Sağlık Sırtım düzgün mü sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Biraz duruş bozukluğum var gibi geliyor ya da bu aralar kendime çok sardım düzgün mü? Sırtım düzgün mü sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Belini düzlersen sırtın da düzelecek ya da sanırım sende de benim önceden yaşadığım sorun var bunun için YouTube a "vücut düzeltme hareketleri" yaz 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Sağlık konusunda 555 cevap paylaştı. Skolyoz mu var ağrıların falan oluyor mu çünkü skolyoz gibisin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy ciddi misin düşünmemiştim çok ağrı yaşamıyorum açıkçası Yorumla eternity-a +1 yıl Skolyoz duruşu bu. Yürüsün de de sıkıntı varsa bence doktora görün. Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Bence kendine fazlasıyla sarmışsın, herhangi bir kusur yok. Zaten kadın bedeninde hiç bir kusur yok :) 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl burada kimse Doktor değil, bence sorunun olduğunu düsünüyorsan, bir doktora görün 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Duruş bozukluğu olup olmadığını anlamamız için yandan durarken fotoğraf çekmelisin 0 0 Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl pek düzgün durmuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorun ne sence Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tost makinesi ile çekmesen belli olurdu hatlar :D 0 0 Yorumla
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Gayet güzel tam arkadan sarılmalık simdi 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. İyi fena değil 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanki yandan bozulma var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kalçanın solu ve sağı farklı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu nasıl anladın be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl resime bakarsan gös var nizam var:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl random foto galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl pek bisey yok gibi sorun varki diye bakmakla gorulcek bisey degil
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel sırt daha ne olsun 0 0 Yorumla
lasttime9876 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl Görseldeki sen misin temsili mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benim Yorumla lasttime9876 +1 yıl Ama çok etkileyicisin ne yapacam şimdi ben🙈😜 Yorumla Soran +1 yıl Sırttan mı etkilendin. s Yorumla lasttime9876 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Benim yerim sevdiğim adamın kucağı hatta başının üstüdür öyle aşağılayıcı şeylerle işim olmaz Yorumla lasttime9876 +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Skolyozdan mı şüpheleniyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu düşünmemiştim ama içime kurt düştü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi git bence öyle gözüküyor Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet düzgün 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Çok takma kafana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Belini düzlersen sırtın da düzelecek ya da sanırım sende de benim önceden yaşadığım sorun var bunun için YouTube a "vücut düzeltme hareketleri" yaz
Skolyoz mu var ağrıların falan oluyor mu çünkü skolyoz gibisin.
Ayy ciddi misin düşünmemiştim çok ağrı yaşamıyorum açıkçası
Skolyoz duruşu bu. Yürüsün de de sıkıntı varsa bence doktora görün.
Bence kendine fazlasıyla sarmışsın, herhangi bir kusur yok. Zaten kadın bedeninde hiç bir kusur yok :)
burada kimse Doktor değil, bence sorunun olduğunu düsünüyorsan, bir doktora görün
Duruş bozukluğu olup olmadığını anlamamız için yandan durarken fotoğraf çekmelisin
Şimdi özele çağırıp gösterirler düzgün mü değil mi diye
pek düzgün durmuyor
Sorun ne sence
röntgen çektir
Tost makinesi ile çekmesen belli olurdu hatlar :D
Sutyenin yamuk bağlanmış sadece.
Gayet güzel tam arkadan sarılmalık simdi
İyi fena değil
Sırtını da sormazsın lan, bu ne şimdi
Biri yukarıda diğeri aşağıda gibi
Doktora gitsen daha iyi bence
tatlım sırtın gayet normal
Sanki yandan bozulma var
kalçanın solu ve sağı farklı
Onu nasıl anladın be
resime bakarsan gös var nizam var:)
random foto galiba
Niye
pek bisey yok gibi
sorun varki diye bakmakla gorulcek bisey degil
Dik değil duruşu onu soruyorsan.
Güzel sırt daha ne olsun
Görseldeki sen misin temsili mi
Benim
Ama çok etkileyicisin ne yapacam şimdi ben🙈😜
Sırttan mı etkilendin. s
?
Benim yerim sevdiğim adamın kucağı hatta başının üstüdür öyle aşağılayıcı şeylerle işim olmaz
Peki
Değil
Düzgün ama çok zayıfsın
Bnce düzgün ama sutyenin güzel değil
evet bozukluk var
Bu sen misin?
Düzgün.
Skolyozdan mı şüpheleniyorsun?
Onu düşünmemiştim ama içime kurt düştü
Bi git bence öyle gözüküyor
Evet düzgün
Düzgün değil haklısın bozukluk var