Gençler, biliyorum bu soruyu sıkça sordum ama içime dert oluyor. Bu kırmızı ile çizdiğim şey ne tam olarak? Yara kapanmış mı bu sadece bir iz mi? Bu iz zamanla rengi beyaza döner mi? Kusura bakmayın tekrar bu soruyu sorduğum için.
Sizce Bu Yara Kapanmış mı? Ortada ki Şey Ne ve Zamanla Gider mi?
Kanka bıçak yarası ya insan korkuyor tabikide. Neyse biliyorum küçük yara ben mi gözüm de büyütüyorum foto da mı küçük gözüküyor bilemedim ki. Yara kapandı mı ben onu merak ediyorum. şu an olan kırmızılık beyaz renge dönüşür mü? Ben insanım korkuyor ister istemez.
Sen nasıl öleceksin? ya da Allah korusun bir hastalık başlasa ne yapacaksın çok merak ediyorum. Bu beyaz kalsa ne kırmızı kalsa ne mor kalsa ne kim onu ne yapacak küçücük millet onu görmez bile bu kadar çok düşünme yoksa daha kötü şeyler olur
Allah'tan geldik tekrar Allah'a gidecez. Abi gerçekten şaka yapma ya yaram kapanmış mı? şu an yara pembe görüntüsü var onun zamanla kesin kaybolacak mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yara kapanmis izin gitme süresi bilemiyorum
Geçmiş olsun tekrardan
Yara kesin kapandı öyle mi? Peki yaranın şu an ki görüntüsü kesin gider mi?
Gider korkma
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim Diyarbakır li
Diyarbakır lı nerden bildin
21 plaka
Heee tamam
Derde bak ya millet kolunu kaybediyor gözünü kulağını kaybeder bu gelmiş mikroskopla anca görülecek yarayı soruyor
Kanka bıçak yarası ya insan korkuyor tabikide. Neyse biliyorum küçük yara ben mi gözüm de büyütüyorum foto da mı küçük gözüküyor bilemedim ki. Yara kapandı mı ben onu merak ediyorum. şu an olan kırmızılık beyaz renge dönüşür mü? Ben insanım korkuyor ister istemez.
Sen nasıl öleceksin? ya da Allah korusun bir hastalık başlasa ne yapacaksın çok merak ediyorum. Bu beyaz kalsa ne kırmızı kalsa ne mor kalsa ne kim onu ne yapacak küçücük millet onu görmez bile bu kadar çok düşünme yoksa daha kötü şeyler olur
Nasıl daha kötü şeyler olur ben anlamadım da. Benim korkum ailemin görmesidir.
Tlc inanılmaz bedenler yazip izlermisin seni kendine getirtir
Tamam teşekkür ederim inşallah kendime gelirim.
maalesef öleceksin 1 ayın var
Allah'tan geldik tekrar Allah'a gidecez. Abi gerçekten şaka yapma ya yaram kapanmış mı? şu an yara pembe görüntüsü var onun zamanla kesin kaybolacak mı?
bir şey olmaz ne kadar abarttın ya
Ya kanka abartma nedir geçer mi? Zamanla bu kırmızılık beyazlığı döner mi? Benim asıl sorum o
vücuttaki leke kolay kolay yok olmaz
Bunu doktor bana dedi zaten beyaz bir leke kalacak dedi. Ama şu an kırmızı bir şey ya o beyaza döner mi?
düzelir kanka bende mesela tüy dökücüden dolayı sivilceler çıktı ayağımda onlar gitti lekeleri kaldı hep iz gibi
Ben leke ve iz kalacağını biliyorum ama işte ne zaman düzelir bu ne kadar sürer onu merak ediyorum
zamanla görürsün knk düzelir. Noldu sen niye bu kadar merak ediyon hayrola :D
Ya kanka bu bıçak yarasıdır uzun hikaye nasıl olduğu. Gitmesini isterim tabi ki. Niye senin aklından ne geçtiki?
ne bilim bacakların güzel gözüksün istiyon sandım heralde
Shhshshshshe erkek adam her yerinden memnun olur
Allam nokta kadar şeyi dert etmiş delircem
Yani bıçak yarası da o yüzden dert ediyorum sivilce falan değil bu.