Bu bir epilepsi nöbeti miydi yoksa karabasan mı?

Ne olur bir okuyun soruyu. Arkadaşlar henüz yeni uyumuştum elim bacağımın arasında kıvrılıp uyumuşum. Bir anda uyandım iki sn geçmeden bir karartı hissettim Ayetel Kürsi okudum iki defa. Daha önce de olmuştu iki kez karabasan olayı. Üşüdüğümü hissettim omuzlarım ve kollarımda. Elimi de çekemedim bacağımdan o baskıdan ötürü. İlk kez garip olarak başım yani kafam komple zangır zangır titredi. Sanki böyle yastıktan hareket edecek kadardı belki de etti yani şiddetini hatırlamıyorum ama. Normalde bunu hiç yaşamamıştım normal şeyler olur geçerdi. Diyorum ki acaba bu epilepsi nöbeti miydi? Korkuyorum daha bugün randevuma az kaldı belki sonlara gelmişizdir gelişme kaydetmişizdir diye sevinirken... daha önce bu şekilde bir nöbet geçirmedim arkadaşlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dalga geçilecek bir konu değil gerçekten benim için riskli bir durum bu. İnternetten araştırsam net bilgi bulamayacaktım veya bulduklarım da abartılı şeyler olacaktı bundan korktum. Ayrıca buraya da unutmamak adına yazdım. Ciddiye alın lütfen 🥲
Bu bir epilepsi nöbeti miydi yoksa karabasan mı?