Sağlık & Diyet 2 ay Yeni ısınmış çorbayı yerken kaşık tabağa düştü ve çorba yüzüme sıçradı. Çok sıcaktı, iz ve leke kalır mı? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çok korkuyorum arkadaşlar Yeni ısınmış çorbayı yerken kaşık tabağa düştü ve çorba yüzüme sıçradı. Çok sıcaktı, iz ve leke kalır mı? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
salvatore25 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 2 ay iz varsa c vitamini al onarsın hemen ben motordan düştüm kasksız yüzümdeki tüm deri kalkmıştı şimdi eskisinden daha güzel oldu bir kere de burnumun ucuna sigara yapıştı iz falan kalmaz korkma 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay :D :D görende kaynar suya atladı sancak :D 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 2 ay Rabbim sana baska bir dert vermesin inşallah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iz varsa c vitamini al onarsın hemen ben motordan düştüm kasksız yüzümdeki tüm deri kalkmıştı şimdi eskisinden daha güzel oldu bir kere de burnumun ucuna sigara yapıştı iz falan kalmaz korkma
:D :D görende kaynar suya atladı sancak :D
Hergün bişey oluyor yüzüne
Rabbim sana baska bir dert vermesin inşallah.
kalmaz
yarın ölürsün
Kalmaz braaaa
Kalmaz
Kalmaz