1 hafta sonra kuzenimin düğünü var ama sanki hiç iyileşemicekmiş gibiyim tüm kemiklerim sızlıyor, boğazım başım burnum heryerim fena 🤕🤒nasıl çabucak toparlarım?🤧

1 hafta sonra kuzenimin düğünü var ama sanki hiç iyileşemicekmiş gibiyim tüm kemiklerim sızlıyor, boğazım başım burnum heryerim fena 🤕🤒nasıl çabucak toparlarım?🤧

Hastayken toparlanmak için yaptıklarım..
Çorbayı denemelisin , çünkü boğazında balgam olunca balgamı atman zor olur, gargara yapman gerekir gargara yapıp tükürmek de kusturur iğrenç olur. Limon ve tuzu sarımsağı vs gargara özelliği olan bakteri yok edici etkisi olan bitkileri çorbaya kat ve çorbayı iç boğazındaki balgamı da yutmuş oluyorsun ve boğazın açılıyor. Burnun sprey sıkmanı tavsiye etmiyorum kısa süre içerisinde tekrar tıkanıyor, bir burun deliğini elinle bastır ve kapat, derin nefes al birden ver sümkür. Birden çıkıyor. Diğerine de yap aynısını. Birkaç saat boyunca tıkanmıyor.
Ateşin varsa ılık duş alabilirsin..
Geçmiş olsun 🌹 İNŞAALLAH
Kesinlikle boğaz pastili çok iyi gelir sana toparlanman için de bir serum alman yeterli korkuyorum demişsin ama iyileşmek istiyorsan yapmak zorundasın geçmiş olsun😊💜
Serum taktır..
Geçmiş olsun..
Kırkıyırım..
Yışıyıcıksın.. Kırkmı..
Ruh hastası djdj🤧
Teşekkürler ederim..
Rica🙄
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun. Bende de aynı durum var. Atom serum çabuk toparlatiyor
C vitamini, biraz istirahat, o an canının istediği meyve, sebze falan
Aşkım yat düğüne kadar. Geldiği gibi gider.
Sabahları aç karnına sıcak suya bal limon karabiber koy karıştır iç iyi gelir
Aynısı bende de var. Cabuk hasta oldum cabuk toparlıyorum.
Bol bol zencefil limon bal tüket.
Geçmiş olsun hastahaneye git bir serum 2 terle sıcak su iyicene kurun tamm
Aktardan nane yagı al ayaklarımın altıne gogsune sur kırgınlık yorgunluk kalmaz
Bir kavanoza bal, zencefil rendesi ve limon sık. Karıştır. Sabah akşam bir tatlı kaşığı ye. Bu seni hemencecik iyileştirir. Bütğn kış kullan bir daha hasta da olmazsın. Geçmiş olsun çok...
Bolca dinlen su iç sıvı şeyler tüket çorba gibi limon falan ağrı kesici iç iyileşmezsen doktora git ilaçla daha çabuk iyileşirsin
Geçmiş olsun öncelikle❤️ ballı karabiberli çay içebilir ve bol bol limon yiyebilirsin. Denendi onaylandı!
şimdi kalın giyin yorgana gir odanın ısısını arttır yat uyu terle baya sonra duşa gir toparlarsın
Bende 2 gündür öyleyim :(( birazdan acile gidecegim
Bende boyleyim serum aldim simdi iyiyim
Serum iç antibiyotik kullan.
Zencefil çayı taze zencefil ile
Geçmiş olsun
Doktor git
İbucold c vitamini
Antibiyotik
Corona mi oldun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?