Sağlık & Diyet 2 ay Kaç kilo fazlanız var 😄? Aliasing26 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 İyi akşamlar 😄 Güncellemeler2 ay Günün sorusu için teşekkürler KS😊 Kaç kilo fazlanız var 😄? Cevapla 105 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 825 cevap paylaştı. Fazlam yok eksiğim var 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 2 ay Bu kilonun eksik veya fazla olması nasıl ölçülüyor merak ettim, boy kaç ise ideal kilo da aynı sayıda mı olmalı yani 🤔 1 1 Yorumla Aliasing26 2 ay BMI ile hesaplanır Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay 4 5 kilo daha kaldı da onuda vermem herhalde ya kas kütlesini artırıyorum bu ara kilo veremiyorum o yüzden 😂 1 4 Yorumla Aliasing26 2 ay O daha önemli zaten Yorumla NicolaTESLAAA 2 ay Zayıf ve kaslı bir vücudum olsun diyordum ama biraz daha kalıplı durucaz artık yapacak bir şey yok😂 Yorumla Aliasing26 2 ay Kaslilwr hep öyle 😄 Yorumla NicolaTESLAAA 2 ay Bizde klasik kaslılardan olacaz artık napalım 😂 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 89% 2 ay 47 kiloyum 3 kilo almam gerek fazla kilosu olan var mı😂 2 5 Yorumla Aliasing26 2 ay Ben vereyim 😂 Yorumla hmmmmmmmm_ 2 ay 🤣 ptt ile yolla aras sevmiyorum Yorumla BeratBozkurt 2 ay Bende 10 var fazladan isteyene verim Yorumla hmmmmmmmm_ 2 ay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 olmaz sen verme Yorumla BeratBozkurt 2 ay Ozaman sana verim🤣🤣🤣 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 73% 2 ay 165im 70kiloyum. Iyiyim boyle.. zayiflarsam gucsuz hissediyorum. hayvani gucum var kas olarak ama balik etli gorunuyorum ajsjjSaglikli bi kilo bulun. Yag tulumu olun demiyorum, spor yapin ama kadinda yag olmali. 1 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Fazla kilom yok. Kendimi memnun etmek icin +10 kilo fazlayım. 1 4 Yorumla Aliasing26 2 ay Güzel Yorumla Kucukpipilierkek 2 ay Sen? Yorumla Aliasing26 2 ay Şarkı beni anlatıyordu 😂 Yorumla Kucukpipilierkek 2 ay Anladım Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 488 cevap paylaştı. Obez olunmadıgı sürece kılo fazlalık degıldır 1 4 Yorumla Aliasing26 2 ay Sence ne kadar obez olur Yorumla Serseri_Aşkkk 2 ay Bu gorunuse kılo dagılımına ve kemık agırlıgına baglı Yorumla Aliasing26 2 ay Pekala teşekkürler Yorumla Serseri_Aşkkk 2 ay Hmm bişi degıl Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay 6 kaldı ideal kilonun bir tık üstünde olmak istiyorum çünkü bugün çok zayıf bir arkadaş gördüm cıks olmaz kendimi beğenmem öyle 😂 1 0 Yorumla
Kurabikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% 2 ay 20 kilo kadar doğum sonrası tembellik işte 😟 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ben yaklaşık 3 aydır kilomu net olarak bilmiyorum tartılmadım çünkü en son tartıldığımda 85 kg çıktım şu an sanırım 87 88 falanım boyumda 182 dolayısıyla 5 kilo fazlam var diyebilirim 2 0 Yorumla
Officegirl Takip Et Xper 7 Yaş: 33 2 ay bi 5-7 kg versem sanki daha güzel olur ama böyle de olur yani kilo şu an gündemimde yok. 2 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay 4-5 kilo versem fena olmaz böyle de iyi olduğumu söylüyorlar ama ben düşünmüyorum 1 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% 2 ay Kisiseli boş ver de hayat öyle bir oturdu ki üstüme fazlalığı hesaplamaya bile dermanimiz yok djdjf 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 98% 2 ay Fazlam yok idealim ama yine de 50 kilo olmak isterdim 4 kilo verip 1 0 Yorumla
