erkek arkadaşım sözlüm askerde hatta canımdan çok sevdiğim ama kan tahlilimde kanser değerleri yüksek çıktı çok korkuyorum doktolaarda sordum ama malesef tedavi vercekler heralde:s bunu ona nasıl söylicem askerde söylenmez blyrum ama kafayı yicem söylenir mi :s napcam ben :Sailesinede söylemedim en yakın arkadaşıyla paylaştım sadece:S
Cevabın nedir?
Gerçek KS işte bu ...
Geyiği de yapsa , birimizin ciddi sorunu olduğunda resmen kenetlendi birbirine, yağmur gibi geçmiş olsun ve şifa dilekleri geliyor. Helal olsun önemli bir yürek kitlesi ortaya çıktı birkaç satırına.
Bu şu anlama geliyor. Öncelikle sen içini rahat tut ve dünyanın sonu olarak hissetme bunu, kazanmanın en çabuk yolu moralinin yüksek olması . Burada şu an kaç kişi var son baktığımda 80lerdeydi , ve acil birşey olursa en az 40 kişi yanında olacak demektir. Diğer 40 ise o anda ortamı mesafesi işi uymadığından olur ama , hazır kıta bekler .
Askerdekine söylememen gerek , o senden daha fazla panikler ve askerliğini yakacak hareketlere girmesi çok olası. O donene kadar bu iş biter zaten , etrafındakilere çok bilgi verme ki ulaştırma hatasına düşmesinler. O vatan bekçisi , sen de can bekçisisin ve KS milleti hayat bekçisi olarak yanında .
Sağlam dur ve buradan da kopma, al laptopu yanına ve hayata devam et, tutun demiyorum devam et.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçmiş Olsun...
Önce kendini, sonra kendini, daha sonra yine kendini düşün. Önce teşhiş netleşsin, tedavi programın belli olsun. Ondan sonra kendine, sadece kendi mutluluğuna odaklan ümidini hiç yitirmeden sıkı sıkı sarıl hayata ve BEN SENİ ALT EDECEM. ÇOK DEFA GALİP GELMİŞ OLABİLİRSİN BU SEFER SERT KAYAYA ÇATTIN diyerek meydan oku hastalığa...
Sözlün günü gelince bir şeklide öğrenir şu an öğrenmesinin ne ona ne de sana faydası var. Bu tarafını hiç dert etme..hatta öğrendiğinde verebileceği negatif tepkiyede aldırmadan İNADINA mutlu yaşa hayatı..
Biliyorum sen galip geleceksin...10 Yorumla
İLk önce acil şifalar dilerim allahtan ihaşllah sağlığınıza kavuşursunuz zor bir durum askerde ki sözlünüze bu tür birşeyi söylemek yinede bilmeye hakkı var diye düşünüyorum zaten en yakın arkadşıyla bile paylaştıysan kesinen söylerler onlardan duymasından çok senin demen daha iyi olur tabiiki çok üzülür ama senin morale daha çok ihtiyacın var yanında olması lazım bu size kalmış birşey allah acil şifalar versin umarım en yakın zamanda atlatırsınız... geçmişolsun
00 Yorumla
rabbimm önceliklee derdinee dermann olsunn kimseyee yaşatmasınn bencee geldiğindee al karşınaa oturr konuşş ordaa şimdii söylemee allahh korusunn senii düşünmektenn işinee veremzz kendini başınaa birşeyy gelirr bencee gelmesinii beklee.. hem yanında olmasıı sana dahaa ii gelecektirr.. ALLAHIM RAHMAN RAHİM İSMİYLEE ŞİFAA VERSİN KARDEŞİMM ... TEZ ZAMANDAA İYİLEŞİRSİNN İNSALLAH :( :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
63Cevap
