Akıllı ilaç ta kemoterapi gibi yan etki yapıyor mu , ya da hangi durumlarda akıllı ilaç veriliyor birde bunun öldürücü riski düşük sanırsam şu an sadece lenf bezleri 1,5 cm olmuş dalak felan normal
Normal şaetlarda akıllı ilaçlar standart kemoterspi ilaçlarından daha az yan etkiye sahip ama; kemoterapi ya da akıllı ilaç başlayıp başlamamak tamamen hastaya göre karar verilen bir şey. Bir çok vakada yavaş ilerliyor, bu nedenle tedavi başlanmamış olabilir. Ama tüm bunlar varsayım, hiç bşe hastalık standart değildir, hhastalık seyri ve yapılacaklar hastaya göre değişir. Bu yüzden internetten ya da buradan edindipin bilgiler sadece fikir versin. Doğru kararı verecek olan hastayı gören takip eden doktordur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hastalık seyri durumu çok önemli. Tedavi sürwcine başlanmalı bir an önce
şu an için tedavi verilmedi sadece takip ediliyor
E böyle olması güzel :) Takipleri aksatmayın lütfen.
Ama anlamadığım neden tedavi erken verilmiyor
Bu hastalık hakkında bilginiz var mı?
Çok ağır ve yıpratıcı tedavisi. Hastalıkta normalde yavaş ilerleyen bir hastalık. Bu yüzden erken dönemlerde hastaya före twdavi başlanmayabiliyor
Sadece kemoterapi mi ile tedavi oluyor
Kemoterapi ya da gerekirse akılı ilaç tedavisi uygulanıyor
Akıllı ilaç ta kemoterapi gibi yan etki yapıyor mu , ya da hangi durumlarda akıllı ilaç veriliyor birde bunun öldürücü riski düşük sanırsam şu an sadece lenf bezleri 1,5 cm olmuş dalak felan normal
Normal şaetlarda akıllı ilaçlar standart kemoterspi ilaçlarından daha az yan etkiye sahip ama; kemoterapi ya da akıllı ilaç başlayıp başlamamak tamamen hastaya göre karar verilen bir şey. Bir çok vakada yavaş ilerliyor, bu nedenle tedavi başlanmamış olabilir. Ama tüm bunlar varsayım, hiç bşe hastalık standart değildir, hhastalık seyri ve yapılacaklar hastaya göre değişir. Bu yüzden internetten ya da buradan edindipin bilgiler sadece fikir versin. Doğru kararı verecek olan hastayı gören takip eden doktordur.
Çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin sizide yordum hayırlı geceler
Merhaba annemizin durumu nasıl benim annemde lösemi aml hastası
Merhaba şu an halen takip ediliyor tedavi verilmedi halen, geçmiş olsun size de
Teşekkür ederim
Rica ederim
Herkes öldürür sevdiğini
La ne dalga geçiyonn
Kanka özür dilerim ben intihar etmek isteyen biri sandım kusura bakma
Tm knk
Gerçekten hakkını helal et içimde kaldı
Gerçekten önemli değil helali hoş olsun
Allah şifa versin tez zamanda İnşallah, iyi geceler dilerim kankam