Sağlık & Diyet 2 ay Ameliyata çıplak mı giriliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Burun ameliyatı olacağım üzerimi tamamen çıkaracak mıyım Ameliyata çıplak mı giriliyor? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eğer genel anestezi ise çıplak olur ama senin burun oldugundan sanmıyorum çıplak olacağını 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 83% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 348 cevap paylaştı. Ameliyat giysisi ve altta çamaşır sadece 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 72% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,8b cevap paylaştı. Takım elbiseyle mi girmeliydin 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 2 ay Ameliyat kıyafeti giyersin benim öyle olmustu 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet üstünde hiç bir şey olmayacak 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 444 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 384 cevap paylaştı. Anadan doğma hemde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eğer genel anestezi ise çıplak olur ama senin burun oldugundan sanmıyorum çıplak olacağını
Ameliyat elbisesi giyiyorsun
hayır iççamasırı artı amaliyat giysisi
Ameliyat giysisi ve altta çamaşır sadece
Takım elbiseyle mi girmeliydin
Evet.. İç çamaşır dahi yok..
Ameliyat kıyafeti giyersin benim öyle olmustu
Evet üstünde hiç bir şey olmayacak
Ne ameliyatı sorabilir miyim
Evet bir posta da doktorla yatıyorsun
Hayır
Evet tamamen
Anadan doğma hemde