Az önce tuvaletimi yaptıktan sonra silerken bir nokta kadar açık pembe kan gördüm sizce bu makat çatlağı olabilir mi bu geçer mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elbette doktora gidersen hallolur gadası
Hemoroid olmuştur, ya da Kabızlıktan zorlamıştır.. Herhalde Şeyine 4cm/a20cm şey sokmadıysan veya dışkılamadıysan.
Evet olabilir çünkü bende var aynı sorunu bende bugün yaşadım..
Ee doktora gittin mi
gittimde fitil gibi bisi yazdı bende almadım kullanmak istemiyordum bugünde makatta kanama oldu yarına genel cerrahiye randevu aldım eğer bı aksilik çıkmazsa yarın gidicem. Sende genel cerrahiye randevu al en kısa zamanda git sonra ameliyatlik olursun Allah korusun 🌸
Benim 1 damla bile yoktu bende randevu aldım en kısa zamanda gidecem zaten
Peki gidince muayene falan ediyor mu ediyorsa nasıl ediyor?
Doktorum şöyle demişti.
15-20 dakika sıcak suda otur ki ağrıların hafifleşsin ve bol su tüket, katı şeyler çok yeme kabız olmamaya dikkat et sıcak su da haftada 3_4kez otur 15-20dk , bol su iç katı şeyler çok yeme duzelirsin umarım ben yaptım bunları fakat duzelmedi
Alttan muayene ediyor eldiven takıyor işaret parmağıyla hafif elini içeri koyuyor acı vermiyor 10saniyelik acı olur sadece elini ileri koyuyor çünkü.
Peki senin kanama çok mu oluyor?
Evet baya oluyor lavaboya çıkarken çok aktı kabızlık olunca kanama oluyor zorlaninca🥺
bugünde kanama aldı ağrı da var yarın hastaneye gidersem buraya yazarım ne olduysa
Kanama oldu*
Benimki yok gibi minicik bir nokta kadar yoktu yine de hastaneye gidecem
Anladım 🌸
merhaba, gidicektim fakat gidemedim işim çıktı iptal etmek zorunda kaldım 🌸
Belki kabız oldunuz ondan dolayıdır zorlamış olabilirsiniz
Olabilir olmaya da bilir. Kabizlik gibiysen cikarken zorlama falan olduysa anlik bir sey de olabiliyor ama catlak da olabilir tabi...
Çatlak geçer mi peki
Gecer tabi. Benim de basima cok geldi silerken bi bakiyom dedigin gibi hafif bi kirmizilik falan ve asla doktora gitmedim bunun icin - kendiliginden geciyor zaten, ki zaten genelde o anki ayiptir soylemesi yaptigin tuvalette biraz zorlanma olunca cikarken o yapiyor genelde...
Ben doktora gidecem randevu aldım ama sinir bozucu biraz
Valla ben hic gitmedim gidemem de boyle bir sey icin cok acil mecburi olmadigi surece jfghdfgh ustelik kendi doktorum da kadin ya..
Bende randevu aldım doktor erkek mecbur kaldım bende
aaa senin ki de mi valla sikinti ya dfkjgg kendi doktorun degil mi..
doktora biraz daha yasliysa insan belki biraz daha rahat olabilir tabi benim ki 40 civari belki sanildigi kadar rahatsiz olmam ama iste insan utaniyor be ben hic acip gostermedim ki kimseye orami, en son ailem gormustur heralde cocukken banyo yaptirirken falan dfkjgdf
basur da olabilir makat çatlağı da maalesef tedavisi yok dyorar ama bende başarılı oldu
Nasıl yani başarılı oldu
vala bi ilaç kullandım geçirdi
ama ilacı veren dr geçmez demişti çapanın başhekimiydi o zaman
Umarım benim de geçer çok az var bende randevu aldım doktora gidecem
valla tedavisi belli:)))) dr a sadece göstermiş olacaksın ama en azından basursa boşuna uğraşmazsın
Doktor açıp bakıyor mu🙄
yok tahmin ediyor:))))) elini üsütüne koyup gözleri kapatııp transa geçiyor:)))) tabi bakıyor iki lopu ayırıyor parmağıda sokuyorlarmış ben sokturmadım
teleskop gibi.))))))
