Lütfen bu ne hal demeyin dişlerimde çürük vs yok fırçalarım devamlı ama 20 likler gömülü olduğu için bir türlü gidip çektiremedim korktum dişlerim biraz ve bir ara devlete gittiğimde diş hekimleri asistanları dalga geçti röntgen çektikleri dişlerimle o zamandan beri gitmedim. Ne yapmalı öneriniz var mı? İzmir de yaşıyorum uygun bütçeli iyi bir dişçi öneriniz var mı?
20lik dişler gömülüyse cerrahi müdahale gerektirir ve kesinlikle çekilmesi gerekir. Çekilmediği takdirde git gide (başlanmış zaten) dişlere baskı uyguladığından yapısını bozarak yan döndürür. Öne ve arkaya doğru çıkıntılar başlar. Öncesinde mutlaka 20likleri halletmen gerek. Ardından ortodontik tedavi ile sıralama düzgün hale getirilir. Şu an çok ileri değil ama tedavi edilmesi iyi olur
Ablacım ben şu görüntüyü görmek zorunda mıyım Allah aşkına ya. Bu nedir böyle. Toplum içinde yaşamanın getirdiği bazı kuralları bilseniz keşke. Nasıl ki yolda birilerine ağzını açıp dişlerini göstermiyorsan buraya da şu fotoğrafı atamazsın. Az insan olun ya