90 kiloyum 2 hafta diyet yapsam 10 kg verir miyim? Daha önce buna benzer veren oldu mu? Kilom çok oldugundan veririm diye düşünüyorum açıkçası ama bilmiyorum
2 ay
2 haftada 10 kilo verilir mi? Veren oldu mu?

90 kiloyum 2 hafta diyet yapsam 10 kg verir miyim? Daha önce buna benzer veren oldu mu? Kilom çok oldugundan veririm diye düşünüyorum açıkçası ama bilmiyorum
10 kilo demek 70 bin kalori yakmak demektir. Günlük 2000 kalori alıyorsan bunu 2 haftaya çarparsan 14000 kalori yapar. Yani hiç bir şey yemezsen bile 2 3 kilo verebiliyorsun en fazla.
Cevap
10Cevap
Yani bunu başarırsan git guiness'e felan başvur haber kanallarını çağır trend olursun.
Abartma ya 10 günde 12 veren bile var
Kilo olarak vermen imkansız o 12 diye verenler %80'si zaten su vücuttaki suyu atıyor. Yani vücutta gözle görülür bi fark yaşanmaz. Spor geçmişin yoksa yani spor yapmayan birisi birden spor yapıp diyet yapıp 2 haftada 10 kilo veremez. İnsülin direnci diye bi şey var bu 2 günde değişime uğrayacak bi şey değil.
Eğer önceden verdiysen ve vücudun alışıksa olur ama normal şartlarda olmaz
Ne alaka ya
Sana anlatacağıma taşa anlatırım o en asından anlar sende öyle bi ışık göremedim
Tam tersi asıl hiç diyete başlayamayan yani yakın zamanda diyet yapmayan kilolu birisi birden başlarsa hızlı şekilde verir.
Çok zor 10 kilo demek 2 tane 5 lt su düşün. Çıkacak vucudundan
2 hafta zor. Ama zorlama ils 1 ay da olur sıkı antrenman duzenli yemek uyku, ve kardiyo
çok mümkün değil, sağlıklı da değil, doğru da değil...
Bende bi karışım var 1 ayda 86 dan 72 ye düştüm
Nasıl
Tamam söyle neymiş
Sağlığını bozmadan mümkün değil
Boy neki
Bence verme iyice ye
Sağlığa zararlı
En İyi Cevap