Arkadaşlar ne yapmalıyız?

Merhaba arkadaşlar benim 12 yaşında küçük bir kız kardeşim var okuldan her geldiğinde ağlıyor çünkü arkadaşları onu dışlıyormuş ve bana canavar gibi davranıyorlar bana dokunmak istemiyorlar benimle oynamıyorlar vesaire diyor nedeni ise kardeşimin hemenciyom adı verilen bir hastalığı olması Bir de göğüs kafesi yumruk gibi dışa doğru çıkık bu nedenlere çok kafasına takıyor ve bunları düzeltmek istiyor beni neden ameliyat ettirmiyorsunuz diye aileme ve bana sitem ediyor ama Olay şu ki kardeşim ameliyata riskli bir ameliyat Çünkü daha öncesinde kalp ameliyatı da olmuştu Doktor %100 bir sonuç olacağını söylemedi Her ihtimale hazır olun bu ameliyatın garantisini veremem dedi annem de sırf estetik açıdan olacağı için bu riski almak istemedi en de geçmişte böyleydim hiçbir sağlık sorunum yoktu ama sürekli İnsanların benim hakkımda kötü düşündüğünü zannederdim bu aynı şekilde Kardeşim de var aslında Ben arkadaşlarının abarttığı kadar ona kötü davrandığını düşünmüyorum çünkü okuluna gittiğim zaman onunla oynadıklarını vesaire görüyorum ama neden böyle bir durum var Neden bu kadar abartıyor ağlıyor elimden de bir şey gelmiyor pedagog ile konuştum 1500 TL istiyor seans Başına çok pahalı geldi Bunu ödeyecek gücümüz yok Ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum sürekli konuşuyorum onunla saatlerce kardeşim sen her halinle güzelsin sen kendini sevmelisin diye Ama yeterli olmuyor sürekli onu dinliyorum anlattıklarını çözüm buluyorum bir anlık rahatlıyor ama sonra ertesi gün aynı
Arkadaşlar ne yapmalıyız?