Şu soruda kusura bakma ama askerdekini değil seni konuşcağım. Allah acil şifalar versin. Belki burda seni en iyi anlayanlardan biri benim. O yüzden beni iyi dinle. Askerdekinden önce kendini düşün. Sen ilerde daha kötü olursan oğlan yanında bile olsa kahrolur. O yüzden bi anlamı olmaz. Sen kendin iyileştirki ona en büyük hediyeyi ver. Hasta oldgunu asla düşünme.yemene içmene dikkat et. Tabiki doktoruna sor ama her kanser vakasında ısırgan otu iyi işe yarar. Az kaynatıp iç. Huzur senin en büyük tedavin. Sakin ol sinirlenme. Çok ağlama. Temiz hava ya dikkat et kemoterapiden korkma saçların dokulcek ama eskısınden daha cok cıkıcak ve daha parlak daha saglıklı emin ol.diyeceğim şimdilik bukadar uykum geldi :(((( Sen kanser değilsin unutma..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun üzücü bi konu .. ama bu aids değil bulaşıcı bi hastalık değil rabbim kimseye vermeisn:( ve konuyu şöyle düşün onun başına gelse bırakırmıydın? bence oda bırakmaz sadece askerde olduğu için eli kolu bağlı olduğu için daha çok üzülecek.. istersen teskeresini aldığında söyle senin için duamı eksik etmeyeceğim allah acil şifa versin ve sevdiğine kavuştursun amin
02 Yorumla- +1 yıl
saol amin :( bende söylemeyi düşünmyrum arkadaşı saolsun destek oluyor ama nolcak blmyrum nereye kadar gider en korktuğumda ilerlerse kötü olursam naparım o napar:( daha da kızar belki nye sylemedin diye:(
- +1 yıl
peki ne kanseriymiş bu onu biliyomusun yani nasıl oluyo kanda kanserli hücre fazla ama nerendeymiş asıl önemli olan bu
çok geçmiş olsun, bencede sözlüne sakın birşey söyleme asker adama söylenmez böyle şeyler zaten o merak ediyordur dahada üzülür falan sen şu aralar kendini düşün doktorunla falan konuş düzenle olarak tedavine uy, benim bi arkadaşım vardı atlattı kanser tedavisi olmayan bi hastalık değil morelini yüksek tut. Eminim sözlün gelince herşey daha iyi olur canını sıkma :)
10 YorumlaAskerlik yaparkenki psikoloji ile bu haberi duyduğunda normalde yapmayacağı işlere kalkışabilir.
Ancak bundan önce kendini düşünmelisin. Hele bu süreci atlat, o askerden geldiğinde anlatır mutluluk gözyaşları dökersiniz.
Weston Price adlı doktorun, yüksek doz c vitamini ve kanser hastaları üzerindeki pozitif etkileri üzerine olan araştırmalarını öneririm.00 Yorumla
+1 yılBence en kısa zamanda git ve paylaş ne olur ne olmaz sonuçta sözlüsünüz bilmesi gerekiyor.. bi anda söyleme canının sıkkın olduğunu belli et onu hazırla bu duruma. Elbette ki üzülecektir ama bu konu da onun sana olan desteği de çok önemli aynı şekilde senin de ona madem o da askerdeymiş birbirinize destek olarak altından kalkabilirsiniz bu yüzden vakit kaybetmeden söyle. Bu arada Allah sana da acil şifalar versin..
00 Yorumla
+1 yılgözünde büyütüp firar filan etmeye kalkısabilir, bilemezsin. sen bence öncelikle kendi tedavi sürecin hakkında araştırmalara başla. ama okuduğun olumsuz hikayelerden de çok etkilenme. sağlık konusunda herkes olumsuz sonuçlanan şeyleri paylaşır internette. emin ol kat be kat daha fazla olumlu sonuçlar yaşanır. şimdiden geçmiş olsun. umarım sözlün askerden gelene kadar atlatmış olursun.
