Sacin. Beyazlamasi onlenir mi?

Kesinlikle. " Onlenir". Bunu. Su. Seklinde deriyi kesinlikle. Boyamayan sadece. Saca. Rengini veren. " Melanin" adli vucudun yaptigi. Hormon sivisini laborutuarda. Suni. Olarak uretmisler. Saciniza. Surup. Saca islakken sekil veriyorsunuz. Ve. Kurumaya birakiyorsunuz. " BITTI!!! Sacinizdaki. Beyazlar. Bir haftada yok oluyor ve. Beyazlamamis Saclar Melanin sayesinde. Beyazlamiyor. Ben tam yirmi yildir. Kullaniyorum. Tecrube ile sabittir urunun adi " Grecian Formula". Su gibi renksiz ve. Kokusuz bir urun bu akliniza. gelen soru varsa sorun. Tecrube ile sabittir

Güncellemeler
1 yıl
Bu formul su biciminde o yuzden bir damlayi parmaginizla. Kaslarin ustune suruyorsunuz ve. Kaslardada hic beyazlik olmuyor Normalde. Sac boyasi yaptiginizda. Elleriniz ve heryeriniz. Boya olur. Bu Formul. Su gibi oldugu icin saciniza surerken akliniza veya boynunuza. Degmis onemli degil sadece. Saclara etki Ediyor ve yillar gectiginde. Yasitlariniz " bembeyaz sacli". Ama sizde bir tane beyazlik yok mukemmel bir durum bu ☺️
Güncellemeler
1 yıl
Bu. Konuyu. " Grecian. Sac beyaz yokedici Formulunu. KS, de. Kullanmis veya kullanan var diye actim cunku olsaydi oda benimle. Ayni tecrubelerini paylasirdi. Ama. Kimse. KS, de. Kullanmamis. O yuzden. Grecian Formulunu unutun!!! Saclarinizi Boyayin. iki saat bekleyin o sekilde. Her tarafiniz boya olsun yikamayla ugrasin!!! Boserin Grecian. Formulunu kimseye. Tavsiye yok!!! Bu sirri sadece Ben kullanmaya devam edecegim😃. Kimse. Kullanmasin. Sac boyasina devam Edin
Sacin. Beyazlamasi onlenir mi?