Sağlık Ciddi anlamda konuşmaya ya da bir psikoloğa ihtiyacım var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Ben sanırım çok büyük bir boşluktayım nasıl atlatacağım Ciddi anlamda konuşmaya ya da bir psikoloğa ihtiyacım var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. bence psikologa gidin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle sohbetle cozulecekse tecrübeli birine anlatıp sorunu çuzebilirmisin bilemedim tabiki wgirsa düşündüğünü yap 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl hayatında birşeyleri degiştirerek kızlar bunun üstesinden geliyor genelde bunuda kendisiyle ilgilenerek yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Git kızım devlet psikiyatrisine o seni yönlendirir psikoloğa sonra 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden aldan sıra Yorumla Soran +1 yıl Alcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mhrsden al Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. İhtiyacın var ise randevu al o zaman. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sıra alıyorum teee ebesininkine gün veriyor Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Özele gidebiliyorsan özele git o zaman. Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. konu nedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence psikologa gidin
Peki
Öyle sohbetle cozulecekse tecrübeli birine anlatıp sorunu çuzebilirmisin bilemedim tabiki wgirsa düşündüğünü yap
hayatında birşeyleri degiştirerek kızlar bunun üstesinden geliyor genelde bunuda kendisiyle ilgilenerek yapıyor
Git kızım devlet psikiyatrisine o seni yönlendirir psikoloğa sonra
Nerden aldan sıra
Alcam
Mhrsden al
Tamamdır
İhtiyacın var ise randevu al o zaman.
Sıra alıyorum teee ebesininkine gün veriyor
Özele gidebiliyorsan özele git o zaman.
Konusalim
konu nedir
olur gel
Knşlm gl