00 Yorumlaadam zaten özlem duygusu içinde sürekli.birde bu durumu söyleyip iyice piskolojisini bozma bence.askerde ne olacağı belli olmaz bi anlık bi sinir krizi bitirir herşeyi.yazık olmasın çocuğada.allah acil şifalar versin*kan tahlilinde kanser değerlerinin yüksek çıkması işini almadım
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. bence bu hastalığı sahiplenme, dillendirme, sadece moralini yüksek tutacak şeylerle meşgul ol hayatının her alanına komediyi, kahkahayı kat ve beslenmene çok dikkat et. beyin gücü ve başarılı bir tedaviyle değişmeyecek şey yoktur. sonra ona söylemeye bile gerek kalmayacak yani iyileşeceksin ben öyle umuyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılçooooooookkk geçmiş olsun...allah acil şifalar versin... askerdeki adama sakın bir şey söyleme...askerde zaten hasretinden bunalıyordur fazlasıyla, bir de oranın stresi çok zor olur söyleme sakın... sen kendi hastalığının tedavisine odaklan... inşallah çok yakında iyileşirsin
00 Yorumla Yani şimdi ne kadar destek olur bilemiyorum ama bir ilaç var ve gerçekten bitkisel kimyasal hiçbir şey yok ilaçta bende kullanıyorum... İlacın adı cla bunu sporcularda kullanır ama ilacın ek olarak tibbi çalışmalardada kullanımı var kanser ve tümör hücrelerini azalttığı bilinir bir araştır bence :/
00 YorumlaAllah şifa versin inşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Erkek arkadaşına söyleme bence çünkü Askerlık pskıkolojisi çok farklıdır orda ınsan zaten sevdıklerını düşünür zaman geçmez senın hasta oldugunu öğrenirse dahada kotu olur hersey belkı fırar bıle edebılır akıl almaz işler yapar bunlar askerlık catısı altında yasanan seyler.
Söylemek istiyorsanda alıştıra alıştıra soyle yani drek ben kanserım deme01 Yorumlaasker basıcıyım bende , bence ona askerden gelene kadar söylememelisin . söylersen o çocuk orada nasıl dursun ? sende tedavılerını aksatma ve iyileşicegıne ınan moralını yuksek tut allah şifa versın bacım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme şimdi tedavisi artık çok gelişti sen de gençsin daha iyileşirsin vucut direncini kolay kolay kaybetmez sen de moralini yüksek tut ondan güç almaya çalış ve onu da bir süre bu gerçekten mahrum et.
00 Yorumla Geçmiş olsun, bence tedavi şeklini ve hastalığının gidişatını öğrenmeden kesinlikle söyleme, tabi söylemek gerekirse izine gelmesini bekle yüz yüze daha iyi olur.
Tüm hastalarımızın Allah Yar ve yardımcısı olsun...00 Yorumla
+1 yılIsırgan otununa yüklen arkadaşım yaşadığım yerde kanser vakaları çok fazla var ama hastalığı yenen de çok fazla. Doktoruna danış ısırgan otu kullanmanı söyleyecektir. Askerdeki sözlüne gelince şuan bunları kafana takmamalısın bence iyleşmeye bak geçmiş olsun
00 Yorumlaaraştırmalara göre askerlikte intihar edenlerin sayısı şehitlerden daha fazla ama yine de seviyorsan bunu ona söylemelisin ne demişler hastalıkta ve sağlıkta ? umudunu yitirme dönene kadar iyileşmeye bak !
10 YorumlaKanser mi? O da ne be? Sen o dönene kadar her türlü yenersin onu... Ondan sonra da mutlu mesut devam edeceksiniz hayatınıza inanıyorum buna ben... Düğüne davet edersin beni umarım.
10 Yorumlapanik yapmana gerek yok. kanserli doku çoğu insanda bulunabiliyor zaten. kemoterapi veya radyoterapi gerektirecek derecede değilse atlatırsın korkmana gerek yok.
12 Yorumla
+1 yılO en yakın arkadaşına söyle sakın ola ailesine veya çocuğa söylemesin. Çocuk askerde Allah korusun psikolojik bunalıma girip kafasına sıkabilir benden söylemesi. Ayrıca sana da geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılbelki geçer dur hele dünyanın sonu değil şimdi bir şey bahsetme gelince bahsedersin... kafan iyi olsun sık sık kafa dağıt toparla kendini rahat olmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılDünyadaki hiç bir kanser türü sadece lösemi ve prostat hariç kan tahlili ile anlaşılamaz henüz böyle birşey yok hangi dr ben çözdüm kan tahlili ile anlıyorum diyosa alnını karışlarım
fake yazı bu
eğer allah korusun lösemi değilse zaten prostat olamazsın00 Yorumlabu konuda profosyenel destek alman gerek bence. tedavi sürecinde yanında olan doktor a bunu da anlat. o bu konuda oldukça deneyimlidir... seni doğru yerlere yönlendirecektir...
