Eltiler neden kiskanir ve nas bas edilir?

• 1 yıldır evliyim eltimle tek görüşmemiz istemem de ve sözümde onun dışında ne nikahima ne kınama hiç birinde yok evlendikten sonra da bir kere evimize çağırdık esimin abisi ve eltim akrabalık bağı var diye daha sonra biz nikahta takılan takılarla araba aldık Ma hoc kimseye söylemedik daha sonra bi sekilde duyuldu esimin abisi ve eltim bunlar araba aldı bize niye söylemediler bilmem ne sürekli dedikomuzu yapmışlar sonra gorumcemin doğum gününü kutlayıp bizi çağırmadilar falan saçma sapan şeyler geçen bayramda biz eşimle aile ziyaretine gittik eltim ve esimin abisi de orada biz eşimle abisinin bayramını kutladık eltime selam da vermedik bayramını da kutlamadık sonra bu kocasını çekip köşeye seni adam yerine koymuyorlar bak bayramını kutlamadilar falan o da demiş yoo kutladılar kiz orada deliye dönmüş neden konuştun onlarla diye sonra iş büyüdü kavga konuları arttı kiz burcu kim ya falan demiş benim için 1 yıldır evliyim ve eltimle evlendiğimden beri yok nedeni ben miyim bilmiyorum hiç muhabbetim yok gorumcem sürekli o senin dedikodunu yapıyor söyle böyle diyor diyor ne kadar doğru bilemem ama elti ile nasıl baş edilir
Eltiler neden kiskanir ve nas bas edilir?