Güncellemeler
+1 yıl
Diyet verdi Tüm tahlillere baktı kan ve diğerlerine ve bagirsak enfeksiyonu dedi diyet verdi haşlanmış patates yumurta pilav kıraker leblebi su Ayran vs gibi on gün sonra kontrole çağırdı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun bence doktorun dediklerini uygulayın
tüm kalbimle geçmiş olsun diyorum. zor bi hastalık ama geçiyor
20 gündür çekiyorum dokyora hayatim teklhlikem var bikuyorum iyi olmucam dedim o derece aci cekiyorum guldu cok zor oldugu belli gercekten nefret ettim kaç günde geçer öneriniz ne
önerim doktorun dediğini harfiyen yapman. cok zor biliyorum ama geçiyor kesinlikle geçiyor
Sende mi yaşadın gerçekten pskolojik olarak devamlı kötü olcam sanıyorum ayaklarım şişti kurudu of
Biraz uzun anlatırsan bildiklerini rahatlarım belki 1 aydır devam ediyor ağzımdaki yara yeni yeni azaldi geçmeyecek sanıyorum devamlı baş dönmesi mide bulantısı karın sislik ağrı güçsüzlük kilo kaybı boğaz ağrısı eklem ağrısı..
Bu neden oluyor ki insandan mu hulasiyor ya da pisliktenmi
Genetik veya dışarıdan virüs kaynaklı. İnsandan geçmez
Disardandir bu ara herkeste var ve uykun çok geliyor güçsüzlük acaba iğneden mi enfeksiyondanmi
Güçsüzlük sürekli tuvalete çıkmaktan ve diğer şeylerden. Yaşın genç erken atlatacaksın bunu hiç unutma. Pis bir hastalık ama geçiyor. Bir gün bu yazdıklarımı hatırlayıp haklıymış diyeceksin.
Abi dayanamıyorum artık ne pis bi hastalıkmış aglicam gece gece hiç mi iyi olamicsm Gzim kuruyo yaklaşım kuruyo şişti midem ağırı karnım şişti küçük lavabo düzeldi biraz ama diğeri düzelmedi her yerim agriyo artık gerçekten iyi olacak mıyım kaç gün sürecek bu 😞
İnan yakında düzelecek. Sen hastanede misin evde misin
Evdeyim abi biraz dilim iyi ama milim milim iyi oldu tümü geçmedi igne vurduruyorum dün vurdurmayi unuttum her yerim ağırdı bugün vurdurcam
gecmis olsub bol bol yuru yesillik tuket
Dizanteri mi?
Bilmiyorum doktorum dedi igne tedavisi kullanıyorum
İshal ve yapamama
Agiz kurulugu
Mide bulantisi
Kas ağrıları
Yorgunluk
Bas donmesi ve ağrısı
Az lavaboya çıkma
Gözlerde ve vücutta kuruluk
Ağızda yara ve kurumasi
Dr bunu demediyse tedaviyi uygulayın o zaman
Doktora gittim ne yapabilirim bilmiyorum baksana igne verdiler bagirsak enfeksiyonu dedi yiyecek listesi verdi
Gaita tahlili yapıldı mı?
Tüm tahlilleri baktı kan ve diğerlerine ve bagirsak enfeksiyonu dedi diyet verdi haşlanmış patates yumurta pilav kıraker leblebi su Ayran
Dizanteri gibi biteral veya flagy verdi mi
O ne oluyor ki bilmiyorum
Kusma yok ateş yok bende
Forsef iğnesi, dicrofram ağrı kesme , piyeloseptyl ve denflor kullanıyorum
Antibiyotik vermiş düzenli kullan hazır su iç mutlaka wc lerin temiz olsun geçmiş olsun