Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkurler☺️☺️
Normalde tanga string tarzi seyler giymem ama tanga aldim burdaki sosyete pazarindan. Giydim birsey yoktu ilk gun ama ikinci gunun sabahi cok kotu kasindirdi cikardim kipkirmizi olmus aram ve iki uc gun sonra da yanaklarda sivilceler cikti. Kasinmaya devam ediyor bebe kremi suruyom ama hala kizarik bu kizariklik nasil gecer
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Artık mantıklı birsey yap ve doktora git don aldığınız yere bak ya hiç mi kıymetin yok
Var tabikide uygundu diye aldim. Doktora gitsem de o bolgeyi actircak cok utanirim😔
Ama gitmelisin ileride çok ciddi sorunlar yasayabilirsin
Gecmez mi ki kremle gitsem o da krem onercek ki
Doktordan utanılmaz hemen randevu al ve git krem falan özel bölgeye öyle hersey surulmez lütfen ya sonra ki sorun " krem sürdüm söyle oldu " olmasın. Doktoruna git o sana uygun bir ürün versin belkide krem. degil baska bisey verecek bilemeyiz en iyisini doktor bilir
Keske giymeseydim offf offf😔
Yapacak bisey yok bundan ders almalısın ve canını kıymete almalısın artık doktora git belli ki evli değilsin utandığına göre 😃 bu daha büyük bi sorun şu an özel bölgende leke kalabilir sivilceler cogalabilir belki içten mikrop kaptın bilemezsin kisirliga kadar gider bu
Evet bekarim ve merakimin kurbani oldum😔 cok utangacim kadin indir kilodunu dese zaten bayilirim utanctan orasi da su an kipkirmizi popomun arasi ozel bolgem, yanaklarda da sivilceler var
Oo çok kötü bence hemen git yayilirsa çok fena
Eczaciya desem ki boyle boyle bilemezmi
Hayatım doktora git anlamıyor musun doktora git 😃 valla yakınım olsan dayağı yemiştin
Demesi kolay tabi☺️ haklisiniz evet de sonucta kremle gecmez mi ki