Alt ve üst dudağıma toplam 1cc dolgu yaptım şişlik olacak önceden burnuma da yapmıştım 4.5 güne indi eski haline döndü ama üst dudak 4kere iğne girdi iner inşallah bilgi sahibi olan insanlar yazsın ciddiyim

Alt ve üst dudağıma toplam 1cc dolgu yaptım şişlik olacak önceden burnuma da yapmıştım 4.5 güne indi eski haline döndü ama üst dudak 4kere iğne girdi iner inşallah bilgi sahibi olan insanlar yazsın ciddiyim

Merhaba,. Dudak dolgusu sonrası dudaklarda ödem, şişlik, morluk ve hassaslık olması çok normaldir¹. Dudak dolgusu sonrası doktorun önerdiği saat süresi boyunca sert çiğneme hareketi yapılmamalıdır¹. Şişliği ya da ödemi hafifletmek için aloe vera sürmek iyi gelebilir¹. Dudak dolgusu sonrası ödem, şişlik gibi etkiler 3-4 gün içerisinde kaybolmaktadır⁴. Dolgu sonrasında ortaya çıkan bu şişlik ve ödemler yaklaşık 3 gün sürebilir ve genel olarak 2 hafta içinde tamamen ortadan kalkar⁵. Dolgu yaptırdığınız yerdeki doktorunuza danışmanızda fayda var. Umarım en kısa sürede istediğiniz sonucu alırsınız. 😊
Kaynak: Bing ile konuşma, 18.09.2023
Kadının en büyük düşmanı kadındır burada görüyoruz. Hiç biri orasını burasını açıp yaptırıp makyaj yapmıyor gibi yazmış saçma sapan kimse soruna gerçekten odaklanmamis. Kızlarda burada çok doğal gibi yürümüş sana. Bacım bir hafta on güne kadar iner ama şöyle düşün yüzde 40 falan iner en fazla bence fazla şişmiş ya da bir CC fazlaymis dudaklarına daha fazla siserse mutlaka doktora görün diyecem ama şimdi zaten sonuç belli olmuştur atarsan sevinirim bende merak ettim
Cevap
24Cevap
Geçmiş olsun normal değil doktora gidin acilen.
Böyle sonuçlardansa, geçici şişlik bile olsa o bir kaç günde ya da ne kadar sürüyorsa artık o günler boyunca ya şişlik inmezse diye kaygı yaşamaktansa ince ama doğal dudaklarımla yaşamayı tercih ederim.
Hahaaha😂😂😂
Hayatım bir de soruyorsun, bizceyi boş ver... Asıl sence normal mi? 😳🥲 Bu hal ne şamyel olmuş dudakların 😳
Şişme ve morarma olmasi normql arkadasimda yaptirmisti , 1 haftada anca duzelir ama herhangi birsey olursa bence hemen doktora gorun
Bu ne kız 🥺 tövbe bismillah gülmicem gülmicem gülmemeliyim🤭 🤭
Ay çok korkunç olmuş, ben rahatsız oldum.. Buz tutmalısın, şişlik en kısa sürede geçer umarım.
Ben genelde yarım cc yaptırıyorum baya şişiyor. Yarın biraz daha şişer sonra inmeye başlar.. Buz koyabilirsin. Normal bu halin.
Yaptın? Sen yaptın yani? Hamgi akla hizmet? Canınızın hiç kıymeti yok mu?
kusura bakma çok kötü
İşi bilmeyen bi yere gitmiş gibi görüyorsun. Kesinlikle doktors git
1cc dolguda bu kadar kötü şişmesi normal gelmedi pek ama bilmiyorum
Sanki eşek arısı sokmuş 😀 ama bazı konularda çok işe yarar 😉
Online mezun biri mi girdi ameliyatına, bu ne?
Puahahha ay iyi güldüm 😂
Hint maymunları var ya kırmızı totolu hiç bir fark göremedim şu an
olm beyinsiz misiniz siz klklk. kardeşim gibi olmuş
geçenlerde bir video izlemiştim kadının dudağı 1 yılda geçmedi iltihap kapmıştı :((
Asla normal değil bu bence hemen doktora git
Bu daha çok 2 3 gibi olmus
😂😂😂😂😂😂😂
Yapmayın bunu kendinize ya
Katır gôtüne dönmüşsün
hani naziktin sen aşldödşdö
bazen öyle sanki djjdjd
Bu hiç bi zaman nazik olmadı ki kdkdkdkdkdk
@nickbırakmadınızlo yeni yeni tanıyoruz djdj
Kolay gelsin kdkdkdk
gözüm korktu hee
Bu kötülüğü kendine neden yaptın
Bunu neden yapıyorsunuz kendinize ya
Eski haliniz daha güzel
Ya güzelim ne gerek var bunlara...
omg o ne öyle , bence hemen acile git
Bu dudak normal olabilir mi yaa
airbag da bile bu kadar hava yok ablam :D
tavuğun cücüğüü benzemiş
Korkutucu ve çok iticisin
dudakları görmek yeterli bu halde öpüşemezsin :)
Seni seven olduğun gibi sevsin
Çok kötü olmuş bu kadarı normal değil
Ya ablacım ne gerek var böyle şeylere
Gayet doğal gozukuyo
Bu ne lan merdiven altı mı yaptırdın puahajahah
Geçmiş olsun
Töbe bismillah
Hu huu beni hatırladın mı
Bu ne oğlum 😅
Bu ne abiiiiiii
😂😂😂😂😂süpermiş
IYYYYY ne biçim olmuş :D