Sağlık & Diyet 2 ay Ciddi anlamda konuşmaya ya da bir psikoloğa ihtiyacım var? caglayamanb Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler2 ay Ben sanırım çok büyük bir boşluktayım nasıl atlatacağım Ciddi anlamda konuşmaya ya da bir psikoloğa ihtiyacım var? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 666 cevap paylaştı. Öyle sohbetle cozulecekse tecrübeli birine anlatıp sorunu çuzebilirmisin bilemedim tabiki wgirsa düşündüğünü yap 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay hayatında birşeyleri degiştirerek kızlar bunun üstesinden geliyor genelde bunuda kendisiyle ilgilenerek yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Git kızım devlet psikiyatrisine o seni yönlendirir psikoloğa sonra 0 4 Yorumla caglayamanb 2 ay Nerden aldan sıra Yorumla caglayamanb 2 ay Alcam Yorumla Cevap sahibi 2 ay Mhrsden al Yorumla caglayamanb 2 ay Tamamdır Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 17,2b cevap paylaştı. bence psikologa gidin 0 1 Yorumla caglayamanb 2 ay Peki
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 412 cevap paylaştı. İhtiyacın var ise randevu al o zaman. 0 2 Yorumla caglayamanb 2 ay Sıra alıyorum teee ebesininkine gün veriyor Yorumla RaistlinMajere_ 2 ay Özele gidebiliyorsan özele git o zaman. Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 965 cevap paylaştı. konu nedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle sohbetle cozulecekse tecrübeli birine anlatıp sorunu çuzebilirmisin bilemedim tabiki wgirsa düşündüğünü yap
hayatında birşeyleri degiştirerek kızlar bunun üstesinden geliyor genelde bunuda kendisiyle ilgilenerek yapıyor
Git kızım devlet psikiyatrisine o seni yönlendirir psikoloğa sonra
Nerden aldan sıra
Alcam
Mhrsden al
Tamamdır
bence psikologa gidin
Peki
İhtiyacın var ise randevu al o zaman.
Sıra alıyorum teee ebesininkine gün veriyor
Özele gidebiliyorsan özele git o zaman.
Konusalim
konu nedir