Hergün 20 bin adım atıyorum ama genetik olduğu için bacaklarım kilolu ama göbeğim yok çoğu erimez diyor yine de belki erir diye Hergün spor bile yapıyorum
O zaman uğraşma fiziğin müq benimki de öyle gayet mutluyum. Bel ince olduktan sonra gerisi önemli değil. Yinede çok rahatsız oluyorsan sıkılaştırma hareketleri yap bu sarkık göstermez
Arkadaşlar böyle ısrar etmeyin kız kaçıyor şimdi tabi foto yok inmiyiz cinmiyiz mavi bir yaziyiz görmediği için tabiki bende espri yapıyorum yoksa evlenecek zamanda değilim kalın bacakları koruma derneği üyesiyim müdahale ettim yani sjjshsb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
squat ile.
Sıkılaşma oluyor, bölgesel yağ eritme olmuyor maalesef. Aynısı benim yanak ve bacaklarda da böyle.
Kesin çözüm: 80 dakika hızlı tempo yürüyüş. 1 ay yap hergün. İstediğin kıvama gelince 2 günde 1 50 dakika yap
Türkiyedeki kizlarin cogunlu GDOlu kütük bacak erimez!
Yokuş ve merdiven çık bak neler oluyor gör 😁
Kaslandıkça daha fit ve estetik, keskin görünüme kavuşulur.
Bence kilolu bacak en iyisi ama eğer çok rahatsız isen yürüyüş yap diyet yapmana gerek yok
Hergün en fazla kaç saat yapsam işe yarar
Kilodan kiloya değişir tatlım ama adımsayar yükle bence 10.000 adım at günde.
Hergün 20 bin adım atıyorum ama genetik olduğu için bacaklarım kilolu ama göbeğim yok çoğu erimez diyor yine de belki erir diye Hergün spor bile yapıyorum
O zaman uğraşma fiziğin müq benimki de öyle gayet mutluyum. Bel ince olduktan sonra gerisi önemli değil. Yinede çok rahatsız oluyorsan sıkılaştırma hareketleri yap bu sarkık göstermez
Aslında evet güzel ama hani insan istediğini giyemiyor bu bacak yüzünden o tarafı kötü
O zaman bunu avantaja çevirip ona göre giyinip tarz yapacaksın. Tabi pantolon tarzı şeyler giyinmek evet zor oluyor biliyorum.
Dize kadar gelen sweetler gayet güzel ben seviyorum ve ayrıca etek giyinmek de güzel ince bele çok yakışıyor etek
Duvar pilatesi yapabilirsin
Bacak eritmede çok iyiymiş
Hafta sonu 11 halısha var gelirsen Roberto Carlos olursun 1 ayda
dolgunluk çekiciliktir ki
alt bacaklarda heleki
boy resmi koysaydın
Koymak istemedim çünkü çok kötü duruyor
bnce o kadar kötü değildir
bundan emin olabilirsiniz
sende boy nsll
gizlidn çksana
günaydın
boy kaç
Spordan başka eritemezsin eritsen de sarkık olur. Spor yap sıkılaşir hem.
Genetik böyle ya
Aynı benim dert 🤦
Bende nefret ediyorum
Spor yaparak knk
kalın bacak iyidir ;)
Hiç takma inan değmez
Biz etli butlu severiz ya
Sıkılastir kosu ve squat ile
Kalın bacağa hastayız deli misin sen aw
yağlı demek istemiştir
@ezgipltt squat yapsın yeterli ezgi
demek ki yapamıcak kadar obez
@ezgipltt obez değildir sanmiyom severiz kalın bacağı çok heyecanlaniyom yanimda oturursa
@ezgipltt Abartma obez değilim bacaklarım genetik kalın 62 kiloyum boyum 1.71 ama kilolu beni gösteriyor her yerim eşit olsa bu kadar takmazdım
@soran tam aradığım ölçüler benimde boyum 180 lann o bacaklara iyi davran sjsjsj
Erise iyi davranıcam ama spor yaptığım zaman daha kalın oluyor 🥲🥲
@soran boş ver gel nikahı basalım be karım ol sjsjjs
Bacaklarım için mi😅😅
@soran şeyy tabi çok sevdim seni tanimiyom ama 😅😁
İçinin güzelliği bacaklarina vurmuş smsjajjan
@soran çok düşünme karım ol benim hadi sjsjsjja
Arkadaşlar böyle ısrar etmeyin kız kaçıyor şimdi tabi foto yok inmiyiz cinmiyiz mavi bir yaziyiz görmediği için tabiki bende espri yapıyorum yoksa evlenecek zamanda değilim kalın bacakları koruma derneği üyesiyim müdahale ettim yani sjjshsb
Boy kilon neki
Bisiklet spor
Yagi kasa cevir
yuruyus
Squat yap
Az kalori. Çok spor.
Kaç kilosun
62
Boy
Bende senin gibiyim