2-3 gündür diş etlerim açıyordu şimdi burnumun sağ tarafı şişmiş hangi doktora gitmeliyim arkadaşlar? Dış Hastanesi'nin aciline mı?
2 ay
Yüzüm şişti, diş etlerim acıyor. Hangi doktora gitmeliyim?

2-3 gündür diş etlerim açıyordu şimdi burnumun sağ tarafı şişmiş hangi doktora gitmeliyim arkadaşlar? Dış Hastanesi'nin aciline mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Acile git bir iğne vursunlar, daha sonra diş randevusu al
2 saat sonra genel dişe randevu aldım çok kötü ağrı dayanmaya caliscam acile gitsem nereden ne iğnesi yaparlar ki
Hah randevu bulsuysan iyi oraya git mudahele ederler
Acile git film panoramik film isterler diş etlerini söylersen... zaten ondan sonra seni yonlendirirler
Acile git şimdi zaten seni yönlendirir
Diş doktoruna.
Allerji
Alerji değil ya dış apsesi 2-3 gündür diş etlerim açıyordu zaten
Aoseye dr bişi tapamaz antibiyotik verir apse kuruyunca işlem yapar, augnentine 1000mg tabi antibiyotiğe karşı bir alerjin yoksa
Evet onu verdi ne zaman keser
antibiyotik bitince:)
Ya 7 günde bitiyor yüzüm şiş açıyor gerçekten mi
evet canım apse kuruyacak şiş inecek dr da tedavi uygulayacak
Ama kendisi boşaltamaz mı apseyi ben pazartesi gidicem röntgen cekicem bütün dişlerime umarım kurtarır dişimi ön dişim birde
Ruhunu teslim edersin acıdan
İltihap köktedir zaten
İğne yapıcak önce hissetmem ki
Çok sazansın, sence ben bu konuyu niye bu kadar iyi biliyorum, sen o apse kurumadan git istediğin iğneyi yaptır istersen iddiaya girelim, ağlarsın ırda hüngür hüngür
O sazanı sana s. karım. Gözüme kadar sis yüzüm bir çözüm arıyoruz dimi
Bende sana akıl veriyorum değil mi bedava hırt, gel sok bakalım sokabiliyor musun otur öyle şiş bakalım
Göz doktoruna git
Ya özürlü açıdan duramuyorum bilmediğim şeyler insan gibi soruyor Cem Yılmaz seni al bu sakalarini çevir çevir kendine sapla
Saplamanin mucidi, diş etlerin acıyorsa nereye gidilir, soru sormak için sorma, hiçbir şey bilmiyorsan Google a yaz
La genel dişe mı dişin acil bölümüne mı diye sordum cildiye gidicek halimiz yok Allah Allah
Ağrıyorsa acildir dimi 🙂