Resmen nefessizlikten öleceğim. OTRİNİVE bağımlıyım resmen. Doktora gittim ve asla sıkmamamı dişimi sıkmamı söyledi ama o kadar zor ki. İlaçsız önerilerinix neler?
Allah kimseyi nefessiz bırakmasın burnumu koparmak istiyorum cidden.
Resmen nefessizlikten öleceğim. OTRİNİVE bağımlıyım resmen. Doktora gittim ve asla sıkmamamı dişimi sıkmamı söyledi ama o kadar zor ki. İlaçsız önerilerinix neler?
Allah kimseyi nefessiz bırakmasın burnumu koparmak istiyorum cidden.
Nazal sprey bağımlılığı yaygın bir problem. Kurtulmak için ise tek burun deliği sistemi ideal. İnsan burnu tıkalı olmadığında bile farkında olmadan tek burun deliğinden nefes alır. Bu yüzden bağımlılıktan kurtulmak isteyenler diğer burun deliği normale dönene kadar sadece tek burun deliğine sprey sıkarak kendi tedavisini uygulayabilir.
Olabilecek en iyi tedavi yöntemi
Bende rinit alerjiye sahip biriyim. Koruyucu ilaçlar kullanman gerekir özellikle mevsim geçişlerinde.. çiğneme tableti, buhar ilaçlar, inhalasyon için toz içeren kapsül.. vs bu tarz ilaçlar. Tabi doktorun görüp uygun olanı vermeli ihmal etme. Geçmiş olsun
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun bende de var bu lanet durum.. doktora gidince burun spreyi veriyordu ya da ilaç kendi kendine geçmez
otrinive bağılısı oldum
bahar alerjim var benimde ama çok şükür bu sene şiddetli geçirmedim bazı yıllar fenalaştığımı biliyorum yani 50 kez ard arda hapşırdığımı biliyorum
Alerji doktoruna görünmeni mutlaka tavsiye ederim. Orta yaşlarda alerji ileride kronik problem yaratır.
Bence iyi bir alerji doktoruna git bana yakınsan tanıdık bir doçent var alerji hekimi işinde müthiş başarılı faydalı olur
Gecmis olsun ya 😕 malsef bi bilgim yok be guzellik.
Ballı limonlu zencefil iç
burun bantları olabilir
Geçmiş olsun
Bende daha çözüm bulamadım
Allersey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?