Güncellemeler
+1 yıl
Spor salonunda falan popo hareketlerinde eğilirken çok utanıyorum bu durumdan ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki kemiklerin iri olabilir her kısmında olması imkansız ama vücudunun 1-2 kısmında kemiklerin belirgin oluyor istemesende sende belki kalçanda olmuştur bu
Hımm olabilir normalde kemiklerim incedir ama🙄 peki bu kiloyla veya kasla gider mi ya birde sence kötü bir görüntü mü böyle olması?
İlk cümlen için diyorum ki kemiklerin heryeri iri olamaz bir kısmı olabilir benim mesela adonislerimin dışındaki kemikler iri ve çok sert kilo alsamda belirgin oluyor
Tabiki kiloyla gider cevabını herkesin bildiği bir soru bu
En son soruna gelicek olursak görüntü genel itibariyle kötü olması seni üzmesin bazen bazılarına diğerlerinde kötü bulduğumuz şey yakışabiliyor belki de sana yakışan bir şeydir
Tek derdin o olsun ne diyelim biz erkekler sorun etmiyoruz bil istedim her türlü geçiririz anlayacağın shfsjfs 😏
Ya spor salonunda falan ful erkek bu popo hareketlerinde çok utanıyorum bence kötü bir görüntü
Onlarda kesin senin popunu kolluyor görmek için hatta düşünceleri taytının altındaki poponu görebilmek eminim 😳
Ya ne alaka dikkatimi çekiyor birkaç kişiyi gördüm ve bir kişinin bile bakması rahatsız ediyor beni kendimden de memnun olmadığım için iyice şey oluyorum
Neden baktıklarını sanıyosun bak fark etmişsin onların gözleri senin popunun üzerinde kim bilir aklından neler geçiyor :) sen kendini beğenmiyor olabilirsin ama bir erkek olarak ilgilerini çektiğine eminim dar taytlar erkeklerin hormonlarını artttırır her zaman kendimden biliyorum :)
Biraz squat yap, biraz da kalça bölgesine kas çalış. Düzelir merak etme ☺️
Bilmiyorum bu böyle kalıcak ne yaparsam yapıyım sanki öyle hissediyorum moralim bozuluyor hep
Kalmaz canım merak etme. Biraz da olsa arada, yumusasin biraz sıkı duruyordur ondandır ☺️
Okşa olacaktı
normal olan öyle değil mi bilmiyorum
keşke ben de zayıf olsam
Görüntüyü canlandıramadım😂
Ya iki tarafta kemik olur ya poponda bende o kemik gözüküyor işte eğilince falan acaba kemik şeklim mi öyle garip yoksa kiloyla geçer mi falan onu merak ediyorum 🙄
Kemik görünmesi demek zayıflık bencee
Pek güldüm, ne güldürdünüz. Gider merak etmeyiniz.
kiloyla gider evet çok güzel görüntü olur o zaman
Zayıf olmayı da seviyorum ama bu görüntü her şeyi bozuyor. d
zayıf olmayı sevme ya hiç hoş değil azıcık etli olsun
Kas olabilir
Hımm tamam
Kilo al biraz