Midesi bulanan bakmasın ikidir dokta gidiyorum dilim beyaz tükürük yok ağzım kuruyo yara midem bulanıyo yaşayan var mı korkuyorum?

Her yerim ağrıyor
Bogaz ağrısı
Dil yaraları şişliği
Mide bulantisi
Agiz kuruluğu
Güçsüzlük
Dun ambulansla da hastaneye gittim twst yaptilar vitaminlerim çok dusukmus
Ama bir vitaminde bu kadar yapmaz be.
Virüsten çoğu kişi kaybetmişler ve çok korkuyorum iyi olur muyum 😔
Midesi bulanan bakmasın ikidir dokta gidiyorum dilim beyaz tükürük yok ağzım kuruyo yara midem bulanıyo yaşayan var mı  korkuyorum?
Midesi bulanan bakmasın ikidir dokta gidiyorum dilim beyaz tükürük yok ağzım kuruyo yara midem bulanıyo yaşayan var mı  korkuyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok temiz bir insanım pislikten kaynaklanmıyor inanın sabah akşam diş fircaliyorum 10 gündür zaten griptim burun akıntısı geçti ateşim geçti yorgunluğum biraz azaldı Ama ağzım uyuşuyor midem bulanıyor dilim bembeyaz ve ağrı var tükürürüm yoktu dun gece ambulans geldi dilim yapışacak gibi oldu neredeyse bu aralar virüs varmış belirtisi buymuş bir kaç kişiyi kaybetmişler çok korktum ama bende anemi ve vitamin eksikliği çok cikti
Midesi bulanan bakmasın ikidir dokta gidiyorum dilim beyaz tükürük yok ağzım kuruyo yara midem bulanıyo yaşayan var mı korkuyorum?