Geçmiş olsun diyorum Allah sağlığına kavuşmani sağlar inşallah hastalık kötü kimsenin başına vermesin. Herkes güzelce yaşasın doğru yolu bulsun. Dikkat et kendine sevgilin eşin falan varsa yanında dursunlar
Aynen öyle haklısın hastalık güzel bir şey degl ama umarım iyi olurum yavaş yavaş dedi doktor ama hayırlısı ağrım var uyuyamadim düşmanımın başına vermesin düşmanım yok ama o derece ağrım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Antibiyotik işe yaramıyor mu? Enfeksiyonun kaynağı ne? Kekik çayı içebilirsin belki iyi gelir
Igneye başladım cooook az dilimdeki yar geçti çok yavaş şekilde iyileşme oluyor bu beni korkutuyor
Crp 20 enfeksiyon kapmisim
Enfeksiyonun kaynağı bakteri mi, virüs mü yoksa parazit mi
Bilmiyorum ki doktorum diyet verdi patates pilav çorba ye dedi ilk eklem ağrısı ve griple başladı gribim geçti bu kaldi
Bagirsak enfeksiyonu dedi
Geçecek mi ya korkuyorum ya
Geçer merak etme. Daha gençsin atlatırsın
Nedir bilmiyorum ama umarım kısa sürede sagligina kavuşursun geçmiş olsun
Teşekkür ederim çok acı çekiyorum
Hepsi geçer sabırlı olup dua et
Umarım uyutmuyor ağrısı çünkü
İlacını almaman kötü olmuş sabırlı olmaya çalış yapılacak bişey varsa yapmaya çalış belki rahatlamak bişey vardır ne biliyim bitkisel bı çay gibi
Yapılacak bir şey sadece sabretmek ve bol su içmek umarım iyi olurum ben iyi olamamaktan korkuyorum 20. gunu geçtiği için
Moralini yüksek tut hiç olur mu şey her şey gelir geçer koyverme. kendini ne gerekiyorsa yapmaya çalış gerisini zaman bırak göreceksin gececek
Umarım çok güzel dlekleriniz için teşekkür ederim
Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederiz
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin insallah
Teşekkür ederim cok ağrım var
Bi anda kesilir insallah
Geçmiş olsun nude günlere dikkat et
Anlamadim
Geçmiş olsun diyorum Allah sağlığına kavuşmani sağlar inşallah hastalık kötü kimsenin başına vermesin. Herkes güzelce yaşasın doğru yolu bulsun. Dikkat et kendine sevgilin eşin falan varsa yanında dursunlar
Aynen öyle haklısın hastalık güzel bir şey degl ama umarım iyi olurum yavaş yavaş dedi doktor ama hayırlısı ağrım var uyuyamadim düşmanımın başına vermesin düşmanım yok ama o derece ağrım var
Daha gençsin aslan parçası hemen yıkılmak yok erkek adamsin güçlü il
Umarım dediğiniz gibi olur ve iyi olurum 20 günü gectigi için endişe duyuyorum
Bir şey olmaz aslan gibi çocuksun erkek olduğunu hisset pes etmek yok
Kızım ben ya ama erkek deme 😄
Kız mısın dhshsjs la erkek sandım ne bilim fotoğraf da erkek varda ondsn
Saçlarım kisa
İnş hemen düzelir
Teşekkür ederim çok saolun
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim