Diş hekimi psikoterapi dedi. Başka şeyler geçici çözüm dedi. Diş koruyucu aldım takmak için ama o da 2 diş kaybı varsa ağrı yapar yazmış üstünde. Burnumda da sorun var ağız tıkanınca nefessiz kalıyorum. İki ucu boklu değnek
Babaanneni tanımıyorum ama bu tip şeyler şakaya gelir şeyler değil. Göğüs silikonunun yırtılması durumunda ölene kadar gırtlağından açılmış bir delikten nefes almak zorunda kalınacağını biliyor muydun?
Bu işler de öyle. Estetik şeyler her türlü riski barındırır. Diş implantı bile. O kadar dişten hepatit hiv kapan biliyorum ki. Ha bir de manikür, pedikürcülerden.
Yuh. Hiv vs kapma korkumdan manikür pedikürü kendim yaparım, hatta cok istedigim halde piercing bile yaptırmadım AMA DİS İMPLANTI NEDİR. Yeni fobi kilidi acıldı umarım gerekmez
Piercingden bir sıkıntı olmaz. Ama iyi yerde deldirmek lazım. Yeni iğne kullanılmalı. Dövmede de aynı durum geçerli. Çevremde de sitede görüyorum nerede geldi dövme yaptırıyorlar. İnsanlar hayatları ile dalga geçiyorlar resmen.
Diş implantı şu zirkonyum ve titanyum dişler yapıyorlar ya metalin diş kemiğine gömülmesi ile. İşte o. Sadece o da değil, diş çektirirken falan riskler hep yüksek. Temiz yerde yaptırmak gerek.
İlk kova burcu seven olarak seni aklımda tutacağım 😂
Kemik İliği nakli olmuştum ben. Cildim en az 5 kez tamamen soyulup tekrar gelişti. Ondan beri düzelmedi. İlk zamanlar sabunla yıkanırken ovuşturdum diye yara yapmıştı yeri o derece hassastı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun, stres yapan şeylerden uzaklaşmayı dene.
Bırakacaksın stresi gördüğün yerde uzaklaşacaksın ben öyle yapıyorum çünkü hiç bir şeye değmiyor
Bir hemşire olarak psikiyatr, i doktoruna görünmeni öneririm. Başka türlü önüne geçmek zor.
Buna çözüm kolay da. Diş sıkmaya çözüm yok ya. Çenemi kırıcam bir gün yeminle
Bak o da çok sıkıntı. Botoks yaptırabilirsin küçük bir işlem, dişlerini sıkmanı önlüyor
Diş hekimi psikoterapi dedi. Başka şeyler geçici çözüm dedi. Diş koruyucu aldım takmak için ama o da 2 diş kaybı varsa ağrı yapar yazmış üstünde. Burnumda da sorun var ağız tıkanınca nefessiz kalıyorum. İki ucu boklu değnek
Geçici evet iki ayda bir yeniletmen gerekir muhtemelen. Ama psikoloji düzeltmeye çalışmaktan daha az zor :d
Botoks zararlı bir işlem. Gün gelecek çok fazla kişi yüz felci geçirecek bu yüzden
Nasıl bir anda 40+ komplo teorisyenine bagladın ya bir de gün gelecek diyor gelmez kardesim o gün bi rahatlasanıza
Ama covid aşısını olanlar harbi nanayı yedi
Botoks sinir uçlarının öldürülmesi. Ki o sinirler yüz kaslarını yönetiyor. Bunlara müdahele edilmesinin sonucu uzun vadede yüz felcidir.
Komplo teorisi değil, bir gerçek.
Valla ajda pekkan hala çok sağlıklıysa sen hayli hayli yaşarsın
Öncelikle onun yaşamadığını nereden bilebilirsin? Sonra onun bünyesi ile başkası bir değil ve de kimsenin yaşamaması yaşanılmayacak anlamına gelmiyor.
Mide küçültme ameliyatından ölenler de çok ama oran olarak düşük görünüyor diye önemsiz kabul ediliyor.
Risk almak saçma bir şey. Kendilerini parçalasalar da yaşlılar ve yaşlanacaklar.
Ben yaşlanmayı düşünmüyorum şahsen ya
Bu senin elinde değil. Hele bir de estetik ameliyatında alınan anesteziyi düşün. Yıllık dozu var. Alzheimer'a bile götürüyor.
Öff… valla babannem gibisin
Babaanneni tanımıyorum ama bu tip şeyler şakaya gelir şeyler değil. Göğüs silikonunun yırtılması durumunda ölene kadar gırtlağından açılmış bir delikten nefes almak zorunda kalınacağını biliyor muydun?
Sen ihtimallere çok takılı kalan, bayağı pimpirikli ve canı hafif bir insansın anladığım kadarıyla. Burcun neydi
Ben bilinçli bir insanım. Çoğu insan cinsel yolla bulaşan hastalıklardan bile bihaber önüne gelenle sevişiyor. Kafa çalışmıyor işte.
Kova burcu
Bak o konuda feci pimpirikliyim ben de. Şakaya gelmez. Kova da iyiymiş ya severiz
Bu işler de öyle. Estetik şeyler her türlü riski barındırır. Diş implantı bile. O kadar dişten hepatit hiv kapan biliyorum ki. Ha bir de manikür, pedikürcülerden.
Kova burcunu seven tek sensin herhalde
Yuh. Hiv vs kapma korkumdan manikür pedikürü kendim yaparım, hatta cok istedigim halde piercing bile yaptırmadım AMA DİS İMPLANTI NEDİR. Yeni fobi kilidi acıldı umarım gerekmez
Evet kova severiz. İyi anlaşırım
Piercingden bir sıkıntı olmaz. Ama iyi yerde deldirmek lazım. Yeni iğne kullanılmalı. Dövmede de aynı durum geçerli. Çevremde de sitede görüyorum nerede geldi dövme yaptırıyorlar. İnsanlar hayatları ile dalga geçiyorlar resmen.
Diş implantı şu zirkonyum ve titanyum dişler yapıyorlar ya metalin diş kemiğine gömülmesi ile. İşte o. Sadece o da değil, diş çektirirken falan riskler hep yüksek. Temiz yerde yaptırmak gerek.
İlk kova burcu seven olarak seni aklımda tutacağım 😂
Di mi ya su agzına soktukları metalleri herkese kullanmaları cok can sıkıcı
Ben bir zamanlar o kadar hijyene dikkat etmek zorundaydım ki, şişeden suyu bile tek sefer içebiliyordum. Ondan kafamda kaldı bu hijyen işleri.
Benim rutinler de çok değişti hijyen noktasında. Bu hayat bwni de delirtti
Çok derine inmemek lazım ama bahsettiğim konular önemli gerçekten de
Onemli onemli dikkat etmek lazım. Çok derine inmiyorum ya bi el yıkama takıntım var o kadar
Elinde tahriş falan yapmıyor mu?
Yok onlar agır okb kazıya kazıya yıkıyolar ellerini. Benimki max surekli kurur kremlerim
Okbden değil de. Hassas ciltleri tahriş ediyor. Pandemi başlarında benim eller çok fenaydı.
O dezenfektanlar cok sıkıntıydı ya iğrenç yapıyodu elleri
Hatırlayınca sıkıntı bastı bak iyi ki atlattık
Benki normal sabunlu yıkamayla olmuştu. Cildim çok hassas maalesef.
Şaşırmadım valla ya. Ya bu kadar pimpiriklisin diye hassas ya da bu kadar hassas olduğu için pimpiriklisin. Artık hangisi bilemicem
Pimpirikli birisi değilim. Cildim hassas. Yaşananlardan dolayı. Birisi çizse kolumu senin elin gibi haftalarca gitmez izi 😕
Yaşananlar?
Kemik İliği nakli olmuştum ben. Cildim en az 5 kez tamamen soyulup tekrar gelişti. Ondan beri düzelmedi. İlk zamanlar sabunla yıkanırken ovuşturdum diye yara yapmıştı yeri o derece hassastı
Geçmiş olsun kusura bakma ya bos bos atıp tuttum
Teşekkür ederim. Yok ya bi şey atıp tutmadın ki. Sorun değil
Pekala
İyisindir simdi umarım
Evet iyiyim 😊
İyi iyi ya gecmis olsun dostum
Teşekkür ederim 😊
Psikolojik destek almaktan çekinmeyiniz
gerçekten kötü
baş edemiyoruz artık
Günaydın uykunda mı yapıyorsun bunu?
Maalesef