Beslenme ve spor çok önemli. Ama daha da önemli psikolojik yeme durumunu çözmek. Yemeklerle aramızda psikolojik bağlar var. Her bağlı olduğumuz gıdanın zihnimizde uyandırdığı hisler var. Bunları çözümleyip sağlıklı beslenmeye geçmenizi öneririm. Tatlı tuzlu atıştırmalıkları bırakmak psikolojik olarak daha sağlıklı ve iyi hissetmenizi sağlayacak zamanla. Bir an önce zayıflamak için kendinize ağır diyetler uygulamayın. Zamana yayın bu süreci naçizane tavsiyem. Ben kilolu değilim ama bir dönem kilo aldığımda ani ve ağır diyetler yapmak hem diyeti çabuk bozmaya hem de sağlığınızı kötü etkilemeye doğru götürüyor (en son o şekilde yaptığım bir diyet kan şekerim bir anda o kadar düşmüştü ki elim ayağım titreyerek uyanmıştım ve bir daha o şekilde diyet yapmadım) önemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek. Spor da çok önemli elbette. Haftada 2 gün ile başlayıp 3-4 güne çıkarabileceğiniz bir spor branşı edinin kendinize. Bu aynı zamanda sizin spora keyifle gitmenizi sağlayacak bir alan olsun. Böylece uzun süreli spora da devam edebilirsiniz. Uzun ve sürdürülebilir bir beslenme programı ve sporla zamanla "sağlıklı bedeninize" kavusabileceginizi düşünüyorum.
Ne zaman sağlıklı bedeninize kavustugunuza ise kendinizi en iyi hissettiginiz halinizle siz karar vermelisiniz. Başkaları değil. Kendi sagliginizi ve mutluluğunuzu ön plana alın gerisinin önemi yok 💙
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani çoğu yorumu okudum ne kadar düşüncesizce yazılmış insanlar zayıf şişman uzun kısa olabilir bu şekilde insanları aşağı çekecek şekilde konuşmanın ne anlamı var bende hamileyken 56 kilodan 92 kiloya ciktim tiroitten dolayı ama sonra emzirme döneminde hızlıca verdim şu an normal kilomdayim olabilir yani kilo alınır verilir önemli olan sen kendine inan ve güven kimsenin ne dediğine bakma sağlığın için kilo ver yasin henüz genç yapabilirsin diyetisyene git sağlıklı şekilde vermeye çalış sonra spora basla ya da bol bol yürüyüş yap her insan özeldir olduğu her haliyle değerlidir unutma sende öylesin sağlığın ve kendin için sağlıklı yollarla kilo vermeye çalış.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle pozitif yorumlar hem daha iyi hissettiriyor hemde daha çok motive ediyor sağolun 😊
2019 da 108 kilodan 76 kiloya tam 28 kilo vermiştim ve bunu koşu diyet yaparak başarmıştım daha sonra 2023 yks sınavı sebebiyle verdiğim bütün kiloları tekrardan aldım 83 kilolardan 120 kiloya çıkarak 37 kilo aldım ve geçtiğimiz bu yaz temmuzun 15 inden itibaren 95 kiloya düştüm ve bunu sadece açlık ile yaptım kronik rahatsızlığınız varsa kesinlikle bu yönetmi denemeyin fakat en kesin ve net olarak bu çözümü buldum en basitinden 12 saatte bir yemek yemek yani günde 1 defa yemek yemek size çook fayda sağlayacaktır
17 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kilo alıp vermenin karın çevresinde kalçada ve kollarda ince çatlaklar olmasına sebep oldu maalesef genetiğime işli obezite rahatsızlığı mevcut sıradan bir insan gibi de beslensem her zaman daha fazla kilo artışı görülüyor size tavsiyem yanınızda her zaman bir tartı bulunsun gerçeği kabullenmek gerekli bizim genimizde obezite var ve bunu kontrole almak bizim elimizde.
