Zaten kilom var ama çok da şişkin hissediyorum, ödem nasıl atarım?
3L su içiyorum aslında günde ama bilmem
Zaten kilom var ama çok da şişkin hissediyorum, ödem nasıl atarım?
3L su içiyorum aslında günde ama bilmem
Maydonoz çiğ ya da bir süre kaynatıp dinlenmeye bıraktıktan sonra suyunu soğuk ya da sıcak içebilirsin inanılmaz ödem söktürür fakat tadı çok iyi sayılmaz şimdiden bilgisini verelim.
Çok su içmek değil kontrollü ve güne yayılacak şekilde içmek önemli! Su başlı başına bir ödem artırıcıdır bunun yanında detox kürleri uygulayabilirsin!…
Cevap
14Cevap
3L suyu umarim aninda içmiyorsunuzdur. 1'er bardak icerken arasina 45 dakika koyarak için lutfen ve su içerken mutlaka oturarak içmeye calisin.. yagli yiyeceklerden uzak durmaya calisin bol bol proteinli besinler tuketin salata tarzi.. gunde max 1 saat yuruyus yapmayi unutmayin
vucudu dehidrasyona ugratan seyler yeme icme. cay, kahve gibi kafein iceren seyleri azaltmalisin, tuzlu seylerden uzak durmalisin. spor yapmalisin
Hayatına hareket katmalısın. Sadece su içmekle olmaz.
Suyun içine limon zencefil ve yeşil elma doğra at detoks etkisi oluyor
Günde ihtiyacın olan sıvıyı almalısın birde kiraz sapı çayı
Spor yapın yağlı tuzlu yememeye çalışın işe yarayacaktır
Suyu sade içmek yerine daha ödem attırıcı bir hale getirip öyle içebilirsin
Sabah ılık limonlu su
Sirkeli su
Maydanoz limon içme suyu robottan geçir onu icebilirsin toksin atmada iyidir
Gün içine yayarak düzenli su iç bi kerede çok içme sabah uyanır uyanmaz limonlu maydanozlu su iç ve yürüyüş spor yap
Tuzlu yağlı yemeği kes ve koşu yap. Geceleri uyumadan önce küçük bir kase yoğurt ye. Sabahları uyanınca kahve iç ve protein al vucuda
ödem ile baş etmek için maden suyu tercih edilebilir
Sabah öğlen akşam yürüyüş her öğün de 2 km yürü şekeri kısa bir süre kes bol su ve yeşil çay iç
Fazla su içmek de ödem tutturur
Kadın dediğin şişkin olur zaten kasma
Hahaha ne kadar bir şişkinlik
@gizemamacadıolan 4-5 aylık kadar yeterli 🤣
Detoks dene
Yeşillik tarzı. seyler tüket
Yeşil çay icmelisin
Bol su👍
Spor
magnezyum al
Kaç kilosunuz
Maydanoz limon