annemgilin hiç biseyden haberi yok arkadaslar
napmam lazım yaşım 19 cok korkuyorum sinirim altüst oldu ne yapmalıyım?
napmam lazım yaşım 19 cok korkuyorum sinirim altüst oldu ne yapmalıyım?
Bak Abicim, bilmiyorum doğru mu yanlış mı. Ben insanlığın ölmediğini düşünerek, ne kadar istemesem de, gerçek olduğunu düşünerek söylüyorum. Ailene söylemelisin. Gecikmeden. Kalp hastası olmaları kötü ama sonradan belirtiler kendini göstermeye başlayınca ve ailen bunu sonradan öğrenince daha çok etkilenecekler. Kanseri atlatmadaki en büyük olay, sevdiklerinin desteğidir. Hem kanserle mücadele edip hem de ailenden saklamak için çabalayamazsın. Tükenirsin. Güç kalmaz. En zor zamanlarında ailenin yanında olması gerekiyor ki bu illeti yenebilesin. Ya bir şey olur mu bana ya ailem öğrenince bir şey olur mu diye düşünme. Ailen şimdi öğrenirse hiç bir şey olmaz, onlar evlatları için dik durmasını bilirler. Senin ailen yanında olsun sen mücadeleni ver, inancın ve desteğin olsun sana hiç bir şey olmaz. Çok geçmiş olsun
Allah razi olsun
Lütfen ailenden saklama hastalığını... Sonra -umarım olmaz- bir şey olursa sana, kendilerini asla affetmezler, bunca zaman biz evladımızın nasıl olduğunu farkedemedik diye
Kronik miyelositik lösemi çok uzun bir süre semptomsuz geçebilir daha sonra hızlı bo sekilde gösterir kendini, bir de yalan söylüyosun demişler gercekten çok ayıp ya bilmeden konusmak bu olsa gerek.
En umut verici tedavi seçeneği kemik iliği naklidir.
Çok gecmis olsun..
bır an once tedavılere baslamalısın aılene soylemen gereklı cunku saglık cıddı bır olaydır. Uzuldugunu onlara bellı etmeden tedavı gorucem ıyılesıcem gıbı kelımelerle yaklas aılene uzulmelerını engelleyebılırsın. Kendın ıcınde tedavılere baslamalısın her gecen dakıka senın ıcın kotu gıder aksatmamalısın. Sıgara alkol vs gıbı alıskanlıklardan uzak durmalısın bunyene zarar verme strese gırmemelısın, vıtamınlı yıyecekler yemeye baslamalısın.
Geçmiş olsun :( tanıdığım birinde de kan kanseri var ve sürekli tedavi halinde.. Annenlere soyleyemiyosan bile en azından arkadaşlarına akrabalarına soyle ve hemen tedavilere baslaAllah yardımcı olsun
Allah razi olsun çok sagol :(
Cevap
13Cevap
Merhaba, çok ama çok geçmiş olsun, aşağıdaki linkteki yazıyı lütfeen oku, çok önemli, bunu diğer kml ve türevi hastalık konularında ekliyicem adminler lütfen silmesinler çok önemli ve ciddi bir durum, herkesin başına gelebilecek bir durum, insanlara ders olabilir...
www.hayalcaddesi.com/.../
Bir tanıdığım ilik nakli ile yurtdışına gitmişti fakat ölmüştü. Gözünü korkutmaya çalışmıyorum
Şakaya gelecek, ertelenecek bir şey değil. O yüzden ailene anlatmalısın, elinden gelen her şeyi en hızlı şekilde yapmalısın.
Kan değerlerini bizlerle paylaşırmisin? ALL - AML - ALL KML DEĞERLERI KAÇ YAZARMISIN
Hemace hemakodrit 1,03 yazıyo
bugün nasıl tahlil verdin sen , güzel birşeyden bahsetmiyorsun bak.
