2,5 ay önce doğum yaptım hayat şartları gereği de çalışmaya başladım akşamları bi kafede garsonluk yapiyorum. Hayatimda ilk defa çalışıyorum sahsen ilk defa böyle bi tempodayım ondan kaynaklı olabilir mi? Tam böyle çalışırken karnımın sol orta kısmı sıkışıp oynuyo gibi oluyo ve bayağı da ağrılı oluyor. Var mı bir bilgisi olan?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Stresten iş temposundan kaynaklı olabilir gadası
Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı ve babalı büyütsün. Çok erken daha çalışmanız için kendinizi yormayın lütfen.
Annesi de babası da benim. Hayat şartları :)
Çok pardon, yanlış bir şey söyleyip kalbinizi kırmadım umarım. Sizi çok iyi anlıyorum, kendi ayaklarınızın üzerinde durmanıza çok sevindim.
Sezeryan yaptıysan belki biraz sızı kalmıştır onun dışında gaz sancısı olabilir.
Evet sezeryan doğumdu
Muhtemelen bir şey yoktur ama için rahat etsin istiyorsan bir kontrole git kadın doğumcuna...
Pardon da sen çocuklu bir kadın olarak eşek gibi çalışıtrken kocan ne yapıyor bu arada?
Bebeğime ben bakiyorum babası da annesi de benim kendisi sahip çıkmak yerine kaçmayı tercih etti :) boşanma asamasındayiz zaten
Sizin bu evlilik merakınız ve keko sevginiz yüzünden daha kaç bebeğin hayatı doğarken mahvolacak ve bir ömür sürünmeye mahkum kalacak?
Evlilik merakı ve keko sevgisi derken? Geçen sene evlendim 7 senedir de tanışıyorduk zaten kendisi keko bir tipleme değil. Önyargılarınıza katılmıyorum herkesin başına gelebilecek bi olay kimse ben de dahil böyle bir olayın yaşanacağını zaten bilemezdik.
Arkadaşım daha 20 yaşında evlenmek neyin kafası? 20lerde hayat yaşanır evlenilmez. Eee ne oldu şimdi? daha başlamadan hayatı bitti o zavallının bir ömür sürünecek bu zalim dünyada
Ve ayrıca ben çocuğumu sürünmeye mahkum bırakmış gibi mi gözüküyorum ordan bakınca?
Herkesin bakış açısı farklı sen 20 yaşlarında eğlenilmez diye düşünüyorsan herkes bunu düşünmek zorunda değil bunu kalın kafana sok önce. Kimsenin senin fikirlerini benimsemek zorunda değil.
Ve ayrıyeten sen sadece buraya yazdığım kadarını bileceksin emin ol suanda çocuğumun senin hayatından daha da lüks bi hayatı var. Bundan hiç bişeyden emin olmadığın kadar emin olabilirsin
Ulan ortadaki hata net sonuç net ve hala hatasını kabul etmeyip benimle laf dalaşına girmeye çalışıyor embesil. Bunları sabahtan akşama kadar döveceksin abi yaaa. Başka türlü yola gelmez bu mallar. Çocuk başında ana yok baba yok doğru düzgün bir aile yok sevgi yok şefkat yok ilgi yok para yok eğitim yok... 3 gün sonra tinerci uyışturucı müptelası hırsız katil şu bu olacak ama zerre kadar sorumluluğunu ve suçunu kabul etme eğilimi bile yok hayvanın. Aslında bu suçları işleyen genç çocukları değil analarını babslarını cezalandıracaksın. Zaten geneli boşanmış tiplerin sorumsuzca bu dünyaya getirdikleri sonra baş edemeyip topluma pislik olarak saldıkları aslında suçsuz günahsız çocuklar. Asıl intikamı analarından babalarından alacaksın
Birader 35 yaşında adamsın burada takılarak mı millete evlenilmez eğlenilir diyerek duyar kasıyorsun. Evlenmek gibisi yok
Ya sen ne anlatıyorsun be abi tamam sen de evlenirsin yakında. Bir ton yazı yazmış bir de buraya. Benim çocuğumun sahipsiz ilgisiz sevgisiz kaldığı yok kendin için konuş belli hiç sevgi ilgi görmemişsin. Ortada herhangi bir hata da yok. 2 medeni insan evlendik ve 2 medeni insan olarak da boşanma haklarımızı kullanıyoruz. Bu 10 sene sonra olmuş şimdi olmuş fark etmiyor. Ülkede onbinlerce boşanma oluyor hepsinin çocuklarına tinerci mi diyorsun. Uza şurdan embesil suratlı yaratık. Çocuğumun geleceği hakkında yorum yapmak sana düşmüyor. Ben çocuğumun geleceğini sormaya gelmedim buraya. Sağlık problemimi sormaya geldim
@Rich_Sanchezs evladım senin tabi dünyadan haberin yok. Hayallerde yaşiyorsun. Evlenınce görürsün anyayı konyayı. Şimdi sus asabımı bozma benim
Ve ayrıca tekrar söylüyorum. Çocuğumun senin hayatından daha da lüks bi hayatta oldugundan ve senin asla elinin kolunun uzanamayacağı imkanlara sahip olduğundan emin olabilirsin. Benim de dahil kimsenin çocukları hakkında yorum yapmak senin gibi vasıfsız birisine düşmez.
