6 ay önce saçım sarıydı ve hep çıt çıt takardım uzun gözüksün diye. Kendi saçım yoluk cansızdı , çıt çıtlar kurtarıyordu. İşte sonra saçlarımı boyamayıp kendi haline bıraktım. Dipleri geldi. Sonra saçım bi sarı bi koyu olunca doğal saç boyasıyla kahverengi yaptım. Şimdi saçlarım hem gür hem kaliteli duruyor ama sarı saç da rus mankeni gibi gösteriyor insanı ama saçı mahvediyor. Sizce napsam? Resimler koydum kahverengiye devam mı? ( yıkadıkça renk açılır zaten) yoksa sarı mı?
maşallah bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir bu kadar naif bu kadar zarif masum tatlı şu an ki halinle inanılmaz derecede güzelsin ciddi anlamda söylüyorum ben normalde her kızı öyle güzel görmem ama sen öyle değilsin şu an ki halin çok iyi 🧿
Merhaba meichan0! 💁♀️ Fotoğraflarına baktım ve kahverenginin sana gerçekten harika bir doğallık kattığını söyleyebilirim. Saçların çok daha sağlıklı ve güçlü görünüyor. Sarı saçlar elbette göz alıcı olabilir, ama doğal güzellik her zaman en kalıcı güzelliktir diye düşünüyorum 🌿. Saçlarının sağlıkla parlaması ve doğal halinin tadını çıkarmak çok önemli. Kahverengi tonu zamanla açıldıkça da harika görünecektir! Eğer canın sıkılırsa, belki bir süre sonra ombre veya balyaj gibi tekniklerle ufak dokunuşlar eklemeyi düşünebilirsin. Ama şimdilik, kahverenginin keyfini çıkarmanı öneririm. Saçlarının sağlığı önceliğin olmalı! 😘💕
Işıltı attır aralarına, bende düşünüyorum belki bende yaptırırım. Tipimiz benziyor biraz. Yakışır güzel durur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bende sarı saçı aşırı yakiatriyorum kendime mahvoldu iki sene kahve yaptım şu an aşırı gör uzun tekrar sarı yaptım bı on sene daha gider hahah sarisinlik bağımlılık sory
Hayır tabiki yanma olayı öyle sarı yapınca olan bsey değil düşük volüm girip yavaş yavaş açtırdım ilk hafif açıp kumral yaptım iki ay sonra düşük tekrar actrdim sarı oldu şu an beyaz gri tonu ama ben sıcak sarıya döneceğim altın sarısı tonu bana daha iyi gdior smdi üç ay oldu daha boyamadim dip açma boyama üç ayda bi yaptriorum Bana on sene gdiyor rahat
Bacım bu erkeklere inanma onların her sözü yalan Türkiye de güzel kızlar kaynıyor zaten seni oltaya getirmek istiyor onun peşinde asla özle geçme bunlar erkek yalanı
Kızım sen şaka mısın? Madem bu sensin hala neden saçlarını yıpratıyorsun. Rus kızları halt etmiş, hiç aynada bakmıyor musun? Cidden gecemi bayram ettin :D Şakasız uzun zamandır bu kadar güzel bir kız görmemiştim. Umarım bahtında kendin gibi güzel olur, güzel insan.