Kendimi ne zaman istesem hasta edebiliyorum?

Bunu sadece ben mi yapabiliyorum bilmiyorum ama eğer canım o an hasta olmak istese abartmıyorum çok ciddiyim parmağımı bile kipirdatmadan oturduğum yerde kendimi en fazla 5 dakika içerisinde yerimden kalkamayacak kadar hasta edebiliyorum. Örneğin bir işim oluyor yapmak istemiyorum hemen kendimi hastalandirip "ben cok hastayım yaa kalkamiyorum yerimden" falan yapıyorum. Ve burada sadece psikolojik olarak kendimi hasta hissetmiyorum bildiğiniz ateşim çıkıyor ishal oluyorum falan ama hepsini kendi isteğimle yapiyorum. Tek bir sorun var o da kendimi iyilestiremiyorum. Hasta olduktan sonra ilaç olmasa asla kendime gelemem ama mazoşist biri olduğumdan dolayı acı çekmek hasta olmak bana zevk veriyor diye en az haftada bir kez kendimi hasta ediyorum. Bu durum sadece mazoşist olduğumdan kaynaklanmiyor örneğin ilgiye ihtiyacım olduğu bir zaman beş dakikada kendimi hasta ediyorum ve istediğim ilgiyi alabiliyorum. Lütfen biri bana söylesin bunu yapabilen tek kişi ben miyim. Çünkü artık kendimi özel güçleri olan biri gibi hissediyorum
Kendimi ne zaman istesem hasta edebiliyorum?