Yok daha neler
gidince görürsün buradan anlatırsın:)))
mesela askeri hastanede dr binbaşı kamerayla bakıyorud ben kabul etmedim çok komikti ama
Parmakla muayene ediliyor diye biliyorum
herneyse bunlar işin magazini
ben sana tedaviyi söliim,
1. kabız olmayacaksın: posalı gıdalar ye, 3-4km yürüyüş yap, 2lt su iç, kabız yapan muz gibi gıdalardan uzak dur ve en önemlisi kakan varken uyuma mutlaka yatmadan mıç, olmadı sabah erken kalkıp yap
2. Potasyumlu banyo al, ılık su da leğede karıştır ve tuvalet sonrası otur 15 dakika mikroplar temizlensin
3. Proctolog krem al ama popoya gireni var elle sürülmez o o modeli tercih et, günde 3 kere onu sür
4. En önemlsi bana verilen ilaç kılcal damarları hareketlendiren bir ilaçtı L ile başlıyordu adı ama hatırlamıyorum o ilacı dr a tarif et bulur o medcumdan
parmak veya kamerazaten çok bişi görünmez parmakla yaraya bakar dr
Açmak zorunda mıyız doktora
sen doktora açmak zorunda değilsin, bu senin vereceğin bir karar ama dr da görmeden teşhis koyamaz bi de popo deliğini görse neolacak ki:)))))))))) adam hergün kaç popo deliği görüyordur dr yani
var ama arkadan verme artık böyle sorunlar oluyor
Yuh evli bile değilim
masum
Anlık kabızlıkla olmuştur 1 haftaya düzelirsin lifli gıdalar ye dışkının sert olmaması için.
Geçer yediklerinize dıkkat
Ne kadar sürede geçer
Yedıklerınıze lifli yiyecekler tüketin
Zorluyor musun hayatım büyük abdestini yaparken
Aslında bu önceden de olmuştu roaccutane kullanıyordum aylar öncesinde o zaman kabızlık sorunu yaşamıştım o zaman minik bir yırtılma gördüm anüsün dış kısmında sonra geçti işte yine kabız olunca 1 noktadan daha küçük miktarda kan geldi
Yırtılma varsa tedavisi mutlaka vardır ama sen yaparken zorlama yaptıysan ondan da kaynaklanabilir. Hap evet yapıyor zamanında bende kullandım fakat senin yaşadığın gibi bir şey yaşamadım.
Evet bugün biraz zorlandım olabilir herkeste farklı etkiler yaşatıyor o ilaç mesela en çok yaygın olan yan etkisi dudak kuruluğu onu ben az yaşadım
Dudak kuruluğu başta zaten. Ama yaparken hiç bir zaman zorlama orayı orası en hasas yerlerden birisi zorlama sakın hayatım geldiği zaman yap gelmediği zaman yapma yoksa mazallah yani
Kabız olmuştum dedim ya ondan öyle oldu
Kabızsan da şöyle yap yemek yerken yağını biraz içine kaçır :) o halleder o bile yeter hatta :)
elbette fissür tedavisi var.
Ne kadar sürede geçer
doktora sorun
kaşıntı , acıma yanma var mı
Kaşıntı yok tuvaletimi yaparken az zorlandım kabızlık sebebiyle
gecici olabilir hametan kullan.. devam ederse dr git
Hametanla geçiyor mu
tahriş varsa gecer bebekkerin posouna kullanılır
Geçer ne kadar kanama oldu bilgi verir misin
1 nokta kadar en fazla o kadar bile yoktu küçük bir şeydi
Nasıl geçer peki?
Kremleri var derece önemli çatlak derecesi
Benim bayağı az
Geçer dediğim gibi takma kafaya çözümü var
zamanla düzelir merak etme
Evet muhtemelen genel cerraha görün
Fitille krem falan veriyolar
Geçiyor mu peki?
Geçer
Ne kadar sürer bu
1 hafta içinde düzelir, kabızlık falan varsa süreç uzayabilir bu süreçte bol sıvı gıdalar tüket
Cinsellik ya da bi zorlama oldmu
Hayır
Yaln gunlerde faln
Anlamadım?
Yakın zamanda
Ne yakın zamanda?
Yani yakn zamanda hicmi olmadi cinsellk
Evli değilim ki olsun cinsellik
Bi ricam olablrmi
Buyur
Günaydn😊