Sağlık Hastayken huysuz musun/minnoş mu🤒? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Neye dönüşüyorsun kısaca? 😅 Keyifli günler.. 🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=GDVdOg4-GKsnostalji yapalım.. 🎶#smell Hastayken huysuz musun/minnoş mu🤒? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. Konuşmak istemiyorum, kolumu kaldırmak istemiyorum, sessizlik ve sakinlik istiyorum. Galiba kurtwomen olmaya yakın 😄 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Ben hic cekilmiyorum, kücük bir grip olsa bile, cok husursuz ve sinirli oluyorum 2 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Annem herkes hasta olsun sen olma der :D 2 0 Yorumla
PrensesEdelweiß Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Huysuzum aynı zamanda da kedii. İlgi görmeye ihtiyacım olur 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hastaysam ağrı kesicilerinide çifter yuttuysam benden lokumu olmaz şekere dönüşürüm. 😅 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hastayken çekilmiyorum isteklerim bitmiyor 🥹 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Açken, uykusuzken ve hastayken çok huysuz bir şey oluyorum 😅 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. His sesim soluğum çıkmaz sessizce yatarım 🤦♀️ 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hasta olduğumu kimsenin ruhu duymayacak bir halde olurum.. 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O an ki ruh halime göre değişiyor. Fifti fifti yani 1 0 Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Hasta olunca kafam güzel oluyir resmen hem ağlayıp hem gülüp hem kendimle dalga geçiyorum 😂 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aman Allah korusun, hastalık bizlerden uzak olsun🙏🏻Sakin oluyorum🙂 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı. Hem huysuzum hem de minnoş😅 1 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Sanırım genel olarak huysuz çekilmez ama ayakta🤪 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Karşımda ki kişiye bağlı ya. Ama çoğunluk huysuz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet huysuzlanir 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Huysuz asabi oluyorum jsjsjs annem yoksa ağlamalı. 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hastayken sesiz mutsuz ve huysuz biriyim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Normal ya benim hasta olmamış gibi devam işte 😁 1 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Biraz huysuz biraz minnoş diyelim😄 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. hastayken resmen sürünüyorum ((: 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Sinirli 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı. Huysuz oluyorum 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Huysuz 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. kimse anlamaz bile 1 0 Yorumla
berkleyizz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Minnoşum desem :D huysuz olurum hasta olduğum için 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Huysuz oluyorum. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. minnoş :DF 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konuşmak istemiyorum, kolumu kaldırmak istemiyorum, sessizlik ve sakinlik istiyorum. Galiba kurtwomen olmaya yakın 😄
Ben hic cekilmiyorum, kücük bir grip olsa bile, cok husursuz ve sinirli oluyorum
Annem herkes hasta olsun sen olma der :D
Huysuzum aynı zamanda da kedii. İlgi görmeye ihtiyacım olur
Hastaysam ağrı kesicilerinide çifter yuttuysam benden lokumu olmaz şekere dönüşürüm. 😅
Hastayken çekilmiyorum isteklerim bitmiyor 🥹
Açken, uykusuzken ve hastayken çok huysuz bir şey oluyorum 😅
His sesim soluğum çıkmaz sessizce yatarım 🤦♀️
Hasta olduğumu kimsenin ruhu duymayacak bir halde olurum..
O an ki ruh halime göre değişiyor. Fifti fifti yani
Hasta olunca kafam güzel oluyir resmen hem ağlayıp hem gülüp hem kendimle dalga geçiyorum 😂
Aman Allah korusun, hastalık bizlerden uzak olsun🙏🏻
Sakin oluyorum🙂
Hem huysuzum hem de minnoş😅
Sanırım genel olarak huysuz çekilmez ama ayakta🤪
Hasta halim çekilmiyormuş
Minnoş minnoş takılırım 😂
Huysuz çocuktan beterim
Karşımda ki kişiye bağlı ya. Ama çoğunluk huysuz
Evet huysuzlanir
Çok huysuz biri oluyorum
Huysuz asabi oluyorum jsjsjs annem yoksa ağlamalı.
Huysuzla minnoş arası 😂
Hastayken sesiz mutsuz ve huysuz biriyim
Normal ya benim hasta olmamış gibi devam işte 😁
Biraz huysuz biraz minnoş diyelim😄
Birazcık huysuz oluyorum
Huysuz ve minnoş arası oluyorum
Çok huysuz oluyorum 😃
hastayken resmen sürünüyorum ((:
aşırı derecede agresif
Huysuz
Huysuz
Canavar