Bunu büyütmene gerek yok, sulu gıdalar tüketiyorsan, ya da dışkıyı sıvılaştıracak gıdalar bunun olması normal, sana zararı yoksa, seni yormuyorsa, acıtmıyorsa çıkarken kafanı yorma
Özeldeki Profesör Basur demişti Hastanedeki Dr. De Basur dedi Ben iki Durumda da Deliğin Ne Olduğunu biliyorum En Son Özele Gittim Dr. ANAL FİSSÜR dedi Hemen Tedavi Etti Düzelecek inşAllah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu büyütmene gerek yok, sulu gıdalar tüketiyorsan, ya da dışkıyı sıvılaştıracak gıdalar bunun olması normal, sana zararı yoksa, seni yormuyorsa, acıtmıyorsa çıkarken kafanı yorma
Yormuyor acıma falan da olmuyor
Tamam sorun yok o halde :) rahat çıkartıyorsan takma bunu kafana
Teşekkür ederimmm
Rica ederim :) Sağlıklı günler dilerim
Yumuşak Dışkılama En iyisi Bağırsakları Yormuyorsun Zarar Vermez
Anal Fissür ya da Basur Var mıydı
Evet bir ara kabızdım çok zorladım kan gelmişti çatlak oluşmuştu orada ama şimdi o çatlak kapandı
Özeldeki Profesör Basur demişti
Hastanedeki Dr. De Basur dedi
Ben iki Durumda da Deliğin Ne Olduğunu biliyorum
En Son Özele Gittim Dr. ANAL FİSSÜR dedi Hemen Tedavi Etti Düzelecek inşAllah
Yırtılma Oldu mu Elini Sürdüğünde Orası Kayıyor mu
Bir Çok Dr. Bölümü ne olursa olsun Sorun Arka Delik Olunca Alanında Uzman biriyle görür Sadece Oraya Çalışan biriyle Görüşürsen Sağlığına Kavuşursun
Bi kereden bi metre mi sı çiyorsun normalde
Acı yanma vs var mı kasılma
Yok hayır
Öncesinde zorlama vs oldu mu
Evet kabızdım öncesinde çok zorladım kendimi ve kan geldi çatlak oluşmuştu makatımda şimdi o çatlak kapandı ama şu anda da durum böyle
Hemoroid olabilir mi öncesi, ters ilişki vs oldu öu son zamanlarda
Amacın başka sanırım senin ya
Sacmalama olanı sordum sen bilirsin iyi akşamlar
Yaş kaç sancı vsrmu
Yok sancı
Yaş kaç benimde İshaldi kötüydüm bebde 30 yaşım
19 yaşındayım ben şu *
An
Dışkılama nasıl şu an senin
Bütün halinde değil de yumuşak parça halinde çıkıyor çıkarken acı ağrı yanma vs olmuyor
İstem attım
Takip ettiklerinden alıyorsun mesajı sadece