Arkadaşlar sizce ne yapmalıyız?

Arkadaşlar 4 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim var. Benim ailem sevgilimi biliyor sevgilimin ailesi de beni biliyor. Ailelerimiz birbirinden çok farklılar görüş olarak vb. Sevgilim ve ben öyle değiliz diye, fikirlerimiz bir diye bunu problem haline getirmedik. Ama bazen bazı şeyler beni huzursuz ediyor ben de burada size sormak istedim. Örneğin yazın günübirlik beache gideceğiz, ben aileme onun da dahil olduğu bir grupla gideceğimi söylüyorum (sadece onunla gidiyoruz), yalan söylemesem de çok sorun edeceklerini düşünmüyorum bu durumu, ne olur ne olmaz diye öyle söylüyorum. Ama o ailesine direkt erkek arkadaşları ile çıkacağını söylüyor beni dahil etmiyor. Çünkü ailesi böyle şeylere çok karşı. Annesi kapalı, dinine çok düşkün. Denize gideceğimiz zaman vb farklı düşüncelere kapılabilirler diye erkek arkadaşım gerek olmadığını söylüyor ben de onun ailesi diye durumu uzatmıyorum. Günümüzde özellikle kız babaları kızını biraz daha sıkar, bir yere gitmesine izin vermez. Erkek tarafı daha rahattır çoğu zaman. Bizimki tam tersi. Ben istiyorum ki ne benim için ne de onun için sorun olmasın. Benim annem babam onun da olduğunu bilmesine rağmen bana güvenip bir şey demiyorsa onunkiler de sevgilime güvensin ve biraz daha rahat olalım istiyorum. Azıcık alkol almamız da dahil olmak üzere karşı tarafın ailesi için bir problem. Ben her şeyi açık oynuyorken o gizlemek zorunda kalıyor. Sevgilimle ilgili bir durum yok, kendisi de böyle olsun istemez zaten ama biz bu durumu nasıl çözebiliriz sizce? İlerde evlenecek falan olursak bunlar bir problem haline gelir mi ikimiz için? Ya da benim annem babam bizim haberimiz var onların niye yoktu demeyecekler mi haklı olarak? Gerçekten içim çok sıkkın, ne yapmalıyım saygıyla cevap verirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar sizce ne yapmalıyız?