00 YorumlaTabi ki tedavi olacak ve iyileşeceksin İnşallah. Doktorunun tedavi yöntemleri dışında sana kesinlikle destek olacağına inandığım şeyler var umarım İstanbuldasındır. Bağlantı içinde olalım.
00 YorumlaÇok geçmiş olsun kardeşim.Allah en yakın zamanda şifanı verir inşallah.Sözlüne söylememelisin eğer söylersen onun için askerlik bitmez orada kafayı yer.Gelince söyle hatta en yakın arkadaşına da söylememesini tembih et.
00 YorumlaÖncelikle Allah acil şifalar versin, umarım en yakın zamanda iyileşirsin. Bence şu an kendine odaklan, hastalığını nasıl tedavi edeceklermiş bunu öğren ona göre sevgiline haber verirsin. Şu an bir şey söylediğinde o da telaşlanacak çünkü tedavin konusunda. Bu nedenle ona da tedavinle ilgili detaylı bilgi vererek anlatman onu da bir nebze olsa rahatlatacaktır.
00 Yorumla
+1 yılsöylemen senin içinde sözlün içinde iyi olacaktır,ama bunu askerde olması tabkide kötü olur gelince söylemen en iyisi .s anlayışla karşılayacktır eminim,
00 Yorumla
+1 yılçok geçmiş olsun ama kesin olarak kanser olduğunu bilmiyorsan sadece kan değerlerinle alakalıysa bence üzülme..
inşallah sağlığına kavuşursun..senin için dua etcem00 YorumlaAllah acil şifalar versin canım. ama ona söyleme askerdeyken kaldıramaz bunu günleri geçmez olur firarı bile düşünür.
02 Yorumla- +1 yıl
off bilmiyorum:(:(:(:(
Askerden geldiğinde söyle, onun da desteği önemli, ailesine söyleme. Kendi ailene söyle destek olabilcek kişilere söyle kendini düşün öncelikle. Geçmiş olsun... Moralini yüksek tut.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle çok çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda iyi olursun.
Askerdeki arkadaşına durumunun ciddiyetini vurgulamadan sadece rahatsızlandım bikaç ay ilaç kullanıp tedavi göreceğim deyebilirsin. Tedavi esnasında muayne v tahlillerde sürecekmiş rahatsızlığı tam olarak ne tesbit etmek için vb bişeyler de ersin. Gelincede net olarak izah edersin. Hem onu aşırı derece üzüntüye ve telaşa sokmuş olmazsın hemde yalan söylemek durumunda kalmamış olursun.
Tekrar geçiş olsun inşallah iyi olursun.00 YorumlaHiç inandırıcı gelmiyo yazdıkların. Kanser olduğunu öğrendin ve bu uyduruk siteye girdin ne yapman gerektiğinimi soruyosun. Kusura bakma ama çok yapmacıksın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım allah tez zamanda devanı versin bence bekle en azından rahat olarak askerliğini yapsın sonrasında haber verirsin olurmu allha sana acil şifalar versin tez zamanda iyleşesin
00 Yorumla
+1 yılaskerdeyken söyleme.bazen halsizlik oluyo vs gibi şeylerle geçiştir.Asıl önemlisi sensin geçmiş olsun.Tedavine git.cep telefonu, kablosuz internet asla kullanma evde.Moralşni bozma tedavinden sonra herşwy güzel olucak
00 Yorumla
+1 yılŞu an için söyleme , tedavine başla , moralini yüksek tut geldiğinde öğrenir ...
20 Yorumlasöylesen bir dert söylemesen başka dert... ama bence söyleme. hele ki doğu-güneydoğuda isen bilmemesi gerek...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılGelince sömylersin belki gelene kadar bu illeti atarsın üzerinden. Benimde beynimde küçük ur taneleri var alınmıyor. Tedavini ol önce.
00 Yorumla kan tahlilinde nasil kanser degerin yüksek cikti anlamadim? ney yüksek ciktida doktorlar böyle bi teshis kondu? hatta ne kanseri? kafam karisti...
00 Yorumlayahu askerdeki insana böyle birşey söylenir mi. bitmez askerlik o zaman seni düşünmekten. askerden gelsin yüz yüze konuş.
