Sağlık Kimyon mu tarçın mi bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bunun ne olduğunu bilen varsa lütfen cevap verir mi Güncellemeler+1 yıl Rengi yeşil biraz Kimyon mu tarçın mi bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimyon bu.. tarçın kahverengi olur. Evi sarar kokusu misss 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Kimyon herhalde 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben sadece kokusundan anlayabiliyorum. Ama ikisi de çok keskin ve farklı kokular. Nasıl anlayamadığını anlamadım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben de anlamadım Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Tarçın değil net olarak onu söyleyebilirim. Kokusuna bakmak gerek kimyon olup olmadığını anlamak için 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Kokusundan anlamıyor musun?Uzaktan kimyon gibi geldi 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 373 cevap paylaştı. Kokusundan anlaşılır aslında kimyona benziyor 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimyon daha çok benziyor ama kokudur ayırt edici olan. Ben bakınca kimyon diyorum 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kardeş dağda mı yaşıyoruz baba tarafı ayı anne tarafı dinozor falan mı nedir yani hikaye 0 0 Yorumla
sudeniyekısaki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kimyon gibi duruyor , tarçın daha koyu ve ince olur 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kimyon. Kokusundan anlamamak mümkün değil. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kimyona benzettim burnunuz mu tıkalı 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kokundan anlaman lazım ama bu kimyona benziyor 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tütün bu..👍🏻 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Bu ota benziyor yav. Nerden buldun 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı. Kimyon 0 0 Yorumla
Şekeroğlan Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı. Adıyaman tütünü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kimyon bu.. tarçın kahverengi olur. Evi sarar kokusu misss
Kimyon herhalde
Ben sadece kokusundan anlayabiliyorum. Ama ikisi de çok keskin ve farklı kokular. Nasıl anlayamadığını anlamadım.
Valla ben de anlamadım
Tarçın değil net olarak onu söyleyebilirim. Kokusuna bakmak gerek kimyon olup olmadığını anlamak için
Kokusundan anlamıyor musun?
Uzaktan kimyon gibi geldi
Kokusundan anlaşılır aslında kimyona benziyor
Kimyon daha çok benziyor ama kokudur ayırt edici olan. Ben bakınca kimyon diyorum
Kardeş dağda mı yaşıyoruz baba tarafı ayı anne tarafı dinozor falan mı nedir yani hikaye
kimyon gibi duruyor , tarçın daha koyu ve ince olur
Çok ince kıyılmış tütün ✌🏻
Kimyon bu. Tarçın kahverengi olur
Kimyon. Kokusundan anlamamak mümkün değil.
kimyona benzettim burnunuz mu tıkalı
Kimyon, tarçın kahverengi
Kimyona benziyor tarçın değil
Dolma baharıda olabilir
Tütün tozu gibi duruyor
kokundan anlaman lazım ama bu kimyona benziyor
Tütün bu..👍🏻
Bu ota benziyor yav. Nerden buldun
adiyaman tutunu gibi bisey bu
Kimyon
Kimyon
Kimyona benziyor