Sağlık Sallama poşetli bitki çayları zayıflatır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gece içince Güncellemeler+1 yıl Zayıflamaya yardımcı olur mu diye düzelteyim. Bende biliyorum çay içip hayvan gibi yemeyle zayıflanmayacağını. Sallama poşetli bitki çayları zayıflatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Destekler kalori açığı oluşturman lazım 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 790 cevap paylaştı. aromalı çay içmiş olursun onun dışında bir etkisi olmaz zayıflamak için diyet ve spor şart 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 761 cevap paylaştı. Aç karnına maydanoz suyu içmek işe yarıyor ama bitki çayını bilmiyorum 0 1 Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Kilo alıp vermek kalori ile alakalı. Baklava yiyerek bile zayıflanır. çinkü alman gereken kaloriden daha az aldığın zaman otomatik olarak zayıflarsın. Yorumla
Atanacazzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Gün içinde beslenmeden tut yaptığın işe, uyku düzenine her şey etki eder. Spor olmadan olmaz. Sadece bitki çayı ile zayıflanmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece o zayıflatır mı amaçlı sormadım Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Zayıflatmaz Yorumla
Valleyn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Spor yaparsan zayiflarsin mallasmayin böyle zayıflama ürünleri alıp zayiflamayi düşünerek 0 1 Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Destekler kalori açığı oluşturman lazım
aromalı çay içmiş olursun onun dışında bir etkisi olmaz zayıflamak için diyet ve spor şart
Aç karnına maydanoz suyu içmek işe yarıyor ama bitki çayını bilmiyorum
Kilo alıp vermek kalori ile alakalı. Baklava yiyerek bile zayıflanır. çinkü alman gereken kaloriden daha az aldığın zaman otomatik olarak zayıflarsın.
Gün içinde beslenmeden tut yaptığın işe, uyku düzenine her şey etki eder. Spor olmadan olmaz. Sadece bitki çayı ile zayıflanmaz
Sadece o zayıflatır mı amaçlı sormadım
Zayıflatmaz
Spor yaparsan zayiflarsin mallasmayin böyle zayıflama ürünleri alıp zayiflamayi düşünerek
Kesinlikle
Çay nasıl zayıflatsın ya
Sadece çayla olmaz.
Cay su demektir. Zayiflatir. Oyle degil mi?
Hayır