Sağlık & Diyet 2 ay Dişlerinize yeteri kadar bakım yaptırabiliyor musunuz? nirhamm Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 #nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴 Dişlerinize yeteri kadar bakım yaptırabiliyor musunuz? Cevapla 33 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Valla yapamıyorum, fircalayabildigime dua ediyorum bazen... dişçiden de korkuyorum.. aslında acilen gitmem gerekiyor 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yakın zamanda beyazlatma yaptırmak istiyorum bilmiyorum gözüme biraz sarı geliyor ya da bana öyle geliyor. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 364 cevap paylaştı. 30'lu yaşlara kadar önemsemedim ama 30 yaş sonrası her altı ayda bir doktorumdayım 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 78 , eic 75% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,6b cevap paylaştı. Takma dişim yok iki dolgu var o kadar sabah akşam dis fircalarim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 630 cevap paylaştı. Yapmak gerekir gençken iyi bakarsak onlar bize uzun süre bakarlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Günde 2 kez fırçalar 1 kez diş ipi kullanırım. Haftada bir diş pastası kullanırım. haftada bir elma sirkesi ile gargara yaparım. ağız sağlığı önemli 1 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 51% 2 ay İnsanın tüm organları gibi aslında dişler organ değil ama onlar çok önemli iyi bakmak gerekiyor. Yeterince bakamıyorum ama buna da şükür. 0 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Elimden geldiği kadar dil temizliği daha önemli bence 0 0 Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Dişlerim inci gibidir çok şükür hatta üniversitede ki erkek arkadaşım diş perisi diyordu bana 😄 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Bilge Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Fırçalamak ce zararlı şeyleri tüketmemek konusunda hassasım. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Günde 2 kez fırçalamama rağmen , dişlerim hassas olduğu için , sürekli doktordayım. 0 0 Yorumla
FrestGreen Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 97% 2 ay Bir Avrupalı kadar olması sanırım mümkün değil 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Evet mutlaka ve 6 ayda bir de kontrol lerime giderim 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 60% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 390 cevap paylaştı. günde 1 defa fırçalayabiliyorum sadece 2 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 2 ay 6 ay da bir genel kontrole gidiyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Dayım diş doktoru hemen dibinde bitiyorum 😂😂😂 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 2 ay music.youtube.com/watch Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 16,8b cevap paylaştı. Her gün fırçalarm 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 41 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,3b cevap paylaştı. en hassas olduğum konulardan biridir :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Valla yapamıyorum, fircalayabildigime dua ediyorum bazen... dişçiden de korkuyorum.. aslında acilen gitmem gerekiyor
Yakın zamanda beyazlatma yaptırmak istiyorum bilmiyorum gözüme biraz sarı geliyor ya da bana öyle geliyor.
30'lu yaşlara kadar önemsemedim ama 30 yaş sonrası her altı ayda bir doktorumdayım
Takma dişim yok iki dolgu var o kadar sabah akşam dis fircalarim
Yapmak gerekir gençken iyi bakarsak onlar bize uzun süre bakarlar
Günde 2 kez fırçalar 1 kez diş ipi kullanırım. Haftada bir diş pastası kullanırım. haftada bir elma sirkesi ile gargara yaparım. ağız sağlığı önemli
İnsanın tüm organları gibi aslında dişler organ değil ama onlar çok önemli iyi bakmak gerekiyor. Yeterince bakamıyorum ama buna da şükür.
Elimden geldiği kadar dil temizliği daha önemli bence
Dişlerim inci gibidir çok şükür hatta üniversitede ki erkek arkadaşım diş perisi diyordu bana 😄
Fırçalamak ce zararlı şeyleri tüketmemek konusunda hassasım.
Günde 2 kez fırçalamama rağmen , dişlerim hassas olduğu için , sürekli doktordayım.
Bir Avrupalı kadar olması sanırım mümkün değil
Evet mutlaka ve 6 ayda bir de kontrol lerime giderim
Yaptırırım dişleri her zaman önemserim
günde 1 defa fırçalayabiliyorum sadece
Yapıyorum yoksa diş ağrısı zor
6 ay da bir genel kontrole gidiyorum
Dayım diş doktoru hemen dibinde bitiyorum 😂😂😂
music.youtube.com/watch
Her gün fırçalarm
en hassas olduğum konulardan biridir :)