Arkadaşlar,3 ay önce bacağımda bıçak kesiği oluştu. Doktora gittim ve bana yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi ama beyaz bir leke kalacak. Yara 2 aydır bu halde. Sizce bu İz mi? Ortadaki şey gider mi?
Ya benim bir de biraz vitamin eksikliğim var. Ondan dolayı bir sıkıntı çıkar mı yara ile ilgili? Yaraya ne zaman dokunsam normal derimmiş gibi hissediyorum sanki ama böyle ağrı falan hissetmiyorum dokununca.
Hem bacağında hem tirnak içi kadar . Niye bukadar onemli
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bıçak yarası da 3 aydır bu halde. Doktora gittim 2,5 ay önce yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Ben de kapanır mı diye merak ediyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fito krem kullan düzenli yara izlerinde kullanılır sürulen bölgede hucre yenilemesi yapar.
Kantaron yağı
Fayda sağlar mı?
onunda iyilestirici etkisi var ama fitoda kullan yinede biz kaza yapmıs hastalara fito kullandırtıyorduk
Hemşiremisiniz? Sizden ricam bunu bir doktora gösterme imkanınız var mı
Yani hicbirsey kullanmasam bile yara beyaz hal alır mı?
Ya benim bir de biraz vitamin eksikliğim var. Ondan dolayı bir sıkıntı çıkar mı yara ile ilgili? Yaraya ne zaman dokunsam normal derimmiş gibi hissediyorum sanki ama böyle ağrı falan hissetmiyorum dokununca.
ya afedersiniz ama kedi seyini görmuş yara sanmış doktorun max yazacağı sey belli beyazlaşır zaten illa kalmasın diyorsan fito kullan
Ya beyazlığın kalması falan önemli değil. Kesin beyazlar demi?
Çünkü birazcık ta bir şey den çekiniyorum o yüzden beyaz olması şu an ki pembe görüntüden kurtulmasını istiyorum.
Kesin bir şekilde beyaz renge dönüşeceğini öğrenirsem içim rahatlayacak
Hem bacağında hem tirnak içi kadar . Niye bukadar onemli
Ya bıçak yarası da 3 aydır bu halde. Doktora gittim 2,5 ay önce yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Ben de kapanır mı diye merak ediyorum?
Hiç belli bile olmuyor bence ama maderise, hametan kullanabilirsin
Yani iz mi yoksa hâlâ yara şeklinde mi? Ve zamanla kesin beyaza döner demi?
Döner bence çok büyük bir yara değil şu an kabuk bağlamış gibi görünüyor söylediğim kremleri al
Yani kabuk yok ama yara da herhangi bir enfeksiyon belirtisi yok kapanmış o zaman demi.
Kızım git lan doktora senin pis bacağını görmek zorundamiyim
Küçücük bir şey derdin bu mu
Evet çünkü bıçak yarası ya o yüzden. Bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
1 ay sürer
Ama 2 veya 3 aydır bu halde
Sık sık yıkanıyor musunuz
Evet
Hava alıyor mu
Evet açık bırakıyorum
Hmm ilaç geçmişiniz var mı
Nasıl ilaç geçmişi yara ile ilgili mi? şu an kantaron yağı kullanıyorum.2 hafta falan etti.
Daha dönüş yapmadınız kötü bir şey mi var ortada?
Hayır bir arkadaşıma danıştım da genetik olabilir mi?
Yani bıçak yarası bu genetiklilik ile ne alakası var? Ama Benim için birisine danıştığınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Rica ederim cevap alınca yazarım
Tamamdır teşekkür ederim.
Dönmez
Gerçekten dönmez mi?