Sağlık Dişim kırık sizce yaptırsam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Önceden dolgu yaptırmıştım kırık olan yere ama yamuk yapmış. Yamuk duruyor sizce özele gitsem kaç lira ödeme ister benden düzeltmesi için Dişim kırık sizce yaptırsam mı? Cevapla Dolgu Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bence bu şekilde iyi ama siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl 502 işini görür. Bittikten sonra da bi zımpara attınmı mis😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakkk dalga geçme uçarım sana şimdi haa Yorumla Phantaso22 +1 yıl Ahahaha tamam tamam estetik dolgu yaptır mis gibi olur Yorumla Soran +1 yıl Sence kaç TL alır özelde yapcam ama Yorumla Phantaso22 +1 yıl Bu ara çok pahalı olmuş ben 2 sene önce full zirkonyum yaptırdım 25 bin liraydı şu an 100 falan tutuyor dolgu da sanıyorsam 2 bin lira falandı en son kardeşime yaptırdık Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kanal tedavi 3000-4000 arası kırık diş için de o kadar olabilir. ön sağ diş mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl bende de alt uç tarafı kırık cok belli olmuyor. 3bin civarı tutabilir. yasadıgın semte şehre göre değişir tabi Yorumla
brucewaynetr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Fhddhss mal bu ne ya fhdjsjs nerelisin sen Karadenizli mi 0 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bin civarı olur diye düşünüyorum ama çok önemsiz bir şey belli bile olmuyor 0 0 Yorumla
Ash333 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kusur değil abla kötü de durmuyor ama rahatsız oluyorsan yaptır tabi 0 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Arkadaşım yapmıştı çok kötü olmuştu 😒 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaa Yorumla
Cycholops Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hangi diş reis goremedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öndeki sağda olan Yorumla Cycholops +1 yıl Çok ta farkedilecek gibi değil bence rahatsız ediyorsa yaptır, bir kaç lira kesin isterler Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bdbdbdb bu nası foturaf dndjjxjc 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 337 cevap paylaştı. En az 2.500, 3.000 isterler 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç farkedilmiyor bile.. dişlerin de gayet güzel 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. çok abartı bişi yok bence iyi 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl pasa gönlün bilir ole yasayacak olan sensin 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Gözlere bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nolduu be Yorumla Soran +1 yıl Ne var gözümde😡 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Çok tatlı laan 🥺 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence komple yaptir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kanka Yorumla Soran +1 yıl Dişlerim gayet güzel ve temiz Yorumla Soran +1 yıl Sadece ön dişim kırık Yorumla muratby +1 yıl O zaman hic yaptirma dogal kalsin cokta bi fark yok aralarında Yorumla
KingOfDisko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet estetik açısından kötü özgüvenini düşürür 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Yaptır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence bu şekilde iyi ama siz bilirsiniz
502 işini görür. Bittikten sonra da bi zımpara attınmı mis😁
Bakkk dalga geçme uçarım sana şimdi haa
Ahahaha tamam tamam estetik dolgu yaptır mis gibi olur
Sence kaç TL alır özelde yapcam ama
Bu ara çok pahalı olmuş ben 2 sene önce full zirkonyum yaptırdım 25 bin liraydı şu an 100 falan tutuyor dolgu da sanıyorsam 2 bin lira falandı en son kardeşime yaptırdık
Kanal tedavi 3000-4000 arası kırık diş için de o kadar olabilir. ön sağ diş mi?
Evett
bende de alt uç tarafı kırık cok belli olmuyor. 3bin civarı tutabilir. yasadıgın semte şehre göre değişir tabi
Fhddhss mal bu ne ya fhdjsjs nerelisin sen Karadenizli mi
Bin civarı olur diye düşünüyorum ama çok önemsiz bir şey belli bile olmuyor
Kusur değil abla kötü de durmuyor ama rahatsız oluyorsan yaptır tabi
Arkadaşım yapmıştı çok kötü olmuştu 😒
Nasıl yaa
Hangi diş reis goremedim
Öndeki sağda olan
Çok ta farkedilecek gibi değil bence rahatsız ediyorsa yaptır, bir kaç lira kesin isterler
çok güzelsin ve küçük duruyorsunn
Hoşuna gitmiyorsa yaptır
sen söylemeseydin anlamazdım
Bdbdbdb bu nası foturaf dndjjxjc
En az 2.500, 3.000 isterler
Hiç farkedilmiyor bile.. dişlerin de gayet güzel
Niye böyle üst üste mi biniyor dişler
Tek baston kırık diş, Yener aga dimdik
çok abartı bişi yok bence iyi
Öbür dişini törpülettir
pasa gönlün bilir ole yasayacak olan sensin
Özel diş poliklinikleri daha uygun oluyor