Sağlık & Diyet 2 ay Çeşitli yerlerinizde ağrılarınız var mı? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 + Allah şifa versin. ... Çeşitli yerlerinizde ağrılarınız var mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 827 cevap paylaştı. Kollarımda, el ve ayak bileklerimde var şu ara. Hiç aralıksız ayakta durmaktan ve hilti kullanmaktan dolay Uzun süre de titreşime maruz kalınca her yerim ağırdı. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kalbimde vardı en son kalbim de olmadığı için artık sorun etmiyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Psikolojik anlamda ağrılarım var. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay :( Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% 2 ay Zaman zaman oluyor 1 3 Yorumla johnnyepp2 2 ay Bende ağrı degilde yara oluyor surekli Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay ? Yorumla johnnyepp2 2 ay valla yara çıkıp duruyo bende bide ikide bir gözümde iltihaplanma oluyo çok iltihaplanıyo benim göz Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet baya var uyuyamadım ağrıdan 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay Geçmiş olsun. Yorumla
zeynepaydas Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Baş donmesi baş agrisi ozellikle 1 4 Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay Geçmiş olsun. Yorumla zeynepaydas 2 ay Çok teşekkür ederim 🥰 Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay Rica ederim. 🌹 Yorumla zeynepaydas 2 ay 🌸🌸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay dişim ağrıyo 2 aydır 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay Geçmiş olsun. Yorumla Cevap sahibi 2 ay eyvallah Yorumla SymrnaCityStyle 2 ay 🏵️💐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kollarımda, el ve ayak bileklerimde var şu ara. Hiç aralıksız ayakta durmaktan ve hilti kullanmaktan dolay Uzun süre de titreşime maruz kalınca her yerim ağırdı.
Kalbimde vardı en son kalbim de olmadığı için artık sorun etmiyorum
Psikolojik anlamda ağrılarım var.
:(
Zaman zaman oluyor
Bende ağrı degilde yara oluyor surekli
?
valla yara çıkıp duruyo bende bide ikide bir gözümde iltihaplanma oluyo çok iltihaplanıyo benim göz
Evet baya var uyuyamadım ağrıdan
Geçmiş olsun.
Baş donmesi baş agrisi ozellikle
Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim 🥰
Rica ederim. 🌹
🌸🌸
dişim ağrıyo 2 aydır
Geçmiş olsun.
eyvallah
🏵️💐