dusmemisler sadece damla yazmis galiba satmaya calisiyorlar cidden haklisin
Eee yanı öyle çoğu kişi zaten almıyo gözlük herkes farkında zaten
Almiycam damla iyidir , Tesekkur ederim yorum icin
Rica ederim
Hekim kullanmanı istediyse Kullan Hanım kız gözün rahat eder Yorulmaz
Gerek yok turp gibi gözün. Kim göz kontrolüne gitse 0.5 çıkıyor zaten. 1 1.5 olsa arada takarsın 1.5 2 üstü sürekli takman lazım
Ayy cidden mi icimi rahatlattiniz ama ben bazi harfleri okuyamadim gozluk merceklerini Takti okudum sonra cikardi yine okudum buna ragmen gozluk vericem dedi ve bi de gecmedi mi universite hastanesine gidersin dedi
Ya kaç metreden küçücük yazı okutuyorlar polisliğe girenler bile zorlanıyor okurken normal
Evet haklisin zaten Tepemde bagirip durdu baya sinirliydi doktor
Doktorlar genelde sinir hastası oluyor 😃 stres yaparsın muayenede sağlamsanda
benimki -4.00 den fazla ben kullanmıyorum
Nasil goruyorsun pekk
göreniyorum
Göz sağlığı insanda çok önemli bence kullan
Derece buyuk mu acaba yani kesin almalimiyim recetem duruyor almaya gitmedim eczaneye
Miyopsun kullanmalısın
Gerek yok bence
Cidden mi yani buyuk bi numara degil Dimi yani ek olarak damla verdi bana
Hayır hiç yüksek değil, gözlerin kuru falan değilse damlaya da gerek yok
Cok Hassas hep damla kullandim suni gozyasi falan baska damlalar, yani sence almasam olur bu gozlugu
Evet gözlük alma
Ben de almak istemiyorum, damla ve bakim ile duzeltmeye calisicam
-0,5 çok normal düzeltmene gerek yok ki. Kafama takma cidden bak, çoğu kişininki öyle