2 dogum yaptim. Sadece 1 ogun yiyorum. Aralarda sekersiz kahve su disinda bisi icmiyorum kiloma Fena takik durumdayim.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 dogum yaptim. Sadece 1 ogun yiyorum. Aralarda sekersiz kahve su disinda bisi icmiyorum kiloma Fena takik durumdayim.

Günde tek öğün yemek sağlıklı değildir. Kilo verdirmez aksine mevcut kiloyu korur. Çünkü beyin sadece bir kez gıda alacağını bilir ve yağ yakımını durdurur. Enerji tüketimini neredeyse bitirir. Yani anlayacağınız az yemek zayıflamak demek değildir. Sağlıksız rafine yağları sağlıklı ve bitkisel içerikli yağlarla değiştirmek. Kalori açığı yaratmak. Bol su tüketimi sağlamak. Protein karbonhidrat yağ dengesini sağlayarak beslenmek gerekli. Ve hepsinden önemlisi bir doktora görünüp kilo vermenize engel bir hormon durumunuz olup olmadığını kontrol ettirmektir. Eğer troid guatr vs sıkıntılar varsa kilo alıp verme süreci değişkenlik gösterir beklenilen sonucu vermeyebilir. Ha bakıldı hiçbir sorun yok sonrasında bir diyetisyene gidip size uygun bir diyet listesi alıp ona uymanız gerekli mümkün oldukça spor ve fiziksel aktiviteler de kilo vermenizi destekleyecektir.
Kiloyu kastan mı verdiniz? yağdan mı? Yoksa sadece ödem mi attınız? Bunların üçü de farklı şeylerdir. Kas kaybı yaşadıysanız bu kilo vermek değil kas yapısının azalmasıdır. Sağlıklı değildir. Yağdan verdiyseniz (ki tek öğün beslenme ile protein yağ dengesi sağlanmaz. Zor olur). Ödem ise bu zaten kilo vermek değildir. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin tek öğün beslemek iyi değildir ve kalıcı kilo kaybı yaşatmaz.
Sadece 1 öğün yemek yemekte iyi değil ki... Düzensiz beslenme olur o şekilde.
Az ama sık sık yemek yemelisin, bünyenin açlık hissiyatını gidererek daha çabuk kilo verirsin...
Cevap
51Cevap
10-15 kilo ver gadası
Günde 1 öğün yemek çok sağlıksız. Sabah limonlu ılık su iç, tam buğday ekmeği, yumurta, yeşilllik ye, şekersiz çay iç. Öğlen de sade kahve, meyve ye. Akşam da tavuk, sebze vs yiyebilirsin. Yeşil çay ve bol su iç, yürüyüş yap
Bacım uydurup sallama tonla bilimsel makale var aralıklı oruç dünyanın en sağlıklı beslenme biçimi diye.
Beslenme ve diyetetik okuyorum?
Tabi çok güvenilir diyetisyenler. Tonla instagramda uydurma 1 tane bilimsel açıklaması olmayan paylaşımlar dönüyor. Neymiş hurmaya limon sıkıp aç karnına yiyecekmişiz demir depolarımız dolacakmış. Uyumadan önce yoğurda pul biber koyacakmışız yağlarımız gece sabaha kadar cayır cayır yanacakmış. Kusura bakma ama bir diyetisyeni asla ama asla kaale almam. Gerçek doktorlar her anlattığı konuyu en az 25 bilimsel makale ile destekliyorlar ama diyetisyen 1 tane güncel makale sunamıyor.
Sana linkteki gibi en az 500 diyetisyen sunabilirim
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Ve aralıklı oruç ketojenik diye akdeniz tarzı beslenme üzerinede yüzlerce makale gösterebilirim.
Ne b.. yersen ye
Noldu gerçekleri duyunca çirkinleşip karakterini sergiledin hemen
@snowflake12 merhaba verdiğim kiloyu koruma için ne yapmalıyım
@snowflake12 1 öğün yemenin sağlıksız olduğu doğru evet. Sağlıklı olan 2 öğün. Sen saçma sapan konuşanlara bakma
Eğer emziriyorsan senin bol su içmen lazım. Zaten emzirdikçe de kilo vereceksin bunun için ekstra bir çaba sarf etmene lüzum yok.