sinemilkay Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% 2 ay Ideal kilo ağırlığının altındayım. 46 kiloyum, bir iki kilo daha alabilirim. 1 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 72% 2 ay Fazla kilolu severim. Denk gelmiyor ama zayoflar çok bağırıyor 1 1 Yorumla ıssızadam65 2 ay Neden red? Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,9b cevap paylaştı. 4 kilo kadar versem harika olur diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Birlondralı Takip Et Xper 6 Yaş: 118 2 ay 20 kg fazlam var ama boy uzun olduğu için çok belli olmuyor. 1 2 Yorumla Aliasing26 2 ay Belli değil cidden Yorumla Birlondralı 2 ay Evet fit yapili duruyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Kelle hariç 3-4 kilo vardır ya ağır iki yumurta ile beraber sucuğun kilosu 7-8 kilo olur. 1 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 2 ay Az bir göbek yağı var Bu gün diyete girdim Her gün pizza yemekten yağ yaptıp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Fazlam yok eksiğim var
Bu kilonun eksik veya fazla olması nasıl ölçülüyor merak ettim, boy kaç ise ideal kilo da aynı sayıda mı olmalı yani 🤔
BMI ile hesaplanır
4 5 kilo daha kaldı da onuda vermem herhalde ya kas kütlesini artırıyorum bu ara kilo veremiyorum o yüzden 😂
O daha önemli zaten
Zayıf ve kaslı bir vücudum olsun diyordum ama biraz daha kalıplı durucaz artık yapacak bir şey yok😂
Kaslilwr hep öyle 😄
Bizde klasik kaslılardan olacaz artık napalım 😂
47 kiloyum 3 kilo almam gerek fazla kilosu olan var mı😂
Ben vereyim 😂
🤣 ptt ile yolla aras sevmiyorum
Bende 10 var fazladan isteyene verim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 olmaz sen verme
Ozaman sana verim🤣🤣🤣
165im 70kiloyum. Iyiyim boyle.. zayiflarsam gucsuz hissediyorum. hayvani gucum var kas olarak ama balik etli gorunuyorum ajsjj
Saglikli bi kilo bulun. Yag tulumu olun demiyorum, spor yapin ama kadinda yag olmali.
Fazla kilom yok. Kendimi memnun etmek icin +10 kilo fazlayım.
Güzel
Sen?
Şarkı beni anlatıyordu 😂
Anladım
Obez olunmadıgı sürece kılo fazlalık degıldır
Sence ne kadar obez olur
Bu gorunuse kılo dagılımına ve kemık agırlıgına baglı
Pekala teşekkürler
Hmm bişi degıl
6 kaldı ideal kilonun bir tık üstünde olmak istiyorum çünkü bugün çok zayıf bir arkadaş gördüm cıks olmaz kendimi beğenmem öyle 😂
20 kilo kadar doğum sonrası tembellik işte 😟
Ben yaklaşık 3 aydır kilomu net olarak bilmiyorum tartılmadım çünkü en son tartıldığımda 85 kg çıktım şu an sanırım 87 88 falanım boyumda 182 dolayısıyla 5 kilo fazlam var diyebilirim
bi 5-7 kg versem sanki daha güzel olur ama böyle de olur yani kilo şu an gündemimde yok.
4-5 kilo versem fena olmaz böyle de iyi olduğumu söylüyorlar ama ben düşünmüyorum
Kisiseli boş ver de hayat öyle bir oturdu ki üstüme fazlalığı hesaplamaya bile dermanimiz yok djdjf
Fazlam yok idealim ama yine de 50 kilo olmak isterdim 4 kilo verip
Ideal kilo ağırlığının altındayım. 46 kiloyum, bir iki kilo daha alabilirim.
Fazla kilolu severim. Denk gelmiyor ama zayoflar çok bağırıyor
Neden red?
4 kilo kadar versem harika olur diye düşünüyorum
20 kg fazlam var ama boy uzun olduğu için çok belli olmuyor.
Belli değil cidden
Evet fit yapili duruyorum
Kelle hariç 3-4 kilo vardır ya ağır iki yumurta ile beraber sucuğun kilosu 7-8 kilo olur.
Az bir göbek yağı var Bu gün diyete girdim Her gün pizza yemekten yağ yaptıp