Panik Bozukluk Panik Atak Anksiyete hepsi var 4 aydır bu illeti çekiyorum bebeğimi emzirirken aniden oldu oluyormuş hissi kalbim güm güm atmaya başladı gözlerim. karardi ortamda yabancılaşma boğazım düğünle misti yutkunamadim kalp krizi geçiriyorum sandım. acile. kendimi. zor attım orada değerler normal çıktı EKG vs sonrasında bende tekrar olur mu korkusu başladı ataklar yaşadım kimse bana panik Bozukluk veya atak olduğunu söylemedi defalarca acillere kaldırılsın ambulans vs her şey normal kardiyoloji ye gittim EKG kan testleri troidler temiz her şey normal kalpte bir şey yok ultrason ile baktı 3 EKG çekildi kan değerlei hepsi temiz anormal olan benim hiçbir sıkıntım yok sürekli kendimi dinliyorum kalp krizi geçirip ölücem sanıyorum ailede kalp krizi geçiren kimse yok anjo olan babannem var bı tek sigara kullanmıyorum 1 buçuk senedir ağzıma sürmedim yaşım 24 bu arada Ailemde hocalık sanıp hocaya gitmişler şaka gibi oda insan ve cin nazarı var demiş anam bunu duydum dini inancım var ama Nazar olduğunu hoca nerden biliyor ya daha bir korkak oldum ben neyse işte daha ne olduğunu bilmiyordum buraya yazana kadar bı kardeşimiz bana bunun panik atak olabileceğini söyledi psikoloğa git dedi gittim 4 seans ama hiçbir işe yaramıyor karsimdaki psikolog beni anladığını söylüyor sadece bide seans başına 900 TL alıyor yarın için pasikatriye randevu aldim inşallah iyi gelir kimse beni anlamıyor delirdiğimi düşünüyor  ama ben delirmedim sadece duygusal olarak çok yorgunum sese karşı duyarlılık oldu her şey dinliyorum kapı eşi vs çit sesi bile beni mahfediyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence sakin olun stresten olabilir derin nefes alın.. Piskiyatri doktoruna gidin
Yarın gideceğim,😔😔😔
Şu an dinlenmeye ihtiyacın var gadası
Bugünler de geçecek sen üzme kendine
Geçecek mi gerçekten 😔😔😔
Sen kendinin farkında değilsin anlaşılan
Nasıl yani
Detaylı konuşmak istersen ulaş anlatayım gadası burdan yazmak zaman alır
Bende de paniklik var ama doktora gitmedim daha her şeyde panik oluyorum stres doluyum rahat değilim
Gitmek gerekiyor
Nerede yaşıyorsun belki ben de gittiğin yere giderim
Piskiyatri doktoruna gidin
Yarın randevum var
Geçmiş olsun
Sağolun😔
Sağolunuz varolunuz
2 senemi aldı okb bo. ktan bişeydir
Gerçekten öyle 😔 öleceğimi biliyorum bir gün ama bunu hergun düşünmek aha ölüyorum hissi çok kötü
Doktorunu değiştir , pskiatris sana ilaç yazacak ama önemli olan ilaç falan değil terapi ve sensin olay sende bitiyor
Gerçekten geçeceğine inanıyorum namaza başladım kılıyorum Allah'a güveniyorum ama babam ve annem bana insan ve cin nazarı var diyip duruyo
Benide götürmüşlerdi😂😂😂 kendi çabamla bişeyler yaptım , kitap önericem akşam doktor önermişti onları atayım sana oku
Ay çok iyi olur
Panik ataktan çeviriyor benmle aynı Anksiyete bozukluğu var sende deli falan değilsin aslında çoğu kişi yaşıyor farkında değildik
Ölüm korkusu varmiydi sende her an ölecek hissi
Vardı komple check up a girdim bişey çıkmadı 😂 EKG leri artık kendim takıyordum hemşireler alıştı hergün😁
Bu ben olabilirim resmen ne zaman atlattin peki 😔
1 sene çok zorlandım sonra sonra azalmaya başlıyor , zaten kafanı toplayınca düşünceler anlamsız geliyor, anlamsız düşünceler de durmuyor zaten
Az önce kalbimde kelebek gibi bir şey uçuştu gibi oldu dedim. gne gidiyom herhalde
Odağını değiştirirsen bişey olmaz , ona odaklanınca olur
Doğru söylüyorsun ama. olmuyor. nasil. yaoicam bunu
İs. t. ek atsana bana
Panik atak neden olur
@Mafi0ot panik yapinca
Nasıl oluyor bende de olduğunu düşünüyorum dışarıda birilerine konuşunca dilim dolanıyor titremek kalbim küt küt iciride yalnızken bisei yok
Bende de vardı eskiden o
Bende ki panik atak mı acaba
Yok yaaa sadece heyecanini yenmek lazim
Başkalarının yanında saçma sapan bir hal alıyorum genelde öyle değilim
Bende öyleydim eskiden ama
Tamm da bende böyle bisei yoktu
Bilmem ki o zaman
Utangaç falan da değilim nedeyin heyecanı bu 😊
Bilmem ki dur konuşalım biz eklim
Bir zamanlar ki ben
Gerçekten mi 😔
Evet maalesef