Soran+1 yılbir tane rahatsızlığım var benim uzun süreler aç kalmam sağlığımı olumsuz etkiliyor o yüzden bu yöntemi uygulayamam ama yine de teşekkürler yorumun için 😊
Soran+1 yılValla genetiğimizde obezite var mı bilmiyorum ama sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim disiplinine hayran kaldım
- +1 yıl
şu an hala sürecin içerisindeyim eski giydiğim elbiseler bana olmaya başladıkça motivasyon enerjim beni daha da zayıflamamı sağlıyor ama şunu söylemeliyim ki kalori açığı yaratmadan kilo vermek neredeyse imkansız hiç yoktan ekmek şeker gibi yüksek karbonhidrat barındıran gıdaları bırakıp sade şekilde öğün tüketmek en kolay ve pratik yoludur bende aynı sistemle ilerliyorum şu an aç mıyım evet açım fakat yaptığım iş ve kaydettiğim gelişme benim psikolojik açlığımı baskılıyor sizde de işe yarayacağından yüzde yüz eminim şimdi bu gün bu halinize veda edin gelecekteki sizi yaratmaya başlayın ablacığım ❤️
Soran+1 yılKolay gelsin öncelikle. Kalori açığı konusunda haklısın zamanında terk ettiğim 20-30 tane farklı diyet listesi var birisine tekrar başlayıp uzun süreye yaymaya çalışıcam. Daha önce de kilo verdim sürekli hale getiremedim o yaşam tarzına alışamadım. Asıl moral bozan da o sürekli kilo verip sonra fazlasıyla geri almak
Soran+1 yılDiyet listeleri konusunda haklısın galiba hak veriyorum ve evet çoğu insan için 100 kiloya kadar estetik bir kaygı sonrası sağlık problemi
Seni yakında vinçle çıkarırlar artık. Önünde yaş pasta zayıflamaktan bahsediyor. Senin yediklerinle afrikaya üç tır insani yardım malzemesi gider. Tabii bu gerçekten sensen. Tabii yersen...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe pis insansın sen ya. İçindeki lağımı git başkasına kus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kilo verebilirsiniz diyetisyene gitmeyi deneyin.
00 Yorumla Önce kafanda bitirip karar vermen lazım.
Imkansiz bisey yoktur. Azim herseyi yaptır, şeker hamur bunları hayatından çıkar beslenme aliskanligini tamamen değiştirmen lazım, kış ayına girdik yasa kadar ince ve fit vücuda sahip olabilir yaza bambaşka biri gibi girmek senin elinde
10 YorumlaHayat bunları dert edecek kadar uzun değil. Dayatmalara kulak asma ye iç ne istiyorsan.. Senden nerdeyse 100 kilo fazlayım ama takmıyorum, hatta beni böyle seven incecik hatunum da var. Hayat sürprizlerle dolu.. yaşa...
12 Yorumla
Soran+1 yılYani evet haklısın ama sağlıklı yaşamak istiyorum artık. Sence önemli değil mi bu?
- Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflamak istiyorsan tedavi veya spor iki altarnatif var. Sen kendi içinde karar verdiysen spora yazıl. Doktora da görün aynı zaman da hormon testi vs yaptır belki sağlık yönünden problemin vardır. Onun harici yemek yememek olmaz. Az ve kalorisi düsuk yiyecekler tüketin. Bu sizi zayıflarım ayakta tutsun. Yardımcı olmak isterim size isterseniz
10 Yorumla - Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur. Sadece gerçekten istemen başlaman gerekiyor. Bir kaç kilo verdiğinde kendine güveneceksin ve devamı gelecek
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 daha önce çok kilo verdim. Tekrar zayıflayıp orads kalmam gerekiyor umarım başarırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilon çok diye spora başlasan 20 kilo verirsin kolay şekilde sonra yavaş yavaş 80e inersin
Sadece bir hoca bul özel hoca ve motjvasyonunu artirsin yediklerinin farkında ol
Nasıl hiç zayıf olamicam dersin çok kolay Sadece yap boş evde durma zaten hep duruyorsun bir değişim yap dene bak ne oluyor
10 Yorumla
+1 yılBende kiloluyum. 2 aydır diyet yapıyorum. 13 kilo verdim. Sadece bi yerden başlamak lazım. Gerisi geliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim. Hep başlıyorum zaten sürekli diyetteyim umarım bu sefer kalıcı olarak başarırım
- +1 yıl
Senin neren kilolu da
Saçmalama bence kilo değişkenlik gösteren bişey sağlığın için kötü olabilir ama bence dış görünüşünde hiç bir şey yok
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet sağlık için kötü ama
Soran+1 yılŞu an yok ama ilerde olur diye korkuyorum
+1 yılBu kilo verme yöntemiyle annemin kuzeni 30 kilo verdi. Bir jimnastik kursuna yazıldı, yorgunluktan yemek yiyemedi.
15 Yorumla- +1 yıl
Yani yemek yiyemeyecek kadar yorulmak.
Soran+1 yılBiraz sağlıksız değil mi ama kalp krizi bile geçirebilir insan
- +1 yıl
Yoo kadın 55 yaşlarındaydı o zaman, hala iyi, şimdi 69 yaşında.
- +1 yıl
O da senin gibi uzun boylu.
- +1 yıl
Haftada 3 gündü. Aslında jimnastik kursu değildi insanlara jimnastik yaptırılan bir yerdi.
- Sağlık konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılKilo vermek dünyanın en basit işlerinden birisi sadece biraz irade gerekiyor. Ben çok çabuk kilo alıp verebilen birisiyim de doğru hareketler yapmak gerekiyor. Sadece ekmek yemeyi bıraksan bile emin ol 1 ayda 5-6 kilo rahat verirsin.