Tathlil degil tahlil sonıcımu aldım inanmak zorunda değilsin
Liv hospital a gidiyorum
Cok geçmiş olsun. Allah verdiği derdin dermaninı da en kısa zamanda verir inşallah
İnşallah allah razı olsun
Geçmiş olsun arkadaşım da Pazar günü nerde buldun doktoru hele bu saatte
Özel hastanede muayene olmustum tahlil sonuclarımı aldım :(
inanasım gelmedi ama geçmiş oılsun
Telefonu özelden vereyim görüntülü ara tahlil sonucunu gösterim
gerek yok hocam
Geçmiş olsun ailenin haberi olmalı tek başına hiç birşey yapamazsın
Annem de babamda kalp hastası sıkıntıya grlemezler
Annenlere söyle ve hemen tedavi başlatın. Ne kadar erken o kadar iyi!!
Sanırım ilik nakliyle geciyordu.. Ve bu iligin senin 1. dereceden yakinlarindan alinmasi lazim. Yani anne, baba, kardesi gibi. Yapma boyle ailene anlatmalisin. Sagligin icin. Gecmis Olsun :(
Tesekkur ederim
geçmiş olsun allah şifa versin bence bir an önce ailenle paylaşmalısın çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var
Ölürmüyüm abi sizce :(
İlerlemiş dedi doktor ne olur dua et bana
Dün de bir kız kanser olmuştu böyle ciddi vir hastalığı küçümseyip dalga geçtiğiniz için umarım bir gün cidden gerçekten hasta olursunuz
Umarım inanmadıgın için seninde başına gelir
Tamam bekle
Kan kanseri lösemidir. herkes alttan almış rahatlığa bak.
Ölücem biliyorum :((
oluruna bırak. tedavi sürecinde doktorlar elbet gerekli tedaviyi uygulayacaklar sana. ailene bahset. çıkarı yok çünkü.
Ölmem demi ben
onu ancak Yüce yaradan bilir.
:(((
Haha buda yeni çıktı kanserim :))))) yaw boyle yalanlar atmayın bir gümin gerçekten başınıza gelir o zamn görürsünüz
Hahha küçük emrah :)) kanka fulll acıtasyonnn
Kuranı kerim e albasimki ciddiyim
Ciddi olabilirsin ama gerçek değil bundan çok eminim
Geçmiş olsun..
Moralinizi üst düzeyde tutmanız lazım..
Ama nasıl ölücem biliyorum :(
Geçmiş olsun. ben napardim bilmiyorum ya. soyle ailene
Umarım beni görürsün. şu an ne yaptığını çok merak ediyorum. Bende kml yim sıkıntı yok hayat böylede devam ediyor. d. d. d
at yalanı, s. keyim inananı.
Başına gelirse anlarsın beni
bak guzel kardesım, bu tanı kolay konulabılecek bır tanı değil. bunun için bir sürü testten gecmen gerekır ve bunlar kısa zamanda sonuclanacak testler degıldır. ayrıca belırtılerının aılen tarafından farkedılmemesının mumkunatı yok. ayrıca pazar günü, sabahın bu saatinde hangi doktor sana bu tanıyı koyacak. atarken destekli at olur mu.
Ben tahlil sonuclarımı aldım yalan değil moralim bozuk beni üzme nolur
Geçmis olsun kardesim :( peki tedavisi varmiymis
İlaçları varmis ama ileri boyutta oldugu icin pek etkisi olmazmış ilaçların annem babam kalp hastası nasıl aileme diyecem
Geçmiş olsun hemen ailene söyle
Annem de babamda kalp hastası sıkıntıya grlemezler
Senden değerlimi sana yardım etmeleri lazım
Ölmem demi :((
Bilmiyorum
geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış
Ölmem demi :(
Ailene sole anca beraber savasabilirsiniz
Ölürmüyüm ben sizce
Ailene anlatmalısın.
Annem babam kalp hastası stres sıkıntıya gelemezler
Ölürmüyüm sence?