Sağlık Yanık balonu patladığı zaman iz kalır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kolum yandı kremde sürmüştüm ama su toplamış patladığında iz kalırmı ve kaç güne patlar Yanık balonu patladığı zaman iz kalır mı? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kalmaz sanırım geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim umarım kalmaz
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Elimi yaktığımda böyle olmuştu, patlatmadım o kendiliğinden patlar. Şu an hala izi var ama iz kalmaması için ilaç kullanıyorum. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun kendiliğinden patladığında iz kalırmı Yorumla TheLaady +1 yıl kalıyor ister istemez ama patlatınca daha kötü bir iz olur. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim patlatmicam zaten bende kendi patlasin Yorumla TheLaady +1 yıl evet en iyisi Yorumla
BirDeliProfesör Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Acıya dayanırım dersen güzel kardeşim ile patlatıp suyu sık bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok patlatmicam kendiliğinden patladığında iz kalırmı diyorum Yorumla BirDeliProfesör +1 yıl Yok Yorumla
tamakreperkeği Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bi cildiyeye git derim ve gidene kadar kesinlikle patlatma. (Hemşireyim) 0 0 Yorumla
FrkDmrcn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet elleme o kendi kendine geçicek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç güne geçer peki Yorumla FrkDmrcn +1 yıl Bilemem yandımı Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Patlatırsan yanma olur. Dokunmasan daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok patlatmicam kendiliğinden patladığında iz kalırmı diyorum Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Zamanla kaybolur Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Patlatma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok patlatmicam kendiliğinden patladığında iz kalırmı diyorum Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Hayir gecer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kalmaz sanırım geçmiş olsun
Teşekkür ederim umarım kalmaz
Elimi yaktığımda böyle olmuştu, patlatmadım o kendiliğinden patlar. Şu an hala izi var ama iz kalmaması için ilaç kullanıyorum.
Geçmiş olsun kendiliğinden patladığında iz kalırmı
kalıyor ister istemez ama patlatınca daha kötü bir iz olur.
Tamam teşekkür ederim patlatmicam zaten bende kendi patlasin
evet en iyisi
Acıya dayanırım dersen güzel kardeşim ile patlatıp suyu sık bence
Yok patlatmicam kendiliğinden patladığında iz kalırmı diyorum
Yok
Bi cildiyeye git derim ve gidene kadar kesinlikle patlatma. (Hemşireyim)
Evet elleme o kendi kendine geçicek
Kaç güne geçer peki
Bilemem yandımı
Patlatırsan yanma olur. Dokunmasan daha iyi
Zamanla kaybolur
Patlatma
Hayir gecer
Kalmaz
Kalmaz