Arkadaşlar bir senelik ilişkim vardı biteli 2 yıl kadar oluyor beni aldatmisti.. soonra o kızla ortak hesaplarından bir süredir görüştüklerini ve daha bir sürü şey yazdılar bana ben çok üzüldüm sinirlendim beddua ettim o 2 yıl öncesinde
ve bugün öğrendim ki dün ölmüş kaza geçirip? bu benim suçum gibi hissediyorum.
ve bugün öğrendim ki dün ölmüş kaza geçirip? bu benim suçum gibi hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gönül saflığı ile ilgili diye biliyorum hani çok saf temiz ve merhamet dolu insanların bedduasi demeyim de ahı tutarmış 👍🏻
1. Allah rahmet eylesin. 2. Sacmalamayin ya sen peygambermisin tövbe haşa senin bedduanla biri ölsün. Kader bu. Sen dua et onun icin gunahlari icin affedilsin bir daha da kimseye kotu gozle bakma sonra boyle kıvranırsınız pismanlikla
Beddua tutabiliyor ama seninle alakalı olmama ihtimali %99.9 falan. Her beddua tutmaz çünkü.
Duanla yaşamadıki beduanla ölsün, başın sağolsun bu arada.
yanlış anlamada sen kimsin de beddua geçicek derler insana. Ölüm Allah ın emri bir bedduayla insan ölseydi teyzemi üç cocuguyla ortada bırakan eniştem ölürdü hala yaşıyor gül gibi 20 senedir. Ne suçun olucak Anası değilsin babası değilsin. Kendini suçlama sakın
Selam, hayır senle alakası yok boşuna vicdan kasma. Beddua birini öldürmez öyle olsa ben ölmüştüm.
Aynen bende gunde 3 ögun beddua yiyorum töbe yarabbi Allah korusun benimki aileden gerci
Benim ettiklerim hala yaşiyor, kanserdi kanseri yendi.
Bu onun aldığı vebalin sonucu ama sende birdaha kimseye beddua etme beddua iki başlı yılan der büyüklerimiz Allah'a havale et
beddua bumerank gibi karsı tarafa zararı varsa illa senide bulur
Senin lafın sinek vızıltısı merak etme