Ki maşallah 2 çocuk ve doğuma göre vücudun gayet iyi 🧿
Sağlıksız verdiğin her kiloyu fazlaca geri alırsın 1 öğün yemek nedir 24 saatte🤔 porsiyon kontrolü ve düzenli saatinde beslenme, sağlıksız her gıdayı çıkardınmı iki egzersiz yaptınmı tamam 🤔
şu an bebeklerine süt veriyorsan iyi beslenmen gerekiyor, kilonu yine verirsin onları iyi beslemelisin.
kilo vercem diye sağlığından olma diyetisyene danışmalısın
Tek öğün sağlıksız bu arada. En az 20 kilo vermen lazım gibi duruyor
Cok güzel bir kilon var aslında. Ancak illede vereceğim diyorsan sağlam azım gerekiyor. Kilo yerleşmiş durumda
Kahve kilo aldırır insülin hormonunu pink yaptırır. Bu yüzden uzak dur
10kg vermen lazım. Hala kadın olarak giderin var ama vermen lazım sınırda duruyorsun cirkinligin
Anlattığını yağıyodan kaç kilo vermek istiyosan verirsin
İki doğum yapmış gibi durmuyorsun vermesen bile gayet iyi fiziğin
Eski kız arkadaşım da doğum yaptığında kilo almıştı baya. Sonradan baya bi kendine geldi. Spor yaparak
Sezryan dogumdan dolayi spor sikinti cok canım aciyo dikis yerim
E onun da iki çocuğu var. İkiside sezeryan
Bir görsen öyle bi güzel ki hala aşığım ona 😔
Knk dogum yaptim demissin 1 ogun niye yiyorsun? Sen zaten emzirdigin icin yakiyon yediklerini onun yerine sabah duzgun kahvaltini yap aksam yemegini ye atistirmalik olarak yemek yeme
alt biraz iyi, üst iri..8 on kilo lazım.. ama hoşsun.
bir tık arttırıyorum, hatta çok güzel kadınsın
bana oyle cok kilolu gelmedin. kivrima cevirirsen daha da guzel gorunursun. boy kilo neydi
Ustten verebilirsen iyi olur. Bacaklarina dokunma cok seksiler bayildim
Spor yapman lazım sporsuZ bu kiloyu veremezsin hem kilo verip hem sıkılaşman lazım tabi kolay olmayacak öncelikle azim çok önemli.
yani fazla kilon yok gibi çok sıkıntı yapma bence
Niye kilo veriyorsun yaa , böyle tatlısın bence
Düzenli egzersiz programı çıkartmak lazım sana
Evet sezeryan dogumdan dolayi sporda zorlanyorum dikisyerim aciyo;/
Kıyamam sana ben
Ben sana destek olurum üzülme
Yaşınız kaç?
Ve
Boyunuz?
Ne kilosu? Neyin var ki neyi vericen
Kızım deli misin fiziğin çok hoş🤌💃
Bqyw vermelisin Buffalo gibisin
Bu kadar da takma normal normal duruyorsun
yirmi kilo fazlan var
Kadın dediğin etli butlu olcak biraz
Bir 15 kilo filan versen fena olmaz gibi 🙂🙂
10 da yeterli
Kilo verirsin o önemli değil çocuğa bak
Kendini mutlu hissedecek kadar
Alt iyi üstten 3-4 versen fena olmaz
Kıyafette bol gibi sanki
Göbek kalça bölgelerin incelemeye gitmeli
20 versen olur
2. Doğuma göre baya iyisin ;) sıkma canını
yuvarlasak hız kazanır bu kimse durduramaz:)))))
10 12 verirsen ideeal
15 kilo sanki iyi olur
Karın ve basenlerde mi var
Sezeryandan dolayi gonekcik var evet
Kg kaç ki
Spor var mı
Sezeryan dogum yaptigim icin spor su anlik sikinti.
Hala dikis yerim aciyo. 5 ay oldu
emzirmr durumu varsa kilo verme iyi olmaz ama duzenli siz evde rgzersiz yapin
sabah ilk kalktiginizda ilik bir bardak su icin
Yirmi
7 8 ver
Boy kg kac
15 20 civarı
Maşallah sanırım dogumdamı aldınız
5 iyidir
8 10 arası bence
20 yeter kanks
15 iyi