00 YorumlaYaşın genç muhtemelen atlatırsın rahat ol moralini bozma çok önemlidir , hangi ilişkide zorlukları tek başına göğüslemek diye birşey var? Her ne olursa olsun erkek arkadaşınla paylaşmalısın en azından uzaktan da olsa yanında olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBefore i had cancer i just lived.Now i live strong.Lance Armstrong. Diyceğim o ki kanserin yenilmiycek bir hastalık olduğunu aklından uzak tutup hızlı şekilde toparlanmak için elinden geleni yap.Geçmiş olsun.
00 Yorumladua et , inşaallah çaresini ALLAH veriri , arık kendine daha iyi bakman lazım , kötü alışkanlığın vs. varsa bırak , MORALDE ÇOK ÖNEMLİ , tekrardan geçmiş olsun.
00 Yorumlaçok geçmiş olsun size. inşallah en yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. bence askerdeyken söylemeyin ve tedaviden en iyi sonuçla çıkmanıza konsantre olun. umut mutluluk hep sizinle olsun.
00 Yorumlakanında yüksek çıkan değerin ismini ve değerini yazar mısın?
tomografi çekildin mi?00 YorumlaGeçmiş olsun öncelikle kendini düşün tedavine başla gerisini allah bilir çocuğada söyleme şimdilik.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Tahminimce başında teşhis edilmiş, kısa sürede atlatacaksındır inşallah..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun.
Benim fikrim söylemen , bu durumu ikiniz düzeltirsiniz.
Allah acil şifalar versin.00 Yorumla
+1 yıluff acil sifalar diler ama ben sanmiyorum o cocuk ona sögliyeceni
ve sende bekle askerden dönsün bari oglan ögle sögle00 Yorumla
+1 yılsöylemezzsende ayıp be bacım rahatsızım de kanserim deme onun ailesiyle de paylaş ama çocuğada bi rahatsızlığım varmış de canım bu arada şafak kaç çok mu var
00 YorumlaALLAH C.C ŞİFA ismi , hürmetine şifanı verir İNŞAALLAH...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılXper puanı toplamak için sorulmuş bir soru. Ne kadar çok cevap o kadar çok puan. Maalesef inananlar çok, yalan bir öykü olduğu o kadar belli ki
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoruyu dikkatle okursanız "kanser değerleri yüksek çıktı" diye bir şey var ki soranın cahilliği ortaya çıkıyor :)
cok gecmiş olsun .. Allah şifa versiin. ilk önce sen kendini düşün güzelce morallee atlatıcaksın bu durumu gelince sölersin şfak kaç bu arada
00 Yorumla
+1 yılALLAH acil şifalar versin dilerim kurtulursun..
askerdeki sözlüne durumdan kesinlikle bahsetme hele bir gelsin öyle konuşun00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun allah şifa versn... sööleme bnce sende aklından çıkar en önemlisi moral bu işte rahat ol ... askerde çok zor bi haber dünyası yıkılır... sende rahat ol gençlikte kolay atlatılıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. cok gecmıs olsun..bence bunları dusunme once kendı saglıgını dusun bı sekılde duyar sevgılın zaten..benım babamda kenser allah yardımcın olsun cok zor bır surece gırceksın canımm :((
00 Yorumlagelene kadar birşey söyleme ve yanında aglıyım üzüleyim falanda deme biliyosun en önemli şey tedavide moral bunu sakın unutma gelecege dair planlar kur yani yanındayken kurdur beraber unuttur onu
00 Yorumlasoyle bence ama hemen pes etme.. yenersın inş.Allah yardımcın olsun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. canım sakın moralını bozma moralını yüksk tut bu çok önemli...geçmiş olsun.. söylemelisin bence hastalıkta sağlıkta dedikleri tam bu zaman işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. kusura bakma ama çok yapmacık geldi bana bu söylediklerin.
10 YorumlaGeçmiş olsun .
Onu düşünmeyi bırak kendinle ilgilenmelisin bence00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha sen bile bilmiyorsun ne oldugunu hem sadece kan tahlilinden belli olcak bisey degil bu kanser, cesitli tetkikler yapilir, ortaliga yayma ,soyleme.
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem