Azcık beyinleri yakalım. Aynı şeyi mi tekrarlıyorsun yoksa geçmişi toz edip ufalıyor musun? Hufff üfle ama dur gitti mi? Mesela kağıdı yakınca onun külü her yerine uçuşuyo bulaşıyo izi kalıyo. Çok zor temizleniyo.

Azcık beyinleri yakalım. Aynı şeyi mi tekrarlıyorsun yoksa geçmişi toz edip ufalıyor musun? Hufff üfle ama dur gitti mi? Mesela kağıdı yakınca onun külü her yerine uçuşuyo bulaşıyo izi kalıyo. Çok zor temizleniyo.

Yıllar takvimde bitiyor da, içimizde bitmiyor be, keşke bitse. Ağaç yaş halkaları gibiyiz yıllar bitmiyor, sadece etrafımıza yeni bir katman örüyor. En içteki çocuk hala orada sadece üzerini kalın kabuklarla tecrübelerle kapattık. Sarmal genişliyor ama özümüz hep ilk başladığı yerde. 🌸
Yarı alışır yarı ukde kalır doğruyu söylemek gerekirse. Mesela kimisinin bitmiş bir ilişkisi vardır, bittiği için sevinmiştir ve üzerinden aylar yıllar geçmiştir, derin bir boşluk dönemine gelir hala unutamadıysa ve o an der"Ya bitti gitti işte daha ne kurcalıyorsun". Diğer bir benliğide şunu der "acaba ilişki bitmeden önce son bir şansımız daha olsaydı ve şu an da devam etseydik nasıl olurdu" Kısır döngü gidip gelir, fikirler her daim değişir ama olsaydı yapsaydık filan bunlar hikaye de kalır.
Yaş aldıkça geçmişi özlersin içeride fırtınalar kopar ama dışarı her zaman vuramazsın. Bak 30 sonrası seni de bekleyecek şeyi söylüyorum. Hayat o kadar güzel ki değerini hatırlatıyor. Değer katan şeyler olmamış ise tabii hiç bir şey hissetmeyebilirsin orası ayrı.
Dur kız daha var ne yazdım oku bir daha
Soruyu okurken resmen zihninde dolaştım 🥹✨
Bazı şeyler yıllar geçtikçe “bitmiyor” ama şekil değiştiriyor. Kağıdı yakıp külünü savurmak gibi düşün 🔥 Sonra o kül toprağa karışıyor oradan çiçek çıkıyor 🌸 Yani geçmiş, içte karanlık bir sarmal olmak zorunda değil.
Aynı döngüyü yaşıyorsan orada hâlâ görülmek isteyen bir his var demektir. Üfledikçe geçmeyen şeyleri bastırmak yerine yavaş yavaş anlamaya çalışmak iyileştiriyor 💫
Pembe mezarlık rüyası da hem bitişi hem zarafeti anlatıyor. Eskiyi gömüyorsun ama üstüne renkli bir dünya kurma isteğin çok net 🎀🪐
Cevap
4Cevap
bitmez sadece alışırız
Kimsenin birbirini gormedigi bi dünyada kendimizi cok abartiyoruz sadece
Yok zaten
Ayn
Bitmiyor insan sadece alışıyor onu anladım
Zaman bir illüzyon 😒
Evrende hiçbir şey yok olmaz, kaybolmaz
Derin bir sarmal oluşturur , iz gibi..
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?