10 Yorumla Mide küçültme ameliyatı.. irade yoksa, çözüm bu olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn son çare olarsk onu düşünüyorum
+1 yılAblacım fotoğrafı görene kadar neredeydin. İnsan bu zamana kadar ben kilo alıyorum bir şey yapmam lazım demez miydi? Biraz daha kilo alsan günlük işlerini yapamayacak yürüyemeyecek hale geleceksin. Bu kadar kiloyu güzellemeye çalışan tipleri de anlamıyorum ne kadar midesizlerse artık. Yani tamam insanlar arkadaş olur seninle arkadaşlık tipe bakmaz ama aşk meşk işleri sıkıntı değil mi sence de? Şu an fotoğrafa bakınca aklıma gelen tek şey yoğun ter kokusu, pişik, sağlıksız bir beden..
38 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi hayat her zaman güllük gülistanlık değil. Kusura bakmayın ama sırf moral vermek için anormal olan bir durumu normal gibi göstermek de iki yüzlülük oluyor. Bu da bana ters. İnsan kendi birşeyin yanlış olduğunu farketmiyorsa dışarıdan birileri bunu söyleyebilmeli. İnsanın sağlığından sosyal hayatına kadar herşeyini etkiliyor bu obezite hali. Değiştirilemeyecek bir şey değil ayrıca. Azimle disiplinle spor ve diyetle kilo vermek mümkün.
- +1 yıl
Üslubum ağır algılanmış olabilir belki bilmiyorum ama durum ortada sonuçta. Ayrıca kendimi kişinin yerine koyuyorum da bu durumun çözümü ben asla zayıf olamayacak mıyım diye sorup buraya hala birşeyler yerken fotoğraf atmak değil. Madem farkındaysa bir yerden başlaması gerekiyor.
- +1 yıl
Neyse ablanın da derdi kilo vermek değil kendine aday bulmak galiba. Sadece kendisine yürüyenlere cevap vermiş. Herkes amacına ulaşmış gözüküyor. Enteresan bir site burası gerçekten.
Soran+1 yılYa zaten sadece 2 tane yoruma cevap verdim onlarda fake olup olmadığımı soruyorlardı bende değilim dedim ondan sonra vaktim olmadı giremedim siteye hemen ne güzel yaftalıyorsunuz insanları. Kendime aday arıyor olsam bu şekilde mi sorarım soruyu?
Soran+1 yılAyrıca tabiki farkındaydım bir sabah uyandım 130 kiloyum demiyorum herhalde bu fotoğrafı görünce sinirlerim boşaldı ve soruyu sordum. Ondan öncesinde de çok çalıştım kilo vermek için olmadı. Soruyu da bu fotoğrafı görünce ağladım dediğim için o fotoğrafı paylaştım herkese niye yemek var fotoğrafta ona takılmış
+1 yılÜzlme ya yedin tabakları küçült ilk yedinden daha az yemeye başla sonra unulu iyecekleri kes sonrada talı yemeyei brak yavş yavaş çünkü birden hasta olcan
10 YorumlaNasıl zayıflanır illaki biliyorsundur. Gerçekten istemen kendinde o gücü görmen motive olman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba. Disiplinli olursanız, bunu yapmanız mümkün.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılMide ameliyatı olursan daha kolay verebilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Mide amelyati yaptiran tonlarca insan kanser oluyo çok ama çok tehlikeli bir ameliyyat
Soran+1 yılUmarım olmak zorunda kalmam en son çare olur benim için
+1 yılDiyetisyenmidir zayiflama çaylarimidir spordurmu hepsin boş ver belliki iraden yok bunlarla yapamiosun. psikoterapiye git derim hem psikoloji sagligin iyi olucak hemde ciddi obezite hastalar için ilaç yazanda var. kendi kendini iyleştiriceksin bunun ustesinden geleceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatriye gittim daha önce çok bir faydasını görmedim. Diyetisyenle zayıflamıştım ama kalıcı olmadı umarım bu sefer olur
Kötü görünmüyorsun ama sağlığın için zayiflamalisin
10 Yorumla- Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılcok zayıf olmana gerek yokkı kılonda varda asırı kotu degıl bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAglanmayacak gibi değil ben bunun yarısı olsam kafayı yerim sanırım. Millet kendiyle barışık numarası yapıp gözümüze sokuyor bunu yapmayın yeter bize de yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılSize niye yazık onu anlamadım sana giren çıkan ne?
