Terapiye gitme ve psikolog seçme konusunda zorlanıyorum sizce doğrusu ne?

Arkadaşlar şöyle şimdi 28 yaşındayım hayatımda belli sıkıntı mutsuzluklarım var terapiye gideyim diyorum çevrem de öneriyor filan ama şöyle daha önce birkaç kişi ile deneyimlerim oldu ha ara ara bazı noktalarda bana iyi geldiği oldu terapinin ama çok gereksiz yarardan çok zarar veren güvenimi sarsan ve boşa para döktüğüm bi şey de oldu çoğu zaman. Yani şundan diyorum bunu. Bi kere gittiğim her terapist sınırını aştı. Mesela özel hayatını anlattı bana ya da benle duygusal yakınlık ilişki kurdu sevdiğini özel hissettiğini filan söyledi ya da kendi doğdu ve tarzını bana dayatmaya çalıştı akıl verdi ya da tamtersi beni hep eleştirdi iğneledi etti filan. Yani tam nötr sağlıklı terapi alamadım bence. Bi tanesi mesela sadece hmm diyor geçiyordu ben kendi kendime konuşup çıkıyordum filan. E baksanız yaşı büyük ya da küçük de denedim mesela ve ikisinde de sorun oldu. Küçük olan deneyimsiz tecrübesiz anlamadı. Büyük olan yobaz daha at gözlüklü o da bizim dönemi anlamıyor empati yapamıyor filan. Yani ni de diyorlar saati 1.000 lira. Ben canım saçma hiçbir yarar görmeyeceğim ya da ne hizmet katkı sağladıkları net olmayan bir şeye niye bu kadar para döküyorum. Yani mesela anlattıklarımı unutanlar da vardı. Düşünsene herif ya da kadın oraya oturmuş abi belki başka şeyler hayal ediyor yani dinlemiyor bile seni. Sen de para veriyorsun.
Terapiye gitme ve psikolog seçme konusunda zorlanıyorum sizce doğrusu ne?