Sağlık Bu saatte fast food sipariş etsem kilo alır mıyım? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 🤔 alır mıyım 😅 Güncellemeler+1 yıl Verdim gitti 😅 Bu saatte fast food sipariş etsem kilo alır mıyım? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Almazsın dene 0 0 Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayırr 9 dan sonra bir şey yemezsen hiçbir şey olmaz canım geç olmadan sipariş ver afiyet olsun şimdiden 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Gelene kadar 21 olur veremedim kuryeler yoğunkus birsz sonra tekrar dene diyeo Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Verdim gitti Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Hafif balık etli kadın candır tatlım göm göm göm yarasın popo olsun 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl 🙄🤭 Yorumla
hqhqhqj Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim olmafiktan sonra alsan nolur almasan nolur tuğçe 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Tuğçe mi Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Göbüşün sağolsun ye gitsin 😂 0 6 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bence de 🤣 ama annemler de evde of şimdi onlara söylesem batarim soylemesem ben yiyeceğim biz yemek yedik dedi annem de tek söyleyeceğim galiba Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Verdim gitti Yorumla tortitotilla +1 yıl Onlar yemiş nasılsa aç değiller bir şey olmaz, ye sen afiyetle Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Tamam da onlar bakarken rahat olamıyorum iste aile ile yaşamanın sikintilari bir de kırk tame laf ederler zili çalma dedim 🤣 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahaha kapıda pusuya yat hemen kapıp odaya kaç 😂 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ya hahahha 🤣🤣🤣 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Afiyet olsun 😄 0 0 Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geç bence Max 6 da yemeliydin 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Alırsın bence 😁 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yedin mi 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yedim bile jfjfi Yorumla miroveteene_ +1 yıl Afiyet Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Saloon burger diye bir şey vardı ondan sipariş ettim burger king çakması gibi bir şey yenj acilmis heralde ama porsiyonlari çok küçük patatesleri güzel değil burgerler idare eder küçük ve malzemesi az Yorumla
Hope3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 108 +1 yıl Yiyende ölüyor yemiyen de çok şey yapma 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
ogusshann Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Almazsın bugünlük et 😊😊 0 5 Yorumla şeliii12 +1 yıl Güncellemede neyi kastetti? Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Sipariş verdim 🙄 Yorumla ogusshann +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ogusshann +1 yıl Rica ederim Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. ye gitsin 0 1 Yorumla zeynepaydas +1 yıl aşırı güzelsin 🥺🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Almazsın dene
Hayırr 9 dan sonra bir şey yemezsen hiçbir şey olmaz canım geç olmadan sipariş ver afiyet olsun şimdiden
Gelene kadar 21 olur veremedim kuryeler yoğunkus birsz sonra tekrar dene diyeo
Verdim gitti
Hafif balık etli kadın candır tatlım göm göm göm yarasın popo olsun
🙄🤭
sipariş edersen kilo almazsın ama gelenleri yersen bilemem :D
Benim olmafiktan sonra alsan nolur almasan nolur tuğçe
Tuğçe mi
Göbüşün sağolsun ye gitsin 😂
Bence de 🤣 ama annemler de evde of şimdi onlara söylesem batarim soylemesem ben yiyeceğim biz yemek yedik dedi annem de tek söyleyeceğim galiba
Verdim gitti
Onlar yemiş nasılsa aç değiller bir şey olmaz, ye sen afiyetle
Tamam da onlar bakarken rahat olamıyorum iste aile ile yaşamanın sikintilari bir de kırk tame laf ederler zili çalma dedim 🤣
ahahaha kapıda pusuya yat hemen kapıp odaya kaç 😂
Ya hahahha 🤣🤣🤣
Afiyet olsun 😄
Evet ama boş ver git ye ndkdmskdn
Yüzde yüz sjskd
Geç bence Max 6 da yemeliydin
Alırsın bence 😁
Yedin mi
Yedim bile jfjfi
Afiyet
Saloon burger diye bir şey vardı ondan sipariş ettim burger king çakması gibi bir şey yenj acilmis heralde ama porsiyonlari çok küçük patatesleri güzel değil burgerler idare eder küçük ve malzemesi az
Yiyende ölüyor yemiyen de çok şey yapma
Aynen öyle
Almazsın bugünlük et 😊😊
Güncellemede neyi kastetti?
Sipariş verdim 🙄
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
ye gitsin
aşırı güzelsin 🥺🥺
Saatle ne alakası var mk
alırsın