Arkadaşım 120 kilodan iki yılda 70 kiloya düştü kardeşim. Ağlayarak zırlayarak olmuyor bu işler. Üstelik o otuz beş yaşında bunu başardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl45 kilo evde spor yaparken verdim hiçbiriyle imkansız değil
10 YorumlaYa spor diyet ya da mide kelepcesi ile zayiflayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılneden bir şey yerkenki fotoğrafı paylaştın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu fotoğrafı görünce ağladım yazıyor başlıkta o yüzden bu fotoğrafı paylaştım doğal olarak
+1 yılMide ameliyatı olanlar var ne derece sağlıklı bilmiyorum ama 🙂
00 Yorumla
+1 yılÜzülme istedikten sonra her şey olur
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sevmelisin bence kilonu takmana gerek yok:) beğenen her halinle beğenir ve kabullenir seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sağlıkta önemli hatta en önemlisi o
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzelsinnnn kilon çok iyi dağılmış vücuduna o yüzden kilo vermesen de olurr
18 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm hiç kilo verme bence zayıf olup ne yapacaksın şu an bu kadar güzelken , yani baksana saçların göğüslerin , kalcan bacakların ve göbüşün ne kadar tatlı , çok güzelll ponçik ve tatlı
Cevap sahibi+1 yılSohbet muhabbet etmeye ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılUzun boylu fit kişilerden hoşlanır mısın?
Soran+1 yılSağlığım için öncelikle kilo vermem gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılYaaa 🥺 ama böyle çok iyisinn
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle göğüslerin ve göbeğin çok tatlı
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın kilo vermeye başladın mı peki? Keşke kilo vermesen ://
her şey dış görünüş değil ki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sağlık içinde riskli ama
- Sağlık konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılDüşersin dusersin de önce onundekini kaldirman gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Ağlamak için biraz geç kalmışsın.. Sen mide ameliyatı olmadan veremezsin bu kiloyu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyanlıs anlama ama bu hayatta en güzel seylerden bi tanesi olan se k si bilene rahatca yapamazsın ya bi sporamı basladan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll mü gerçek mi çünkü çok hoşuma gitti tanışalım
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçek tabiki
Cevap sahibi+1 yılBana tatlı geldi niyeyse çok şeker görünüyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm
Cevap sahibi+1 yılÇıktım.
+1 yılBence çok Seksi duruyorsun balık etli kadınlar aşırı hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılbu kadınla sırf goguslerı ıcın sevgılı olabılırım ben
10 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. benim bi arkadaşım vardı bbw tarzı senin gibi kadınlara hasta oluyodu sonra gitti evlendi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun sen olmadığından adım gibi eminim. Feedee fotoğrafı paylaşmışsın
00 Yorumla- Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten istersen verirsin
10 Yorumla
+1 yılSağlığını ve sevdiklerini düşün
10 Yorumla
+1 yılzayıflamak için ameliyat ol yoksa kimse senin ile evlenmez seks yapmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse benimle evlenmez seks yapmaz diye bir derdim yok ama yinede sağol yorumun için
- +1 yıl
neden sende herkes gibi evlenmek ya da sevişmek istersin
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum ama seks yapıyorum zaten bir sorun yok niye yapmıyayım ki?
- +1 yıl
o zaman partnerin zevk alıyor senden
Bende senle aynı kiloyum istersen dertlesebiliriz bu arada miyde amilyati olmayı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBoyundan şüpheliyim daha kısa gibi duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKilom fazla olduğu için ve kamera açısından dolayı
+1 yılYemekten çok aç kalmayı sev.
00 Yorumla
+1 yılyağ yaktırma nasıl olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu sorarken bile bir şeyler yiyerek resim çekiliyosan zor kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu sormak için resmi çekmedim. Resmi görünce bu soruyu sordum. Keşke okuduğunu anlasan Kanka
Profesyonel desteğe başvur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf genç Erkeklere düşer misin
14 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir neden olmasın şekilci bir insan değilim
Cevap sahibi+1 yılAnladım yaşınız kaçtı
Soran+1 yıl30 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben 25 yaşındayım zayıfım 63 kilo bana bakar mıydın merak ettim
- Sağlık konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılGizli olmasaydın keşke, diyeceklerim var..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılspora git abla
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam ablam
+1 yılDiyet ve yürüyüş yap
10 Yorumla
+1 yılbenimle evlen
10 Yorumla
+1 yılYemezsen olabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılBence irade varsa verebilirsin
10 YorumlaFake değilsen muazzamsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır gerçekten benim fotoğrafım fake olsam güzel fit birisini paylaşırım ne alaka yani
Spor yapmıyor musun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyazık gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBu gidişatın sonu ağır yaşamlar abla
00 YorumlaTroll musun
00 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fotoğrafta bile yemek yiyon awk
02 Yorumla
Soran+1 yılOkduğunu anla önce küfretmeden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026