Dünyadan haberim mi yok 😂 12 tane işçi çalıştırıp milyon borçlara girip ödüyorum. Hatta sevgilim de çalışanımın kızı
Mal mal kobuşacsğına git karakollara en çok şuna karışan çocıkkarı kimin çocukları ona bak
Git okullara eğitimde en çok sorun çıkaran okulla en az alakası olan en zahıg dersleri olan çocuklar kimin çocukları sor
Git psikiyatr lara en çok psikolojik sorun yaşayan çocuklar kimler öğren de kapa o cahil çeneni. O çocuğun hayatını yaktın ve bitirdin. Bunu kabul et sen ve senin gibiler hayvansınız. Çocuğun varsa mutsuz da olsan mecbur evliliğini devam ettirecek din. Nokta
Bu kafayla zaten evlenemezsin daha bu yaşına kadar neden evlenmediğin belli oldu :D tercih meselesi değil kadınların tercihi olmamışsın
@Rich_Sanchezs lan git babasının işiyle kendini bir halt sanan süt bebesi. Baban olmasa sen bir hiçsin hiç.
Mutsuz da olsan o evliliği devam ettirecektin derken? Mutlu anne mutlu çocuk demektir. Bu noktadan sonra zaten seninle konuşmayı kesiyorum cahil diyen kesime bak. Hala çocuğum hakkında yorum yapmaya çalışıyorsun çulsuz seni. İlerde umarım evlenmezsin evlenirsen de çocuk yapma. Yeni çağın çocukları senin gibilerinin çocuklarına katlanmaz cunku.
En azından hayatta bi gayesi var. Eminim günlerce sadece bu platformda oraya buraya sallıyorsundur ahahahahw
30 yaşinda evlendim 15 senelik evliyim. Senin kocan gibi bir hayvana bile talip çıkıyorsa benim gibi muhteşem bir erkeğin üzerine kaç kadın üzerine atlar gerisini sen düşün. Sen benimle sidik yarıştıracağına. Ben neden bu kadar aptal*lım bu çocuğa yaptığım kötülüğü hak edecek ne yaptı bu çocuk diye otur da düşün
Yeni senaryo geldi ahahshsjsusj
Ben de diyordum ne zaman sallıcak
30 yaşında evlendin 15 senedir evlisin ve 35 yaşındasın. Hm. Ahahshahahahs
45 ı'm lan. İyi ki 2 haneli basit bir toplamayı yaptın bravo sana 👏👏👏👏
Bu arada çocukların eğitiminden zayıf notlarından falan bahsetmişsin ama o çocuklardan biri de sensin galiba. 9 ay önce Türkiye’ye gelen arkadaşımın senden daha iyi Türkçesi var çünkü. A1 Türkçeyle gelmişsin artistlik taslıyorsun. Ve ayrıca ayrıca, bu psikolojik sorunlar yaşayanlar, suça sürüklenmiş çocuklar her kesim ailede var. Sen de daha dikkatli bakarsan şehirlerin en zengin ailelerinin çocukları da suçlara karışıyor ve ismini dahi bilmediğin psikolojik sıkıntıları atlatıyor. 0 bilginle gelip burada millete cahilsin diye saklayamazsın. 30 yıl önceki bilgilerinle gelme buraya 2023teyiz.
Yeni dogum yaptigin icindir orada 9 ay cocuk durduğu için kuculmesi gerekiyor
Abla nafaka falan al kocan ne kadar neys
Soru sahibi sana sesleniyorum üst taraftaki boş yapan eleman beni engellemiş yorum yapamıyorum benim yorumumu sil boş bildirim gelmesin
@Rich_Sanchezs kendi kendine sallamış durmuş boş ver klasik eski kesim kafa
Eşinizin işi iyimi biraz daha dinlenseydiniz keske
Boşanma asamasındayız kendisiyle ben bakiyorum bebegime
Ya hem daha yeni doğum yapmışsın hemde tek başına bebeğine bakıyorsun zor olmalı. Kendine dikkat etmeye çalış fazla yoruluyorsun ve sezeryan olmuşsun daha da çok dikkat etmelisin
Babası da görevlerini yerine getiriyodur umarım bosansanizda destek olmalı
1 kere bile aramadı kızı için :D
Neyse üzülmeye değmez boş ver iyi ki kurtulmuşsun.
Allah kızını bağışlasın birbirinize destek olup zorlukları asacaginiza inanıyorum
Tesekkurler 🥰
Ne kadar erken